Şimdi Ara

fiatın türkiyede bmwden daha iyi olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benzin olayı çok iyi
    bmw almak türkiyede gereksiz

• En haklı sensin, bu zihniyetle devam linea ile 520 d kıyaslarsın sen yakında :DD
  • 1-) BMW alan adamların çoğu,ikinci el değerini,bakım masrafını,benzinini zaten daha sıfır km. aracı alırken bildikleri ve o yönde tercih ettikleri için,sorun olarak görmez.

2-) Haberiniz var mı bilmem fakat,BMW'nin dizelleri de benzinlileri de Fiat'ın o ekonomik motorları kadar ekonomik.Üstelik daha güçlüler.

3-) Belki bazı kişilerin (ben de dahil) otomobil tutkusu sebebiyle BMW,Mercedes-Benz gibi premium sınıf otomobiller tercih ediyorlar.Yani bunu bir hava atma,gösteriş yapma,ego tatmini için yapmıyorlar.Sırf zevk ve tutku.

4-) Yukarıdaki maddelerin hiç birinde Fiat'ı kötülemek istemedim.Tenezzül bile etmediğimi görmüşsünüzdür.

5-) Yanlış bir şey yazdıysam alıntı yaparak uyarınız.

Hayırlı akşamlar,
    Emre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: true456

2. el satması çok kolay
    benzin olayı çok iyi

'Ayağını yerden kessin yeter' kategorisindeki Fiat ile lüks segmentteki Bmw'yi (veya Mercedes, Audi'i) karşılaştırmak oldukça yanlış. Premium ve lüks Alman araçlarının elbetki alıcısı hele 2. Elde Fiat, Renault, Toyota gibi çok aktif olmayacaktır. Bu çok normal. Tüketim konusunda da BMW ve türevlerinin sahip olduğu kasası, ağırlığı, arkadan itiş olması, ek stabilite aksamlarına rağmen yinede oldukça rekabetçi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede gerekli ?İ
  • Gereksiz....

• quote:

2. el satması çok kolay
    benzin olayı çok iyi

Bu basligi ne amacla ve hangi mantikla actin cok merak ediyorum. FIAT BMW yi döver onu biliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Felsefi olarak" doğru aslında. Arkadaş özellikle Türkiye kısmını vurguladı diye düşünüyorum. Aracı almak için bu kadar vergi, üstüne verginin vergisini ödüyorsunuz. Yetmez gibi sonra da dünyanın en pahalı yakıtını satın alıyorsunuz. Daha bitmedi, bu kadar şişmiş fiyatın kaskosu da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon246 -- 26 Ağustos 2013; 18:07:24 >
  • esek bmw yede binse esektir . . .
  • bmw 2. elde satması zormu? Sokaklara çık bak istersen adım başı bmw var artık. Millet gözünü açtı güvenli tasaruflu prestijli konforlu araç isteyen bmw ve alman araçlarına akın ediyor.

Hepsini geçtim Fiat güvenlik konusunda çok zayıf....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gakhturr

bmw 2. elde satması zormu? Sokaklara çık bak istersen adım başı bmw var artık. Millet gözünü açtı güvenli tasaruflu prestijli konforlu araç isteyen bmw ve alman araçlarına akın ediyor.

şahinde zayıf ama oda gırla herkeste var

türkiyede yaşayıpta şahinle ilgili öyküsü olmayan yok nerdeyse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gakhturr

bmw 2. elde satması zormu? Sokaklara çık bak istersen adım başı bmw var artık. Millet gözünü açtı güvenli tasaruflu prestijli konforlu araç isteyen bmw ve alman araçlarına akın ediyor.

şahinde zayıf ama oda gırla herkeste var

türkiyede yaşayıpta şahinle ilgili öyküsü olmayan yok nerdeyse

Benimde şahinim var desem :)
  • Fiat'ın yaptığı hiçbir aracı sevmezken BMW'nin yaptığı her araca hayranlıkla bakıyorum. Özelliklerde cabası.
  • En uygun fiyatlı FİAT araçların sıfırının parasından 3 tane yanyana koyun, en uygun fiyatlı BMW 1 serisinden ancak 1 tane alabilirsiniz.

Bu mantıkla en uygun fiyatlı t-shirtlerden 20 tane yerine 1 adet Lacoste alabilrsiniz.

En uygun fiyatlı telefondan 10 tane yerine 1 tane İphone anca alabilirsiniz.

Tercih, bütçe, zevk, itibar, güvenlik gibi multifaktöriyel etmenler sözkonusu.
  • Fiat ve BMW mi? gerçekçi olmak lazım. İyi mal iyi para. Daha çok bütçe meselesi olarak görüyorum. BMW alabilecek maddi güce sahip bir adam gidip Fiat almaz.
  • Fiat gibi bi aracı binerken farkında olmasanda servise götürdüğünde aldığına pişman ederler.Niye servise geldin diye dövmedikleri kalıyor.Hem fiat hem bmw servis deneyimlerim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.