Şimdi Ara

fibabank kiraz hesap 60 gün geçerli % 21,5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
8.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fibabank kiraz hesap açtırdım. 60 gün % 23 hoşgeldin faizi var. ayrıca faizi repo mantığıyla günlük işletikleri için vade bozulma derdi olmadan istediğiniz zaman para ekleme çıkarması yapılabiliyormuş.

www.fibabanka.com.tr
    Kiraz Hesap | Yüksek Hoş Geldin Faizi | Fibabanka
    https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/mevduat-ve-yatirim/kiraz-hesap.aspx

edit: arkadaşlar şuan yeni hesap açtıranlara 21,5 oran veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 8 Şubat 2019; 9:56:34 >

• Ben gecen ay hesap acmistim %24ten 90gunluk. Ama hesap ozetlerinde goruldugu gibi paranin 5000tl sini vadesiz hesapta tutuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvantalya R kullanıcısına yanıt
    aynen öyle yapmışlar, bende sonradan farkettim ama o şekilde bile yapıkrediden iyi olduğu için değerlendirdim. hem istediğimiz an çekebilme güzel.faiz günlük işliyor repo gibi.
  • Daha dün oran %24 idi. Tüm bankalar dusuruyor

• Oran 22.5 olmuş. Hoşgeldin boyunca ilk verilen oran mı devam ediyor ? Yoksa günlük olarak düşü uygulanıyor mu?

Mesela 23 den bağlayanlar 22.5 mu oldu şuan ?

• m_runo kullanıcısına yanıt
    1bucuk ay once ben hesap acarken faiz orani %24tu. Az once baktim hala gunluk %24 devam ediyor. Ilk actigin oran neyse o sekilde gidiyor

Teşekkürler, faizlerin düştüğü bu dönem için avantajlı ve mantıklı duruyor hoşgeldin oranı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    5000 tlsi için faiz ödemiyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dogrudur maximum 5000 tl olmak uzere paranizin bir kismini vadesiz hesaba yatiriyorlar. Bu miktar yatirdiginiz miktara gore degisiyor(musteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz). Benim gibi 100k tl uzerinde para yatirmayacaksaniz mutlaka vadesiz hesaba aktarilacak miktari ogrenip ondan sonra hesap acin.

Ek olarak enpara gibi haftasonlari da gunluk faiz vermiyorlar. Her pazartesi 3 gunluk faiz hesabiniza yansiyor. Olur da haftasonu hesabinizdan para cekerseniz pazartesi faiz verip vermeyecegini de sormak lazim.

• Havale/EFT ücretsiz yapılabiliyor mu?
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:53:53 >
  • 1 subat ıtıbarıyle 22.5 dan 60 gun bende hesap açtım devam ediyorum, mobıl uygulaması içler acısı gerçekten.
  • Az önce ptt de gördüm.. Aktif Bank /N kolay hesabı
    27.50 yazıyordu.
    Başlangıç 5.000 ₺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 TL kenara gidiyorsa faizin yüksek olması manasız. Ha çok paranız vardır belki ama 70-80 k parası olan için kayıp.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Gördüğünüz eski oran olmasın ?
    Şuanda güncel oran 22.50 => 23.82 mevduat karşılığı bono faizi vermekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

5000 TL kenara gidiyorsa faizin yüksek olması manasız. Ha çok paranız vardır belki ama 70-80 k parası olan için kayıp.
    80 bin TL için yüzde 23'ün 5000 TL vadesiz şartlı reel faizi 21,5 oluyor. Günlük işlediği için bir miktar daha fazla olur. Ee ING zaten bu oranı veriyor, dediğinizde haklısınız bence de başka alternatiflere yönelmek daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

5000 TL kenara gidiyorsa faizin yüksek olması manasız. Ha çok paranız vardır belki ama 70-80 k parası olan için kayıp.
    80 bin TL için yüzde 23'ün 5000 TL vadesiz şartlı reel faizi 21,5 oluyor. Günlük işlediği için bir miktar daha fazla olur. Ee ING zaten bu oranı veriyor, dediğinizde haklısınız bence de başka alternatiflere yönelmek daha mantıklı.
  • keriz hesap diye okudum, affeyleyin.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:53:57 >

hafta sonlarında para çekme durumumunda 3 günlük faiz iptal mi oluyor? Bu konuda bir netlik var mı acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.