Şimdi Ara

Fiber altyapı ihalesi duyuruldu: Turkcell ihaleye katılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
4
Favori
11.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli sorumluluk? Sanki bedava yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.maras depreminde dronecell göndermeyen Turkcell , milli sorumluluğu ustlenicek. Fıkra bu kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sansürline ilk önce altyapısı olan yerlere sinyal versin boş muhabbet, ba ba ba hazırlarmış komedi bunlar lan 😅🤣😂😂😂🤣😅

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

Sağdaki işleyişi bilmiyorum üstadım ama Turkcell’in verdiği fiber hizmet kağıt üstünde hızlı görünebiliyor ama online oyunlarda Türk Telekom’un ve Türk netin yanına yaklaşamıyor maalesef ki özellikle Turkcell ve Türksatın online oyunlarda performans vermediğini bizatihi tecrübe ettim sanırım yurtdışı protokollerinden kaynaklı olarak deli dehşet gecikmeler yaşanıyor o yüzden Türk netin işlenmesinı isterdim

Belki şöyle bir durum olabilirdi sonuçta devlet destekli olacağı için bütçe devletten karşılandığı için daha önce yaşanan sıkıntılar yaşanmaz olabilir belki Türk net açısından

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Göndermeyen derken, öyle bir şeyin varlığından bile emin değiliz. Kim gördü ki? Ortada sadece PR reklamı var.

• Turkcell'in Çin-Tavyan karışımı Core Router, Edge Router, SSG ve OLT'leri, Turk Telekom'un Nokia Core Router, Edge Router ve OLT'leri ile birleştirilirse sıkıntı olur yani santral tarafındaki transmisyon cihazlarında birbiriyle uyumlu olması gerekir, değişmesi gerekebilir. Türk Telekom'da, ZTE Authentication, Huawei-ZTE OLT ve Edge Router'ları var bir tek. Çekirdek yönlendiriciler tamamen Nokia. Bu, Ekstra maliyet demek.

Üstüne her eve fiber gelecek diye çoklamaların anasını ağlatırlarsa -1/128 gibi- ADSL kalitesinde hizmet olur. Ve yine SOL'ün eline kalırsa DPI'den internet kullanılmaz hale gelebilir. Nerde baksan elinde kalıyor.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Dronecell kullanımı imkansız

• Bizler: wow 100 mbps
    O sırada diğer ülkeler: off 1000mbps hız bize yetmez.

• ''İhaleye girip milli sömürüye öhüm eheemm milli sorumluluğu üstlenmeye hazırız'' diye okudum.

• Turkcell bu ihaleyi alırsa Kuzey Kore ile benzer internetimiz olur. Yaşadığım binada Turkcell'in altyapısı var, ilk taşındığımda binanın 3'te 2'si SOL kullanıyordu. Şu anda SOL kullanan kimse kalmadı. Normal bir operatör neden böyle oldu diye düşünmesi gerekir.

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

İyi ki girmedi zamnet. 3 ayda bir altyapıya zammı çakardı. Taahhüt düşmanları.

• Fiber altyapı ihalesi duyuruldu: Turkcell ihaleye katılacak

Bir de arkadaşlar konudan bağımsız Türk Telekom’un saha dolaplarında bu teknolojilerden hangisi destekleniyor hangisi desteklenmiyor acaba ben maalesef ki hala Türk telekom altyapısıyla vdsl kullanıyorum ve saha dolabının içindeki cihaz brodcam acaba bu cihaz hangi teknolojileri destekliyor acaba çünkü online oyunlarda çok sıkıntı yaşıyorum da

• Bakmayın Türkiye’nin Cumhurriyet ile yönetildiğine. Oligarşi ve burjuvazi devam ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WDMDC W kullanıcısına yanıt

Türk Telekom'da da Huawei Core Router var, ZTE ise yaptırımlar sebebiyle TT'de hiçbir router'i yok. Sadece son kullanıcı tarafında Authentication ve L2 SW olarak ZTE'ler var. Turkcell'in son 1-2 yılda aldığı cihazların yanında Huawei zaten lüks kalıyor. Duyunca böyle marka mı varmış diyor insan.

• mustifb M kullanıcısına yanıt

Nokia XRS ve SRs Core Router'leri var diye biliyorum artık bir tek. Huawei olarak NetEngineAr serisi var idi ancak değiştirildi. Alcatel'de vardı -OmniSwitch serisi- onlarda değiştirildi. L3 cihazlar zaten çekirdek -core- ve Edge Router'ler değil mi? Önemli olan L3 cihazlar. L2 olarak SSG'ler bütün ISS'ler'de Çançinçon zaten.

• Ya arkadaş, altyapılar devlette kalsa da altyapıyı kulllanmak isteyen hizmet sağlayıcılara toptan paket satımı şeklinde herkes eşit, adil bir pazarda yarışsa ölür müyüz!

• kazıkcell o işe giriyorsa, o işten hayır gelmez. yabancı yatırımcı şart, bunlarla olmazzz.

• WDMDC W kullanıcısına yanıt

her eve fiber gelecek, bu artık kaçınılmaz, köy evine bile gelecek. Buna engel olamazsınız.

• ayvayı yedik, hiçbir yere giremeyiz artık sansürden :)))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.