Arkadaşlar merhaba TTNET 24 mbps limitsiz 50 gb akn'li fiber internet kullanıyorum. Dün TTNET uzantılı 850'lili bir numara aradı. Farklı kampanyalar hakkında bilgi verdi. Bu arada da internetten tam verim alamadığımı çünkü modemin fiber olmadığını söyledi ve internet hızımın gündüzleri 14-16 mbps, akşamları 7'den sonra 5 mbps'den aşağı düştüğünü söyledi. Modemim TP-LİNK W8901G 54M Wireless ADSL2+Modem router . Bu da ürün hakkında geniş bilgi;http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TD-W8901G
Size yardımcı olmak için hız ve ping değerlerini koyuyorum.
Binamızda fiber internet kutusu var.kutu giriş katta, ben 5. kattayım. Bu da kutunun fotoğrafı..
Şimdi bu modem fiber uyumlu mu,modem almama gerek var mı? Modem almama gerek yok ise hızım neden düşük ve arttırmak için neler yapılmalı? Modem alınacaksa eğer kampanyam bitiyor. Kampanya kapsamında TTNET'in vereceği modem (24*7=168 TL) ''TTNET FİBERNET Paketlerinden FTTH altyapısında hizmet alan müşterilerimiz için HGW modem'' bu yeterli mi, yoksa kendim mi modem almalıyım. İlginize teşekkürler
FTTH iste eve kadar fiber optik kablo çekip modem verecekler hızın dedikleri hız olacak...
Tamam da modem almama gerek var mı? Yada ttnet'in vereceği modemi(168 TL) alacağıma başka bir modem mi almalıyım?