Şimdi Ara

fiber internet ve modemlerle alakalı sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklımda bazı şeyler takılı kaldı lütfen cevaplar mısınız lütfen
    1-fiber internet alırken ttnet-superonline arasındaki farkı söyler misiniz fiberi modeme bağlama özellikleri falan vs ne varsa işte
    2-modemlerdeki şu 2.4ghz 5.0ghz bu şeyler arasında dağlar kadar fark var mı ne tam olarak aralarındaki güçü öğrenmek istiyorum
    3-2. soruya yönelik olarak bu fiberi aldım diyelim bağladım 5.0ghzyi pc çekme sorunu galiba olabilirmiş eternet kartı yetersiz olabilir laptop sonuçta
    4-bu fiber internet telefona gerekmeden bağlanıyor değil mi?
    5-4.soruya bağlı olarak gerekmiyorsa bu interneti kendi üzerime bağlayabilir miyim?
    6-modem tavsiye istiyorum 100 ile 200 tl arasında

• JusTiMe kullanıcısına yanıt
    1. Superonline sanıyorum tam fiber veriyor. router ile de bağlanabiliyorsunuz. ttnet vdsl'in hızlısını fiber diye satıyor (en son böyleydi)
    2. 2.4ghz mevcut bilinen teknoloji. Çekim alanı yüksek ama data taşıma hızı düşük. Ayrıca telsiz telefon, mikrodalga vb de 2.4ghz de çalıştığı için parazitlenmeye müsait. 5ghz yeni teknoloji, daha çok veri taşır ama çekim gücü düşüktür.
    3. Notebooktaki wifi kartınız 5ghz desteklemiyorsa zaten kullanamazsınız. Bilgisayarıma sağ tık, özellikler, donanım yöneticisi, wifi ye sağ tıki özellikler, donanım kimiklerine girip çıkan kodu yazarsanız tam özelliğine bakarım.
    4. superonline de kesin evet, ttnet te ise büyük ihtimalle yalın internet vs diye satıyorlardır.
    5. ttnet fiber alacaksanız çok az model var. airties 5650 ve asus dsl-n17u modellerini n11'de falan 200 liranın altına bulursunuz. Asusta portlar gigabit ve 3 yıl birebir değişim garantisi var.

• erkange E kullanıcısına yanıt
    gerek kalmadı 2.4ghzde çalışıyor yurtdışı sitesinden bunun 5.0ghz dual band eternet kartını buldum :D kargoyla herhalde 20tl olur türkiyede bulursam ondan alıcağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.