Şimdi Ara

Fiber kutusu konuldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam fotoğraf temsili ama bunun aynısı...

Benzer şeyleri yazanlar olmuş, kutu bu ama aktif değil falan diye. Belki dediğim gibi zamanında kutuyu koyup çok sonra aktif ettiler, bilemiyorum...

Cumartesi'ye de randevu oluşturdum, baksınlar bakalım oluyor mu olmuyor mu, göreceğiz :)

Edit: Fotoğrafı değiştirdim kutu farklı imiş, bu olacak.

Fiber kutusu konuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 28 Ocak 2025; 14:56:28 >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Biz cahil adamız haberleri okuyalım iki video izleyelim yetiyor o yüzden fiber veya vdsl pek birsey ifade etmiyor 1000 mbps var gözüküyor şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Bu tarz kutu varsa en fazla 100 mbps alabilirsiniz cad 5 yada 6 ile evlere internet verilir bu binayada kadar fiber kutusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 29 Ocak 2025; 9:23:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Yani bana da öyle geliyor ama sistemde niye 100 üzeri alabiliyorum görünüyor o enteresan, o yüzden bi şansımı deneyeyim dedim.

Geldiklerinde zaten anlayacaklar, başvuruyu iptal edecekler büyük ihtimalle.

Bilmediğim, şaşırtacak bir şey olacak mı diye bekliyorum Fiber kutusu konuldu 

Eklediğiniz kutu görseline göre konuşayım bu ftth değil hocam. Fttb bu. Yani 100 üzerini veremez. Çok nadiren ethernet üzerinden 200 verdikleri oluyor. Eğer size şu an altyapınız 1000 destekliyor deniyorsa ftth kutusu vardır haricen.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Acaba bilmediğim bir yerde başka bir kutu mu var anlayamadım. Ya da kutu belki buna benziyor ama başka bir şey, bilemedim.

Neyse, gelip baksınlar göreceğiz, çok iddialılar 1000 mbit veriyoruz diye 😃

Hocam binayı bir dolaş kutunun fotoğrafını at sana direkt net bilgi verelim:)

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır akşama kutunun kendisini çekeceğim hocam 😃

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.