Aynen sanırım ondan |
Fiber kutusu konuldu (4. sayfa)
-
-
5 Kasım'da TT FTTH kutusunun montajını yaptı 24 Kasım'da altyapıda fiber göründü. Başvuru yaptım 26 Kasım'da fibere kavuştum. Türk Telekom Mac kilidi ve modem zorunluluğunu kaldırmış. Vdsl den fiber dönüşüm olduğu için PON cihazı hediye modemde 15 aylık taahhüt bitene kadar hediye olarak verdiler. İkiside ZTE marka. VDSL PPOE bilgilerim ile FTTH aynı idi keenetic modeme girdim direk kullanmaya başladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun doğruluğu nedir?
Gerçekten artık başka router/modem'de mac filtreleme vs. extra şeylerden uğraşmadan sadece pppoe + şifre + vlan id ile direk bağlanılabiliyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 27 Kasım 2024; 12:43:14 > -
-
TT zaten kendi modemini kullanman için engel yoktu yıllardır mac varsayılan wan 35 kullanıcı ad şifre gir bağlan
Hadi bende resim koyayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Kasım 2024; 21:26:36 >
-
Yalnız uyarayım modemi ters koymuşsun çekişini engeller
Böyle olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Kasım 2024; 21:39:56 > -
o konuda sıkıntı yok zaten. Benim sorduğum mac clone ile alakalıydı
Hani kurulum yaparken tt'nin kayıt ettiği mac'i girince bağlantı oluyor ya, artık o zorunluluk kalktımı şeklinde sormuştum
demekki kalkmış
-
ODA BAYADIR YOK OLSADA VERDİKLERİ MODEMİN ALTINDA YAZIYOR ORADAN GİRİLİYORDU
-
Cat kablolar o şekilde montaja pek izin vermediği için bu şekilde yaptım ama kroşe ile kablolari tutturup ters çevirmeyi düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablolar KISA DEĞİLSE ROUTERİ OLDUĞU YERDE ÇEVİRİN SIKINTI OLMAZ KABLOLAR O YÖNE DE ALIŞIR AŞIRI SERT PLASTİKTE DEEĞİLSE DIŞ PLSTİĞİ
-
binamıza yeni 1000 mbps fiber internet geldi kutunun üstünde türknet yazıyor merak ettiğim husus şuan millenicom kullanıyorum 60mbps ben bu fiberi millenicom üzerindenmi alıp kullansam daha iyi yoksa türknetemi geçeyim?
türknette sanırım telekom altyapısını kullanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türknet yazıyor ise direk Türknet gigafiberdir. Kendine ait fiber altyapı 1000 mbps indirme 1000 mbps yükleme yapabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X