Şimdi Ara

Fiber var nasıl isterim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evim santrale 100 adım santralin altınıda ptt var yaşadığım yerde bütün devlet kurumlarına fiber vermişler bende dün Telekoma gidip teknik ekipten bi arkadaşa sordum gelmez felan dedi ben yinede Dilekçe yazmayı düşünüyorum asıl sorum santrale bu kadar yakınım acaba hat değerlerimi arttırabilmek için yapabileceğim birşey varmı Vodafone 64mbit tarifeye geçmek istiyorum bunlarda modem arayüzündeki değerler
     Fiber var nasıl isterim

• Zayıflama 0dB'ye göre SNR değerin biraz düşük kalmış. Bunun benim bildiğim 2 sebebi olabilir. Ya telekomun hattı trafo gibi fazla parazit yayan bir bölgeden geçiyordur ya da bina içi kablolaman kötüdür. Eğer modeme gelen kablonda ek yeri falan varsa tek parça yeni bir kabloyla değiştir. Hat ufak bir düzelme ile 64 Mbit'i kaldırabilecek hale gelir. Şuan için 50Mbit son hız.
  • Sanşını dene derim. Ben de 2013'de Kablonet için böyle uğraşmıştım. Binanın arkasındaki binada kablonet ve TTNET Hiper vardı ama farklı sokak oluyordu. Dilekçe yazıp baya uğraşmıştım 2-3 aya arka binadan kabloyu getirip benim binaya bağladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 3 Ocak 2017; 12:1:45 >
  • Evet ek var kabloda çok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.