Şimdi Ara

Fiddle 3 200i KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
10.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fiddle 3 200 cc yi 2. motor olarak almayı planlıyorum , fakat aklıma takılan konu E5 ve Temde zayıf kalır mı , 110-120 km hızlarda çok zorlanır mı?
    aslında 200 cc hacminde scooter çok zorlanmaz gibi geliyor ama durum nedir? kullanan var mı?
    kullanıcı yorumu her zaman en doğrusu olduğunu düşünüyorum.

• sevenpounds kullanıcısına yanıt
    Zayıf kalmaz 125cc 100km yi gördüğüne göre 200cc 110-120 çok rahat gitmesi lazım. Ama çok kullanan olduğunu sanmıyorum. Fiyatından dolayı tercih edilen bir model değil. fiddle2 5400TL fiddle3 6000TL fiddle3 200i 8100TL. Ben olsam en ucuzunu alırdım. e5 tem ağırlıklı kullanıyorsanız maxi olmalı bence.
  • bende zayıf kalmaz diye düşünüyorum aslında , ama kullanıcı yorumu herzaman önemli ;

şuan 250cc maxi kullanıyorum zaten , kafamdaki fikir şu ; satıp 2 adet motor almak ;
    daha küçük bir scooter ile yakıt ve kilit trafikte hareket kabiliyeti sağlamak fiddle 3 200 cc( 6.900 tl / hudson deri)
    hobi amaçlı cross motor , 4-5 bin tl , dağ bayır gezmeyi severim....

biraz daha araştırıp göreceğiz bakalım .... yorum için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenpounds

bende zayıf kalmaz diye düşünüyorum aslında , ama kullanıcı yorumu herzaman önemli ;

şuan 250cc maxi kullanıyorum zaten , kafamdaki fikir şu ; satıp 2 adet motor almak ;
    daha küçük bir scooter ile yakıt ve kilit trafikte hareket kabiliyeti sağlamak fiddle 3 200 cc( 6.900 tl / hudson deri)
    hobi amaçlı cross motor , 4-5 bin tl , dağ bayır gezmeyi severim....

biraz daha araştırıp göreceğiz bakalım .... yorum için teşekkürler

Güzel indirim yapmışlar alınır.
  • ben fiddle 3 / 125 lik kullanıyorum 20tl ye depoyu doldurup yaklaşık 120km yol yapıyorum.. motordan gayet memnunum.. 80e kadar çok rahat motor 80den sonra rüzgardan bile etkilenerek 100den 90a doru kesilebiliyor. rüzgarsız bir günde hafif aşağı eğim ile 110km yi devirdim ki yol bitti.. bence pişman olunmaz hele ki 200lüğü olursa..
  • betm kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tavsiye için ,
    2 motor alma planından trafik sigortası manyaklığı sebebiyle vazgeçtim , fiyatlar hala hayvan gibi , 10 bin tl til motora 900 tl 1 yıllık zorunlu sigorta isteniyor ,
    saçmalık bu iş , yakında zorla para toplayacaklar.
  • sevenpounds kullanıcısına yanıt
    ohoo ben 6000tl lik motora 1200tl sigorta ödedim :)
    şimdi motoru başkasına devredip sigortadan parayı geri mi alsam acaba diyorum :)
  • e5 ve tem işin içine girecekse maxi alınmalı ama xciting 250 de olmuş 14.5 TL 200 cc için aslında 8000 tl de iyi gibi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: betm

ben fiddle 3 / 125 lik kullanıyorum 20tl ye depoyu doldurup yaklaşık 120km yol yapıyorum.. motordan gayet memnunum.. 80e kadar çok rahat motor 80den sonra rüzgardan bile etkilenerek 100den 90a doru kesilebiliyor. rüzgarsız bir günde hafif aşağı eğim ile 110km yi devirdim ki yol bitti.. bence pişman olunmaz hele ki 200lüğü olursa..

125lik bi motora göre çok fazla yakıt tüketimi
  • ErkekAdamınNickiUzunOlur kullanıcısına yanıt
    80-90 gidiyorsa sürekli yakar tabi, o motorun optimum hızı 70. Zaten göstergede de 70 üzeri Red Line olarak belirlenmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoo benim fiddle 3ün göstergesi 70den sora red line falan belirtili değiil..
  • fıddle 3 169cc ..dıger yandan o para o motora bence cok,helede 100km ustune cıkılmanın hesabı yapılıyorsa zaten o lastık ebatları haylı rısklı ve konforsuz
  • 125cc motor 70 den sonra benzini çok yakar bu normaldir demek istedim, tapagaz anca 100 yapıyorlar zaten ama bizim milletimiz hep Max zorluyor motoru sonra çok yakıyor diye şikayet eder. Durumun özeti budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla dostum sen dedikten sonra da denedim, hatta 70 değil ""40km"" hızla ortalama 1 hafta kullandım motorum 120değil 140km yol kat etti. ya benim motor çok yakıyor yada ben kullanmayı bilmiyorum.. ayrıca 140km kadranı olan bir motoru 100km de kullanırsan mantık olarak zorlamış olman doğru olmuyor kanımca..
  • Merhabalar,

Ben 2016 haziranda 200 lük aldım sıfır olarak. Şahsen beklediğimden çok daha iyi çıktı motor. Rodajını son derece düzgün bir şekilde yaptıktan sonra bana mısın demiyorum agresif kullanmama rağmen yakıtı bence son derece ekonomik. Şöyle söyleyim 5,2 lt deposu var zaten. Depo dolu iken basa basa gitmeme rağmen 230-250 km rahat yapıyor ki sakin kullanan birisi de değilim. Eşimle bindiğim zamanlarda sadece 200-220 km gidiyor ki tekrar benzin aldığımda 0,5-1 lt daha alır oluyor çoğu zaman. Şunu da belirteyim bu değerler 103 kg birisi olarak tarafımdan yapılmıştır. Hız konusuna gelecek olursa ben 110-120 km hıza rahat ulaşıyorum ama sonrası beni korkutuyor açıkçası. Boyutları küçük olduğu için o hızlarda rüzgar etkiliyor. Ama canavar gibi motor çekişi son derece iyi. küçük olduğu için geçmediği yer nerdeyse yok. Bence tek kötü yanı bagajı. Bagaja kask girmiyor. Gerçi benim kask XXL ve çene açılır daha küçükleri belki girebilir. 4500 km yol yaptım yağı suyu dışında bişi değiştirmiyorum ne bi ses var ne de başka bişi. Ben alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Yanlız piyasasını düzgün araştırmaları gerekiyor. 2015 ve 2016 model arasında enjeksiyon kombine fren ön arka disk fren gibi farklar var. Motor ile ilgili soruları olanları bildiğim ve test ettiğim ölçüde cevaplamaya çalışı Fiddle 3 200i KULLANAN VAR MI?
    r Fiddle 3 200i KULLANAN VAR MI?
    ı Fiddle 3 200i KULLANAN VAR MI?
    m Fiddle 3 200i KULLANAN VAR MI?
    . Fiddle 3 200i KULLANAN VAR MI?

• Babacan39 B kullanıcısına yanıt
    hocam 200lük makine nası 5lt ile 230km yol yapıyor :S 130-150 olmasın :S benim makina 130-150 yapıyor full depo ile :S bende 125 lik var ??
  • betm kullanıcısına yanıt
    Adı 200 ama esasen 169cc ve enjeksiyonlu olduğundan daha az yakar. Şehiriçi çok durkalk yapmıyorsa sakin kullanım tarzı ile o kmler mümkün. Sizinki karbüratörlü, 5lt ile 130-150km yapması normal zaten ortalama 3.5lt/100km yakıyor onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Adı 200 ama esasen 169cc ve enjeksiyonlu olduğundan daha az yakar. Şehiriçi çok durkalk yapmıyorsa sakin kullanım tarzı ile o kmler mümkün. Sizinki karbüratörlü, 5lt ile 130-150km yapması normal zaten ortalama 3.5lt/100km yakıyor onlar.

Merhabalar,
    2015 model 23.400 km. deki Fidıl 3 ü takasa verip joyride 200 ( 170cc) evo aldım sıfır olarak bugün üstüne ödeme yaparak tabii.

Fidıl :)) mükemmel kıvrak bir motor. Kakalak gibi.. Her yere girip çıkıyor..
    Fakat kronik bir sorunu: Ateşleme bobini-okuyucusu devamlı arızalanıyor ve yolda kalıyorsunuz. Benden başka 20.000 km geçen motor henüz olmadığından sorma imkanım olmadı. Devamlı şehir içi kullandım. 1. ve 2. köprü üzerinden anadolu-avrupa yakası her gün..

Garantide olmasına rağmen yetkili servise gidinceye kadar 100 tl. nakliye, 30-40 tl. taksi vs. mal oluyordu. Ne zaman düzeltecekler, o zaman yine alırım fidıl 3..

Şimdi 5 saat önce aldığım Joyride var. Çok seri, devirli, konforu daha rahat bir scooter. Konsol sabit olduğundan fıdel 3 gibi kıvrak olmasa da, forumlardan okuduğum kadarıyla sorunsuz bir scooter. Kullanım rahatlığı fıdıldan daha iyi. Titreşim neredeyse yok..

Üzerindeki lastikleri İRC SC 500 serisiyle değiştireceğim bu hafta. 3 motosiklettir bunu kullanıyorum. Mükemmel frenleme, virajlarda tutunması iyi olan lastik.

Deposu 5,5 litre değil, 6.7 litredir. Dik dururken benzin alırsanız 5.2 litre alır. Yana yatırarak pompayı sokun depoya 6,5 litre alıyor. Bir gün yolda kalmıştım, 500 mt. ittirdim istasyona gelip depoyu doldurdum 6,7 litrede ağzına kadar doldu.

Fidıl 3 kadar kıvrak motor arayan varsa, SYM HD2 200i alsın. Mükemmel bir motor. pazarlık yapın, sene sonu uygun fiyata alırsınız.

FIDIL 3 ten bu günlük bu kadar..

İyi akşamlar,
    Yavuz UYAN
    Ataşehir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.