Şimdi Ara

Fiddlesticks kullanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar neden bilmiyorum, fakat fiddlesticks kullanamıyorum. Yani önceliklerime gelecek olursak BEN fiddle'ın skillsetini çok dandik buluyorum. Fakat çoğu arkadaşlarıma sorduğumda mide al oyunu taşı gibi tavsiyeler ediniyorum. Bu champion ile nerede, nasıl oynanmalı ? Taktiklerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bırak ve onun seni kullanmasına izin ver
  • kanka minyonlara last hit yapıcaksın E skilli geldikçe karşıya atıcaksın o sana dalmadıkça yada jungle gang gelmeden ulti ile girmiceksin ulti geldikçe aşağı yukarı gang yapıcaksın.
  • jungle harici iyi degil bence.

• Bende oynayamıyorum ama harbiden sağlam champ. Ultisi çok rahat oyunun yönünü değiştirebiliyo. Mid de sanırım W fulleniyor ilk Jungle veya Sup da fear. Streamden izlediğim kadarı ile denemedim ama mid oynuyorsan ve karşında ki melee bir champ ise, adamın arkasına doğru geçip W ile lifesteal yapıosun adam geri kaçana kadar can yarı kalıyor zaten. Böyle böyle domine edebiliyor ama range oldumu karşısında fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bende oynayamıyorum ama harbiden sağlam champ. Ultisi çok rahat oyunun yönünü değiştirebiliyo. Mid de sanırım W fulleniyor ilk Jungle veya Sup da fear. Streamden izlediğim kadarı ile denemedim ama mid oynuyorsan ve karşında ki melee bir champ ise, adamın arkasına doğru geçip W ile lifesteal yapıosun adam geri kaçana kadar can yarı kalıyor zaten. Böyle böyle domine edebiliyor ama range oldumu karşısında fikrim yok

Aynen dostum sağlam champ. Bana ilk q fulle demişlerdi ama ?

Not: Hadi yine iyisin benim konuda da pozt kastın.

• Bu sefer yararlı pozt kastığımı düşünüyorum ama şuanda gereksiz pozt kasıyorum çaqtırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mainim fiddle beni plata kadar çıkarmıştı ama daha iyileri var adam şampiyonaya kadar çıktı :) sırlara gelince açıklıyorum açıklanamaz yaşanır kendin oynayarak öğrenirsin

• Fiddle oyunun en squishy herolarından birisi. O yüzden mümkün olduğunca jungle oynamaya çalış. Potsuz jungle dönen nadir şampiyonlardan birisi zaten.

Midde karşına zed, talon , pantheon falan gelir ne oluyor lan dersin.
  • Support yada jungle oyna mid olmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

Fiddle oyunun en squishy herolarından birisi. O yüzden mümkün olduğunca jungle oynamaya çalış. Potsuz jungle dönen nadir şampiyonlardan birisi zaten.

Dostum ilk ne fullemeliyim, ne yapmaliyim detaylica yazar misin ?

• q at w ile emikle e at sonra ölür zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

quote:

Fiddle oyunun en squishy herolarından birisi. O yüzden mümkün olduğunca jungle oynamaya çalış. Potsuz jungle dönen nadir şampiyonlardan birisi zaten.

mid oynarsan W ve ya E fulle uzaktan harraslarım diyorsan ilk e fulle yok sürekli harraslıyım diyorsan w fulle ama jungle oynuyorsan fear fullenir mid oynarken de jungle oynarken de ultin gelince gank girişiminde bulun
  • Fear diyorum başka bişey demiyorum
  • Fearsticks, Middlesticks, Fizzlesticks falan diye oynayanlar arasında nam salmış bir hero. Challangera fiddle oynayarak çıkan adamda tanıyorum onuda getiricem ben sana
  • ben 3 türlü kullanıyorum fiddleı birincisi support tavsiye ederim jungleda onun yerine daha iyi alternatifler var ben earlyden kırlgan normancıları sevmiyorum 3. mid bence güzel ultiyi atınca fearladın mı adcyi adam rage quit atıcak duruma geliyor
  • q-e-w kombinasyonunu kullan zhonya kesin al tflere bodoslama dalma canları azalınca ultiyle kovala
    çok iyi kasmış masteri rahatça alanı gördüm
    (not:master bendim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

quote:

Jungle yapacaksan tabiki ilk olarak W açacaksın ve onu kasmaya devam edeceksin ikinci yetenek olarak Q kasmanı tavsiye ederim fear süresi artması için.. Yanlız karşındaki herolarda cok önemli kaçabilecek tutulamayacak gibi herolar varsa karşında W - Q - W - Q şeklinde sıra ile kasmanı tavsiye ederim..Dilersen bir arkadaşımın nick ini vereyim onu fiidle oynarken izleyebilirsin kaliteli bir oyuncudur kendisi.

• ben hergün fiddle jung oynarım. q w e otomatik yap q fulle (gang için) . TF larda pusman lazım ultiyle girmek için ve zhonya bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisesbimby

jungle harici iyi degil bence.

Hatta jung dada iyi degil bence
    aramda op
    sadece (yada karsima iyi bi fidd jung gelmedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.