Şimdi Ara

Fiesta Alamıyorummmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaç zamandan beri piyasayı takip ediyorum fiesta gibi bir arabanın ikinci eli ne uçuk rakamlarda şok ve sinirle takip ediyorum

vee sonunda dama dedim ve vazgeçtim ne yazık ki fiesta almaktan adamlar 2006sına 18.500 2007sine 20.000 tl çekerken

karar verdim o paralara değmeyeceğine veee

2007 model ford focus collection 1.6 TDCİ 80bin km de 25 e aldım boyasız ve kusursuz

o anormal fiyatlara çekenlere derim ki aç tavuk kendini arpa ambarında görürmüş hadi koçum selametle o satıcılara lafım kimse üstüne alınmasın

• :) +1111111111111111

Fiseta fırsatçıları die konu açtım forumda 2011 model 0 km fiestayla 2010 model 30.000km de aracı aynı satıyolar peki neden ?

bizim milletimiz bişey satılmışsa onun üstüne giderler ilserse bu b.k olsun gene alırlar milletimden utanıyorum
    sadece türkiyede ford kalmış gibi toyota gibimarkalar var ama milletimiz degişik

2011 fiesta netürkiyede var nede ford havuzunda var araç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djexe -- 13 Ekim 2010; 10:02:11 >
  • öncelikle tespitiniz doğru ama bir fark var
    bu durum sadece fiesta için değil türkiyede tutulmuş olan tüm araçlar için geçerli -belli bir seviyenin üstündeki
    96 model civic vti 300.000kmde onlarca kere perte çıkmış motor patlatmış olmasına rağmen hala 20.000in üzerinde fiyatlar isteniyor.
    bu araç değer kaybetmez diye alınan, sonra da piyasada birkaç uyanığın ortaya koyduğu fiyata bakıp o fiyattan satılır düşüncesinden gelişen bir durum bu
    sonuçta kimse piyasanın altına satmak istemez, bunu bilen galericiler de ilk yüksek fiyattan açarlar ki öyle yayılsın bol kar etsinler

son yıllarda çoğu firma stokta araç tutmuyor zaten bu yeni modelleri her markada beklediğimiz anlamına geliyor.
    Fiesta çok satıldığından gelen sayılı araç tükeniyor tabi ama bir ay sonrasına istediğinizi alabiliyorsunuz.
    bir vw almaya kalksanız baz donanım harici araçta bir isteğiniz varsa sizi 3 ay rahat rahat bekletiyorlar

ticari araç değil bu sonuçta - firmalar da haklı işimi görsün diye bulduğunu alan kişiler değiliz
    paramızla olabilecek en iyisini en içimize sineni almak isteriz
    bu sebeple firmalarda gri renk kolayca bulunurken siyah için bile bekletilebilirsiniz...

• evet piyasada toyota corolla gibi ne bileyim illa az yakan dizel istiyorsak fiat punto gibi muadil veya daha kaliteli araçlar almak da var neticede sonuçta fiesta yani daha geçenlerde arkadaşım 2005 fiestasına 17 istedi ya yürü git kardeşim dedim aldım sonunda arabamı ama neticede günlümde fiesta vardı olmadı hayırlısı yalnız herkese şunu tavsiye ediyorum fiesta ikinci al sakın almayın bırakın ellerinde patlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dichter -- 13 Ekim 2010; 10:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dichter

evet piyasada toyota corolla gibi ne bileyim illa az yakan dizel istiyorsak fiat punto gibi muadil veya daha kaliteli araçlar almak da var neticede sonuçta fiesta yani daha geçenlerde arkadaşım 2005 fiestasına 17 istedi ya yürü git kardeşim dedim aldım sonunda arabamı ama neticede günlümde fiesta vardı olmadı hayırlısı yalnız herkese şunu tavsiye ediyorum fiesta ikinci al sakın almayın bırakın ellerinde patlasın

valla hocam haklısın.

Kafayı fiestaya taktık ama dediğiniz gibi fiyatlar anormal yüksek..

sizin araçta hayırlı olsun.

Çok iyi almışssınız.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: dichter

kaç zamandan beri piyasayı takip ediyorum fiesta gibi bir arabanın ikinci eli ne uçuk rakamlarda şok ve sinirle takip ediyorum

vee sonunda dama dedim ve vazgeçtim ne yazık ki fiesta almaktan adamlar 2006sına 18.500 2007sine 20.000 tl çekerken

karar verdim o paralara değmeyeceğine veee

2007 model ford focus collection 1.6 TDCİ 80bin km de 25 e aldım boyasız ve kusursuz

o anormal fiyatlara çekenlere derim ki aç tavuk kendini arpa ambarında görürmüş hadi koçum selametle o satıcılara lafım kimse üstüne alınmasın

bence en iyisini yapmışsıız. en azından c segmenti bir araca sahipsiniz. açıkçası kmsi de çok değil. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

• Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
  • çok sağolun arkadaşlar hepimiz inşallah kazasız belasız bineriz arabalarımıza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.