Şimdi Ara

Fiesta arıza hk. (Kodlar mevcut)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ford Fiesta 2011 model 1.25 benzin lpg li manuel aracım kafasına göre bazen 10 günde bazen haftada bazen 3 günde bir içinde sarı unlem olan çark lambası yanarak 1.000 ile 1.500 devir arası ibre gidip gelerek gaz yememe durumuna geçiyor. Kontağı kapatıp 3-5 dk bekleyince düzeliyor. İDS ye bağlandı ve şu kodları verdi. P2135, P2176, P2108 ve P0563. Usta dedi gaz kelebeğinde sıkıntı var. Şimdi ben gaz kelebeğini temizleteyim mi, sensörüne mi baktırayım, soketine mi baktırayım bilemedim. Usta sadece kelebeğe giren kalın borunun kelepçesi gevşekmiş onun kelepçesini iyice sıktı belki burdan hava alıyordur dedi. Arızaları sildi tekrar yaparsa bakarız dedi. Acaba bu kodlara göre hangi arıza böyle kafasına göre arada sırada tekrarlar.

• @mhknr

Merhaba abi sorunu çözebildinizmi bende de aynı sorun ama bulamıyolar senin düzeldiyse nasıl düzeldi acaba bulamıyolar en son kafayı yiyicem.

zmi bende de aynı sorun ama bulamıyolar senin düzeldiyse nasıl düzeldi acaba.bulamıyolar en son kafayı yiyicem.

• bkrcetın98 kullanıcısına yanıt
    Bulamıyorlar dan kastınız nedir ?
    Boğaz kelebeği arızalı olabilir, sensör verileri düzensiz...
  • Abi başına gelen varmı kelebek sorunsuz dendi bi kaç yere baktım aynı şeyden başına gelip hem gaz pedalı hemde gaz kelebeğini değiştirenler var ama bende bakıyolar bulamıyolar bütün elektrik tesisatı kontrol edildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.