Şimdi Ara

Fiesta devir problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model 70000km benzinli asm fiesta aracimda durmak icin frene bastigimda tam durdugu anda devir yukselip normal devrine geliyor ilerleyecegim zaman ayagimi frenden cektigimde devir dusuyor hatta kalkis aninda direksiyon saga ya da sola donukse stop bile edebiliyor stop etmemesi icin gaza yukleniyorum tabi onumde araba yoksa sıkısık trafikte gaza yuklenemedigim icin arac stop ediyor. Bogaz kelebegini temizlettim sorun devam ediyor, bu sorun hem benzinde hem lpg de oluyor.sizce bu durumun sebebi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 2005de de rölanti sorunu var.hem benzin hem tüpte dalgalanma yapıyor.çok nadir olarak 1 ve 2. Viteslerden geçişte debriyaja basıldığında stop ediyor.bobin,buji ve kablolar değişti.boğaz kelebeği temizlendi.enjektörler temizlendi.hala sorun düzelmedi. Usta siboplar değişecek diyor o da 600-800tl arası. Daha uygun nasıl çözebiliriz.

• Yukarıdaki yazdıklarımın dışında aracın kompresörlerini de ölçtürdüm. Yani siboplarda da sıkıntı yok.extradan proğramı da güncellendi yine sorun aynı.

• Problemi çözdük sonunda

Ustam siboplardan şüphelenmişti emin olmak için bi tanıdık vasıtasıyla ford servisine götürdüm. Onlar da siboplar uzama yapmış dedi ve 2267 tl masraf çıkardılar. Kendi ustam da sadece 760 tl masraf çıkardı. 200 tl siboplar,135 tl üst kapak contası, 50 tl conta lastikleri, 35 tl liflok ve balata sprey, 200 tl işçilik, 150 rektefe işçiliği tuttu. Sonuç: saat gibi motor ve rölanti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.