Şimdi Ara

FİESTA GHİA 2001 SALI GÜNÜ ALACAĞIM DEĞERMİ.. Bİ ÖZELLİKLERİ VE FİYATINA Bİ BAKARMISINIZ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sis farı
    abs
    yolcu ,yan, sürücü airbag
    çelik jant
    merkezi kilit
    uzaktan kumanda alarm
    elektrikli camlar
    hidrolik direksiyon
    klima
    1250 motor 16v 11.500 .....ARKADAŞLAR FİKRİNİZ NEDİR LÜTFEN YARDIMM...YAKIT DURUMU NEDİR BU ARABANIN YAKITIYLA PROBLEMİM OLURMU ACABA....VE YEDEK PARÇA DURUMU NEDİR..ŞİMDİDEN TEŞEKKKÜRLLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capslock24 -- 21 Eylül 2008; 23:42:01 >

• fiyatta ne kadar çıkacağınızı bilemem ama 2000-3000 daha verseniz focus bile alırsınız.şimdi fiesta zaten yeni kasa çıkarıyo.2008 0 km fiesta bile 23 bin lira iken bence eski kasa fiestaya o para verilmez.ama özellikleri güzel.benzini az yakar parça sorunu olmaz
  • O parayı eder yada etmez bilmem ama... Araba bakımlı ise pişman olmayacağın bir arabadır...
  • çok hoş arabalar az da yakıyo bi sorunu yoksa 11 e alınır pazarlık sünnettendir
  • ikinci elde illa ki gider ama tahminim uzun sürer satması, rockynin dediği gibi biraz daha çıkıp focus ya da civic alınabilir en azında bir üst sınıf arabalar olur ve almak istediğiniz fiestanın üzerinden bir kasa bir de makyaj geçti yanlış bilmiyorsam ve yeni kasası da çıkacak;fakat temizse de sizi üzmez onda da hemfikirim.
  • anlyıorum umarım dediğiniz gibi olur 2 milyar daha koycak durumum yok arkadaşlar ondan kaçırmak istemiyorum full araba temizde parası iyi diorsanız...birazdaha bi kaç arkadaşın yorumunu göreyim sonra tamamdır:)))
  • arkadaşlar başka fikri olan yokmu yarın gidioyrum galeriye:) lütfenn son bilgileri istiyorumm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi güzel de çok ufak tefek bir araba..
  • pahalı mı ne
  • hayır kardeş 12.500den aşağı bulursan ... eini öperim vallhi...:)
  • ben kullanmadım,sürüş-performans-tüketim konularında konuşup yanlış yönlendirmek istemem ama derli-toplu,dönemi içinde -yanlış bilmiyosam- sınıfındaki rakiplerinden daha büyük boyutlara sahip, hele ghia olunca da bol donanımı olan(özellikle krem döşeme vardır ki çok severim) bi araç fiesta,severim eski fiestaları.

fiyat konusunda ise görüşüm şudur ki; bildiğim,güvenebileceğim,temiz bi ikinci el araca piyasasından biraz daha yüksek ödeme yapabilirim.
  • piyasasından daha yüksek derken kısmını anlamadım zooropa kardeşşş
  • galeriden alacaksan 1-2-3-4-5 kere daha düşün. samimi tanıdığın değilse güvenme.(forumda da dışarda da karşılaştık, tanıdık ayağına....) arkadaşım araba sattı galeriye , yağ yakıyordu, km si de 170.000 idi, yağ yaktığı da söylendi, sonradan abisi gitti galeriye, arabaya müşteri gibi, o da nesi... arabanın km olmuş 90000, sorunsuz.....

çoook çok iyi araştırıp al aracı, galericilir her şeyi yapar..
  • galeriden alcaksan km'sine çok dikkat et..
    ayrıca arabayı büyük şehirdeysen mutlaka uzaktaki bir servise göster gerekirse 70-80 YTL ver servise aracın her yerine baktır
    ayrıca aracın fiyatı biraz yüksek gibi
    ama araç temizse sorunsuzsa biraz yüksek olması önemli değil..
  • fiyatı bin lira daha düşük olsa fiyatı iyi olurdu.almaya gidince iyice incele,servise göster içine siniyorsa ve ben bunu almalıyım diyorsan bin liranın önemi yok.şimdiden hayırlı uğurlu olsun
  • diyelim ki ben bi araç almaya karar verdim ve ilgilendiğim marka-model araçları incelemeye başladım.gerek kendi incelediğim,gerekse internette fikir sahibi olmak için baktığım ikinci el araçların ortalama satış fiyatı 10 lira civarında çıktı.ama bulduğum araçlar içime sinmedi.daha sonra aynı marka-model aracın çok temiz,az yol yapmış,güvenilir olanını 11 liraya buldum ve içime sindi,kaçırmam alırım capslock kardeş,
    demek istediğim buydu

quote:

Orjinalden alıntı: capslock24

piyasasından daha yüksek derken kısmını anlamadım zooropa kardeşşş
  • ben ghia kullandım 2000 idi sanırım cd çalarlı falan
    hoş ,sürüşü keyifli ama çok küçük bir araçtı
    ne beklendiğine bağlı tabi ama ben o km de eski kasa bir fiestaya o parayı vermem şahsen
    benzinli 2004 modelleri 14 000 ytl civarı
    seni üzmek gibi olmasın ama biraz daha incelersen belki istediğin gibi bir araç bulursun
    hayırlısı olsun
  • Pahalı bir araç ayrıca 1 yıl sonra bir kasa daha gelecek üstüne
    bence acele etme 2-3 bin lira daha ekle focus al tüp taktır

Fiesta küçük bir araçtır ve sakin kullanırsan az yakar basarsan
    2,0 motor gibi yakar, 50 km üstü kaza anında içinden sağlam çıkmak çok zor olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.