Şimdi Ara

FİESTA - GOLF - 206 SİZCE HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu karşılaştırmayı yakın bir arkadaşımın gözetimi altında sizlere sunuyorum...yakıt olarak benzin olucak ve lpg sisteme geçme gibi düşüncesi var.modifakasyon ağırlıklı olucak,kronik hataları varmı,dayanıklılık açısından hangisi?popülerlikleri nedir?aralarında sizce 5 sene kadar kullanılabilecek hangisidir?
    yorumlara şimdiden teşekkür eder,saygılarımı sunarım..

Fiesta ---> 2002 model 2005 model arası
    Golf ---> 1999 model 2002 model arası
    206 ---> 2003 model 2005 model arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMT34 -- 19 Ekim 2007; 4:16:21 >

• GOLF
  • GOLF dostum

saygılar.
  • Eğer sadece bu 3 model ise ve modifikasyon yapılacak ayrıca LPG takılacak ise GOLF bence de...
  • bunların motorları kaç bin de revizyona girecek peki..çünkü golf eski ve çok kullanılan bi araba olduğu için düşük km li bulmak çok zordur...ilginiz için teşekkürler..
  • bence de golf...
  • direk golf derimm....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Golf derim ama Peugeot da iyi modlanıyor.
  • fiesta ve 206 b sınıfı araçlardir.golf ise c sınıfı.
    birkere arada sinif farkı var.
    polo-fiesta-206 deseydınız zaten 206 yi cikarin da polo ile fiesta arasinda bakın derdim duruma.
    ama işin içinde golf varsa tabiikide golf.
    golf 4 kasa son derece basarılı,sorunsuz ve son derece kaliteli bir kasadir.sağlamdır.modifiye kaldırır.uzun omurludur,malzemesi son derece kaliteliidr.
    bence kesinlikle golf 4
  • evet 206 yı eledik zaten fren sistemlerinden ve bi kaç sebepden dolayı,polo yu da düşünmüyoruz ama golf 4 ve ford fiestanın servis fiyatları ve yedek parçalarıda çok önemlidir..kaç bin km yaptığını bilen varmı acaba ?
  • volkswagenin servis ücretleri forda göre biraz daha fazladır.ama öyle dağlar kadar fark yok tabi aralarında servis ücreti bakımından.golf kaç km gider biliorm ama,tahminlerime göre fiestadan daha fazla gider,ne de olsa volkswagen.tartışmasız golf derim
  • Farklı araçlar
  • araçlar farklı sınıfta olabilir ama sonuçta spor olması bizim için önemli,bunların hepside spor zaten.
    ayrıca benim için hızlanmaları da çok önemli,chip tuning ile beygir yükseltilebiliyor aşağıdaki linkde ki fiesta tam bi karamsarlığa neden oldu..
    FİESTA
    http://www.youtube.com/watch?v=XLTsmf2NfQ8
  • golf olur hem hızlı hem konforlu kanımca
  • tabi ki golf.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.