Şimdi Ara

Fiesta hava yastığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/cb/6b/d4/cb6bd41c266e9cc83f8660bc339688c7.jpghttps://store.donanimhaber.com/3f/31/90/3f3190808999ee79481e2c1bd3cd7c52.jpg araç için son fiyat 28.500TL dedi 2009 1.4 titanium 82bin km sağ arka çamurluk-kapı ve sağ ön çamurluk boyalı aracın sağ arkadan darbe alıp yolcu hava yastığı açılması normal mi?
     Fiesta hava yastığı Fiesta hava yastığı
    Edit:Aracı plaka-şase no dan sorguladım herhangi bir hasar kasar kaydı gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloody26 -- 25 Mayıs 2014; 14:44:02 >

• Yolcu havayastığı açıldıysa sürücünün yastığı neden açılmadı ? Bi saçmalık var sanki. şase no da oynama yapılmış olabilir. O - 0 gibi.
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    Aracın kaputtaki ve ruhsattaki Şase no aynıydı.Bizzat kendim baktım resimlerden değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloody26 -- 25 Mayıs 2014; 15:00:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloody26

Aracın kaputtaki ve ruhsattaki Şase no aynıydı.Bizzat kendim baktım resimlerden değil

yetkili servise sokun aracı, her yerini kontrol etsinler.
  • ben böyle jant takmış insanlardan araba alınmayacagini düşünüyorum. çevremde bu tarz jantli sürücü profilinden dolayı sanırım. Yer: Ankara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Ustya götürdüm aracı motorunda herhangi birşey olmadığını söyledi ama sonuçta şifa niyetine baktı araca kararsız kaldım
  • Hocam 30-32 arası temiz kazasız boyasız düşük km olanı var.Şayet 2-3 bin tl için bunu alacağım derseniz riske girmek isterim derseniz buyrun,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-model-boyasiz-40000-bin-de-1.4-titanium-x-paket-157491394/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kazasiz-boyasiz-x-titanyum-gormeye-deger-164564486/detay

31.800 tl istiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tertemiz-kazasiz-boyasiz-ford-fiesta-spor-gorunumlu-163679078/detay

Bence bastırsanız 30-31 arası alırsınız gibime geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C5 Lastik Hava Basıncı?
    16 yıl önce açıldı
    i20 2023 model fren hava sesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sag on camurluk boyandiginda patlamistir

• Arac saibeli. İstenen rakam az degil. Bence bulasma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

ben böyle jant takmış insanlardan araba alınmayacagini düşünüyorum. çevremde bu tarz jantli sürücü profilinden dolayı sanırım. Yer: Ankara

+999 katiliyorum arabanin jantlarina bakip aracin ne cektigini anliyorum

• Ben olsam almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotografta küçük görünüyor ama sağlam darbe almış. Aka kapının arka alt köşesi kirişlerin ve süspansiyonun bağlandığı, sağ ve solu bağlayan çerçevelerin yerleştiği, yakıt deposunun korunduğu çok sağlam bir noktadır. Ön tekerleklerin arka iç bölgesi de böyledir. Hani arabanın tekerlekleri kopsa bu yapılar sayesinde kabin kızak gibi davranır. O bölgenin böyle yaldız gibi içeri girmesi hoş değil. Zaten tekerlek de yamuk duruyor.

Tekerlek yamuk durduğuna göre ciddi bir çektirme işlemiyle düzeltilmiş. Bu işlem çok çok düzgün yapılırsa aracın direksiyon stabilitesi de eski haline gelebilir ama ikinvci bir kazada aynı mukavemeti gösteremeyecektir. Çünkü şimdiki kabinler bir bütün olarak çalışıp, çarpışma şiddetini burulma hareketiyle sönümlüyorlar. Kayıtlarda belki yok ama ineden acaba? Bu araç perte ayrılsa şaşırmazdım.

Nasıl olsa motosiklet kazası diye küçümsemeyin, bazıları öyle hızlı ki otomobille arasındaki momentum farkını rahatlıkla kapatabilir. Hızlı kazaların görüntülerinde arabalar da savruluyor, yoldan çıkıyorlar.

• 2011 fiesta 1.4tdci trend 94 binde toyota 2. El bayisinden 29.500 nasil fiyat? Aklima takilan soru 3 yilda km fazlami bazilari motor yorulmustur dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: bloody26

2011 fiesta 1.4tdci trend 94 binde toyota 2. El bayisinden 29.500 nasil fiyat? Aklima takilan soru 3 yilda km fazlami bazilari motor yorulmustur dedi

Şirket aracı olarak kullanılmış olma ihtimali var mıdır acaba? Ortalama 32000 km yapar yılda. Şayet sahibi canı sıkılıp iki kere ekvator çizgisi üzerinde dünyayı dolaşmadıysa baya fazla gibi.
  • Buyuk ihtimal şirket araci pek bulasmak istemiyorum ama dizel ve aracin kaza gecmisi olmadigindan arac cazip kiliyor

• Biri de dememiş ki Titanium donanım araçta o jantlar ne arıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

ben böyle jant takmış insanlardan araba alınmayacagini düşünüyorum. çevremde bu tarz jantli sürücü profilinden dolayı sanırım. Yer: Ankara

+1 bende ankaradayım arabayı sadece bağırtmak için kullanan tipler bunlar bende çok dikkat ediyorum araba bakarken ankaradan jant taktıysa arabaya garip stickerlar taktıysa camları simsiyah filmle döşediyse falan
  • Titanium donanım araçta bu jantlar ne alaka? Hava yastığı açılması normal bence. Ön tarafta açılmaması da normal, tam darbenin orası açılmıştır çünkü. 2009 model için yüksek fiyat. Ben aracımı alırken Aralık ayında 31-32'ye benzinli modeller vardı 2011-2012.
  • Jantlar alüminyum alaşım onda promblem yok şuan tek takıntım Hava yastığı meselesi önden darbe yememiş araç ama hala nasıl açıldığını anlamış değilim.Geçen hafta sanayide ustaya götürdüm motorda sıkıntı olmadığını söyledi.Para elime geçince aracı almaya gidicem gitmeden önce servise götürmeyi planlıyorum riske atmamak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.