Bildirim
Fiesta mı Astra Classic mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
astra alma bence ben hiç düşünmeden ford derdim -
Nedenini ogrenebilir miyim. Cok Tesekkurler -
1.si yeni kasa astra değil
tamam fiestaya göre daha geniş ama sorun çıkarması bi o kadar fazla
bide bende eski vectra vardı servise giderken neredeyse gözlerimi kapatıyordum ne olur bu sefer 500tl yi geçmesin diyordum habire bi sorun çıkarıyordu
belki eski arabamdan belkide yeni kasaları çok beğenmemden aldığımda eskimiş bir model olan astrayı almazdım sende alma
zaten fiestada alırsan ya 1.4i al yada 16 tdci al ben öyle yapacam ......
kolay gelsin kendi düşüncelerimi yazdım .. -
quote:
Orijinalden alıntı: illiustr
Yorumlarınızı alabilir miyim?
Yarın satın alacağım ve ikilem içindeyim. 10 gundur dusunmekten cok sıkıldım.
Fiesta Titanium X pkaet mi Astra Classic 3 confor mu?
Diesel motor ikisindede .
Fiesta 34.500 Astra 35.500
Tesekkurler.
Eger 1.4 fiesta ile 1.3 astra arasinda kaldiysan kesin ve kesin astra al. Eski bir astra kullanici olarak tavsiye ederim.
Astra ust segment sonucta ve daha konforlu. ama 1.6 dizel fiesta da guc yonunden astradan iyi. -
bence ikiside değil focus hb al dostum şiddetle tavsiye ederim 36bin tl sıfırı tdci mükemmel fırsat sana -
Kesin Astra Classic diyeceğim ama, bugün eski ve yeni Astra arasında karar vermek için Opel bayisindeydim, Classic'in iç plastik kalitesini iyice bozmuşlar geçen seneki Enjoy'lar gibi değil kesinlikle.
Ama yine de Astra Classic. Çünkü üst segment. Yol tutuşu, rüzgardan etkilenmemesi, sürüş konforu, iç mekan genişliği, bagaj hacmi, geniş yanaklı lastikleri, disk frenler vs... Her konuda Fiesta'ya oranla ağır basıyor.
Ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 36 milyara Focus TDCI da alabilirsiniz.
4 senedir Opel Corsa kullanan biriyim, B segmenti arabalar bir bayan kullanıcıyı şehir içinde idare edebilir ama, arabalara biraz olsun merakı olan bir bay sürücüye bir süre sonra yukarıda yazdığım kriterlerdeki eksiklikleri nedeniyle yetersiz gelmeye başlıyor, daha arabanın taksitleri bitmeden yeni araba bakmaya başlıyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Caniggia
Kesin Astra Classic diyeceğim ama, bugün eski ve yeni Astra arasında karar vermek için Opel bayisindeydim, Classic'in iç plastik kalitesini iyice bozmuşlar geçen seneki Enjoy'lar gibi değil kesinlikle.
Ama yine de Astra Classic. Çünkü üst segment. Yol tutuşu, rüzgardan etkilenmemesi, sürüş konforu, iç mekan genişliği, bagaj hacmi, geniş yanaklı lastikleri, disk frenler vs... Her konuda Fiesta'ya oranla ağır basıyor.
Ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 36 milyara Focus TDCI da alabilirsiniz.
4 senedir Opel Corsa kullanan biriyim, B segmenti arabalar bir bayan kullanıcıyı şehir içinde idare edebilir ama, arabalara biraz olsun merakı olan bir bay sürücüye bir süre sonra yukarıda yazdığım kriterlerdeki eksiklikleri nedeniyle yetersiz gelmeye başlıyor, daha arabanın taksitleri bitmeden yeni araba bakmaya başlıyorsunuz.
Güzel bir yorum olmuş açıkcası, hernekadar arabama aşık olsam da, belli bi zaman sonra yetmemeye başlıyor.
-
fiesta 1.6 olursa kafa karıştırırda 1.4 ü ile astra ile kıyaslamayın bence.
ayrıca 1.6 fiesta ile corsa 1.3 dte arasında kalmıştım. ben corsa da karar kıldım.heleki fiestanın arka tamponu ve malzemesini görünce vazgeçtim.
ford a yakışmıyor fiesta bunu kesinlikle söyleyebilirim.
donanım olarak fiesta daha üstündü corsadan ama yinede corsayı tercih ettim hemde daha ucuza.
astra da vardı bayide.içine falan bindim öylesine.
eğer fiesta ile kıyaslayacak isen kesinlikle astra derim.
fiesta 34.500 büyük ihtimal 1.4 tdci..forumları biraz araştır istersen.devir sorunu bilmemne ses falan bayaı bi sıkıntıları var.
corsa bile bana göre daha ağır basmışken bence fiesta yerine astra ya karar vermen gerekir.
birde fiesta aile ile kullanacaksan pe k uygun olmayacağını düşünüyroum.
ön koltuğu ayarladığımda arkadaki adamı koltuk rahatsız ediyordu.
eğer yakın zamanda satarım demeyip uzun yıllar binerim diyeceksen astra çünkü eski kasa malesef.
yeni kasasıda 43000 tl falandı yanlış hatırlamıosam :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: crabby
fiesta 1.6 olursa kafa karıştırırda 1.4 ü ile astra ile kıyaslamayın bence.
ayrıca 1.6 fiesta ile corsa 1.3 dte arasında kalmıştım. ben corsa da karar kıldım.heleki fiestanın arka tamponu ve malzemesini görünce vazgeçtim.
ford a yakışmıyor fiesta bunu kesinlikle söyleyebilirim.
donanım olarak fiesta daha üstündü corsadan ama yinede corsayı tercih ettim hemde daha ucuza.
astra da vardı bayide.içine falan bindim öylesine.
eğer fiesta ile kıyaslayacak isen kesinlikle astra derim.
fiesta 34.500 büyük ihtimal 1.4 tdci..forumları biraz araştır istersen.devir sorunu bilmemne ses falan bayaı bi sıkıntıları var.
corsa bile bana göre daha ağır basmışken bence fiesta yerine astra ya karar vermen gerekir.
birde fiesta aile ile kullanacaksan pe k uygun olmayacağını düşünüyroum.
ön koltuğu ayarladığımda arkadaki adamı koltuk rahatsız ediyordu.
eğer yakın zamanda satarım demeyip uzun yıllar binerim diyeceksen astra çünkü eski kasa malesef.
yeni kasasıda 43000 tl falandı yanlış hatırlamıosam :)
Hem 2009 astra cdti hemde 1.6 fiesta 1.6tdci kullanıcısı olarak
Ne olursa olsun şuanki kampanya ile size astra yı tavsiye ederim. 35.000 o araba için çooook güzel bir fiyat.
Normalde 38bin lira o araç. Eski kasa olmasını hiç önemsemeyin, ne kadar ekmek o kadar köfte. Yeni kasasıda en az 10.000tl fazla. 10.000tl hiç de az değil.
Fiesta'nın arka tamponuna gelecek olursak, hocam o plastiğin özellliğiymiş. Tamponu küçük darbelerde esniyor ama hiç birşey olmuyor.(youtube de bir videosu bile vardı)
1.3 motor bazen seni üzebilir ama devrini 1750 devirin altına düşürmedin mi inan hiçbir sıkıntı kalmıyo.
ASTRA iyidir:) hele ki 1.4 68bglik fiestadan.
-
Ben kesinlikle astra diyorum.. Ne olursa olsun kasa olarak Fiestadan büyük. Ve bu büyüklüğün Astraya kattığı artılar olacaktır. Motor seçeneği olarak 1.6 Fiesta düşünürsen belki kaan karışabilir ama 1.4 motor için bence Fiesta alma gidip astra al , 1.6 mtor düşünürsen elbette daha ufak ama daha iyi performans verecek bir Fiesta işini görecektir. -
TAMPON YERİNDEN ÇIKIYORDU AMA.DARBE EMMESİNİ BİLMEM.ama daha bayide sıfır aracın tamponu yerinden çıkıyorsa sorun var demektir.
(1.6 titanium -x paketini çok bekledim.çok araştırdım.araç yok diye alamadım.ama iyiki almamışım diyorum şimdi.)
bu arada corsa alıyorum ama eğer iş için kullanmayacak olsam bende o fiyata eski kasa astrayı gözüm kapalı alırdım. -
quote:
TAMPON YERİNDEN ÇIKIYORDU AMA.DARBE EMMESİNİ BİLMEM.ama daha bayide sıfır aracın tamponu yerinden çıkıyorsa sorun var demektir.
(1.6 titanium -x paketini çok bekledim.çok araştırdım.araç yok diye alamadım.ama iyiki almamışım diyorum şimdi.)
bu arada corsa alıyorum ama eğer iş için kullanmayacak olsam bende o fiyata eski kasa astrayı gözüm kapalı alırdım.
1 senedir fiesta kullanıyorum tampon yerli yerinde duruyor,herhangi bi çıkma sallanma gibi bir şey olmadı. Bayideki sıkıntılı aracı hepsine Genellemeye gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: feyk123
quote:
bu arada corsa alıyorum ama eğer iş için kullanmayacak olsam bende o fiyata eski kasa astrayı gözüm kapalı alırdım.
1 senedir fiesta kullanıyorum tampon yerli yerinde duruyor,herhangi bi çıkma sallanma gibi bir şey olmadı. Bayideki sıkıntılı aracı hepsine Genellemeye gerek yok.
Al bendende o kadar. Tampon taş gibi duruyor yerinde:) Meraktan gidip baktım:)
Birde astra'nın corsaya göre bir üst sınıf olduğunu düşünürsek ve 2009 astra cdtı kullanmış birisi olarak bende iyiki FİESTA almışım diyorum.
-
Beni de meraklandırdınız gidip tampona baktım hatta biraz zorladım ama cık taş gibi duruyor yerinde ki benim araca arkadan vurmalarına rağmen -
Bunları kendinize sorun
Virajda yol tutuş
Frenler
Sessizlik
Düz gidiş
Malzeme kalitesi
Bagaj hacmi
Şanzıman
İç mekan genişliği
VB.
Bunların hepsinde astra daha iyidir ki sizde düşünmeyin astrayı alın. -
quote:
Orijinalden alıntı: froster2006
Bunları kendinize sorun
Virajda yol tutuş
Frenler
Sessizlik
Düz gidiş
Malzeme kalitesi
Bagaj hacmi
Şanzıman
İç mekan genişliği
VB.
Bunların hepsinde astra daha iyidir ki sizde düşünmeyin astrayı alın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X