Şimdi Ara

●●●~FIFA 11 PC - DH TURKISH WARRIORS PRO CLUB~●●● (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Promurder

quote:

Orijinalden alıntı: GaA_BaT

quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

HAYIRLI OLSUN BEYLER CLUBUNUZ

Kulübümdeki oyuncular adına sana teşekkür ederim.

NE DEMEK NAPTIM Kİ İNŞALLAH İİ BAŞARILAR ELDE EDERSİNİZ

yine teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mlhzngn

Beyler bu olay nedir tam olarak ?
    Ben de katılabilirim biri açıklarsa.

Sadece online pc oyuncularının katıldığı bir ortam hani oyunda virtual pro bölümü varya ondaki adamları aynı takıma koyacağız şu anda 3 kişiyiz goodjob ın banı bitince eminim oda gelecektir herneyse işte takımda herkes kendi virtual prosunu yönetiyor diğer kalan adamlarıda any olan kişi yalnız ps3 ten eksi tarafı goalkeeper olmadığı için o pc zaten be a goalkeeper olsa takımın kalecisi ben olurdum..

Yalnız ben o virtual pro kısmına hiç girmemiştim.
    Şu Ps3'teki gibi kulüp mü kurdun yani kısaca. Hep beraber girip rakiplerle maçlar falan yapacağız..

• quote:

quote:

quote:

Sadece online pc oyuncularının katıldığı bir ortam hani oyunda virtual pro bölümü varya ondaki adamları aynı takıma koyacağız şu anda 3 kişiyiz goodjob ın banı bitince eminim oda gelecektir herneyse işte takımda herkes kendi virtual prosunu yönetiyor diğer kalan adamlarıda any olan kişi yalnız ps3 ten eksi tarafı goalkeeper olmadığı için o pc zaten be a goalkeeper olsa takımın kalecisi ben olurdum..

Şu Ps3'teki gibi kulüp mü kurdun yani kısaca. Hep beraber girip rakiplerle maçlar falan yapacağız..

Aynen öyle Melih,sende gel takıma coşalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle Melih,sende gel takıma coşalım

Melih kardeş orjinal din dimi sen

• arkadaşlar bende gelebilirim ama hergün rahat giremem, bunu göz önünde bulundurarak eğer kabul ederseniz gelirim ama isterseniz başka adam bulursunuz yine
  • pcdemi ps3temi bu la

pc ise bende girim. :D

Edit: gördüm pcymiş :D

DH Nick: erdii2307

EA ID: erdiunal

Oyuncu Adı ve Soyadı: erdi ünal

İletişim :erdi_unal_2307@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdii2307 -- 15 Ocak 2011; 11:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

pcdemi ps3temi bu la

pc ise bende girim. :D

Edit: gördüm pcymiş :D

DH Nick: erdii2307

EA ID: erdiunal

Oyuncu Adı ve Soyadı: erdi ünal

İletişim :erdi_unal_2307@hotmail.com

isminizi yazdım sizinde en yakın zamanda bir toplanalım maç atalım ya
  • Cezalıydım ancak forumdan geri kalmadım. Bir klup kurulduğunu duyar duymaz direk koştum. Tam bir forvetin özellikleri var oyuncumda. Shot Power 90+ Finishing 90+. Overallım da 82 civarıydı en son. Çok bakmıyorum açıkcası. Ancak bu takımda şu mevkide oynayacaksın derseniz o mevkiye göre geliştiririm oyuncumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Cezalıydım ancak forumdan geri kalmadım. Bir klup kurulduğunu duyar duymaz direk koştum. Tam bir forvetin özellikleri var oyuncumda. Shot Power 90+ Finishing 90+. Overallım da 82 civarıydı en son. Çok bakmıyorum açıkcası. Ancak bu takımda şu mevkide oynayacaksın derseniz o mevkiye göre geliştiririm oyuncumu.

ea id in sanırım DoruKorkmaz dı sen yukardaki kayıt formu nu kullanarak kayıt işlemlerini tamamla yarın bile maçlara başlayabiliriz Hunglasxx'ın okulu yarım gün yani müsait olur sanırsam ben okuldan 4.00 de çıkıyorum ama anca 5 te evde oluyorum okul avcılar da olduğu için diğer arkadaşta saati uygun olursa yarın ilk maçımıza çıkarız...

• DH Nick: GooodJob

EA ID: DoruKorkmaz

Oyuncu Adı ve Soyadı: Doruk Korkmaz

Oyuncu Takma Adı: Dobby

İletişim: doruk_95@hotmail.com

• quote:

DH Nick: GooodJob

istersen fifaya gel 1-2 maç atalım ama ben kötü oynarım acı bana
  • quote:

quote:

DH Nick: GooodJob

istersen fifaya gel 1-2 maç atalım ama ben kötü oynarım acı bana

Ben de çok iyi oynadığım söylenemez. Müsaitsen atalım maç. 11-12'ye kadar buradayım

• Beyler virtual pro görevlerini bitiren var mı?

ben passing görevlerini malesef yapamıyorum. onları da yapsam adamım 90'ın üzerine çıkacak. şu an cam,lw ve rw'de 89. forvette ise 87. cm'de 85

takıldığım konu özellikle ortalar. mesela find your teammates with 2 different crosses in a match. 2 farklı orta'dan kasıt ne anlamadım. bir maçta 5-6 isabetli orta yapıyorum yine olmuyor.

mesela diğeri set up 2 goal with crosses in a match. orta yaparak bir maçta 2 asist yaptım olmadı.

bi de cross along the ground to a team mate. ne dediğini anlamadım.
  • yav ne zaman maç yapacaz ?
  • Maçlar ne zaman başlayacak?
  • benim cuma günü sınavlar bitiyor cmt. Yaparız biri bana adamımı geliştirmek için neler yapmam gerektiğini anlaşılır bi şekilde anlatabilir mi benim adam daha 71 lik sadece skill moves 5 yıldız o kadar
  • quote:

benim cuma günü sınavlar bitiyor cmt. Yaparız biri bana adamımı geliştirmek için neler yapmam gerektiğini anlaşılır bi şekilde anlatabilir mi benim adam daha 71 lik sadece skill moves 5 yıldız o kadar

Hangi özelliğini geliştirmek istiyorsan söyle basit bir kaç şey yazayim.(shot power, long shots, finishing, stamina... gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

benim cuma günü sınavlar bitiyor cmt. Yaparız biri bana adamımı geliştirmek için neler yapmam gerektiğini anlaşılır bi şekilde anlatabilir mi benim adam daha 71 lik sadece skill moves 5 yıldız o kadar

Hangi özelliğini geliştirmek istiyorsan söyle basit bir kaç şey yazayim.(shot power, long shots, finishing, stamina... gibi)

ya arkadaş yazmış ya 89 luk mesela onun için neler gerekir mevki st

Edit: o arkadaş senmişsin :D kendimi sabriden gol yemiş gibi hissettim(galatasaraylılar kızmayın lütfen şakasına)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 19 Ocak 2011; 0:50:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

ya arkadaş yazmış ya 89 luk mesela onun için neler gerekir mevki st

Edit: o arkadaş senmişsin :D kendimi sabriden gol yemiş gibi hissettim(galatasaraylılar kızmayın lütfen şakasına)

problem değil sezonda 1 atar ama iyi atar:)

Mevki st olunca en çok shot power, finishing hading etkili olur. oyuncunun daha kıvrak olmasını istiyorsan dribling iyi olmalı. topu güzel kontrol etmesini istiyorsan ball control iyi olmalı. stamina iyi olursa daha zor yorulur. strength iyi olursa omuz omuza yıkılmadan ilerleyebilirsin.

ana menüden oyuncunu editleyerek bu özellikler için nasıl bir denge istiyorsan ona göre boy ve kilosunu değiştir.

gelelim yapman gereken görevlere:
    1. ceza sahası içinde havadan şutla (aşırtma değil) gol at. finishing +1
    2. ceza sahası dışından gol at. long shots +1
    3. bir maçta hattrick yap. finishing +1

böyle yazmak zor oldu. sen en iyisi maç içinde veya virtual pro menüsünden accomplishments'a gir. hangi özelliği istiyorsan anlamadığın varsa numarasını yaz tercüme etmeye çalışayım. örnek: shoting 12. (score a volley with your weaker foot in a match.)

• Uzun zamandır görev yapamıyordum. 2 maçta 3 görev yaptım. 91 oldu yeter bugünlük:)

yukarda sorduğum problem nasıl olduysa çözüldü. yaptığım görevler onlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.