Şimdi Ara

●●●~FIFA 11 PC - DH TURKISH WARRIORS PRO CLUB~●●● (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok uzun zamandir virtual prodaki adamimi kasmiyorum. Eve gittigimde ilk isim virtual proda mac yapmak olcak.
  • Virtual pro görevlerinin türkçesini buldum.

forum.donanimhaber.com/m_36644416/tm.htm
  • ses seda yok. kimsede orj yokmu la
  • valla benim pro'mu kasmama gerek yok diye düşünüyorum.72 mi ne ,5 yıldız skillim var.yetiyo onlar bana,bence biraz fazla abartıyorsunuz bu overall olayını.ben 70 lerde bi overalle sahibim ama oyundaki çoğu 80-85 overallilerden iyi oynuyorum :) overall önemli ama bence en önemli etken oyun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307
    ses seda yok. kimsede orj yokmu la

Hadi ya orjinal mi olması gerekiyor?:-(

tatille ilgili tüm planlarım suya düşer:-(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx
    valla benim pro'mu kasmama gerek yok diye düşünüyorum.72 mi ne ,5 yıldız skillim var.yetiyo onlar bana,bence biraz fazla abartıyorsunuz bu overall olayını.ben 70 lerde bi overalle sahibim ama oyundaki çoğu 80-85 overallilerden iyi oynuyorum :) overall önemli ama bence en önemli etken oyun ...

dribling, shot power, long shots en az 90 olmalı benim için:)

sol ayak da 5 yıldız olmalı. valla şu an mesafe tanımıyor, her yerden gömüyor kaleye.

bi de tatile kadar online olma şansım yok, kendimi böyle tatmin ediyorum.
  • Vallahi nasıl yükselteceğimi pek bilmiyorum.Virtual Pro hastası değilim çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307
    ses seda yok. kimsede orj yokmu la

Hadi ya orjinal mi olması gerekiyor?:-(

tatille ilgili tüm planlarım suya düşer:-(

Maalesef evet.
  • Beyler yarın başlayalım artık
  • Bi zahmet,benim pro overall olarak 73 mü ne,ama artık LB veya LF olarak oynayacağım.

Yani kanatlar benimdir takımda tamam mı ?
  • Benim adam çok kötü ama geliştiriyorum işte

ST>72

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 23 Ocak 2011; 4:48:49 >
  • Ya overalle bakma bence , iyi oynarsan her oyuncuyla iyi oynarsın.Ben Beşiktaş ile Real Madrid'i yeniyorum.
  • Beyler ne zaman maca cikacagiz? Benim adamimin 82 overalli var. Ancak bir forvet cusseli ama yavas mi olmali yoksa kisa ama hizli mi olmali? Buna karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Beyler ne zaman maca cikacagiz? Benim adamimin 82 overalli var. Ancak bir forvet cusseli ama yavas mi olmali yoksa kisa ama hizli mi olmali? Buna karar veremedim

Ben önceden hızlı oyuncu tercih ediyordum ama online oynarken vücut çok önemli o yüzden şimdi yavaş ama güçlü oyuncu tercih ediyorum bu arada burdaysanız gelin ilk maçımıza çıkalım ama Oğulcan kardeş kayıp
  • Kayıt İçin ;

DH Nick: Engin Apak

EA ID: DragonTURK

Oyuncu Adı ve Soyadı: DraGhost

İletişim : rm_batu@hotmail.com
  • Batuhan MSN'imi ekle. Oradan konusalim. doruk_95@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin Apak

Kayıt İçin ;

DH Nick: Engin Apak

EA ID: DragonTURK

Oyuncu Adı ve Soyadı: DraGhost

İletişim : rm_batu@hotmail.com

benim msn adresini silmeyi unutmuşsun :)
    bu arada pc bi yanlışlık olmasın geçen arkadaşın biride yaptı ama pc orjinal için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Bi zahmet,benim pro overall olarak 73 mü ne,ama artık LB veya LF olarak oynayacağım.

Yani kanatlar benimdir takımda tamam mı ?

tamamdır hocam
  • Ilk macimiza ciktik Batuhan ile birlikte. 3-1 yenildik ama olsun. Ilk mac icin fena performans gostermedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Ilk macimiza ciktik Batuhan ile birlikte. 3-1 yenildik ama olsun. Ilk mac icin fena performans gostermedik.

Hocam benim gol nasıldı?O golü kaydettim ben Fraps ile bu klüpte attığımız güzel golleri Fraps ile kaydederim ardında Youtube falan ne varsa atarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.