Şimdi Ara

●●●~FIFA 11 PC - DH TURKISH WARRIORS PRO CLUB~●●● (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cris..

Bu işi sadece Ps3'de sanıyordum . Pc'de de varmış . Muhtemelen en geç 1 hafta içinde alırım ve başlarım . Bana da yer var mı ?

Ha ayrıca mevki olarak daha açmadım adam ama muhtemelen Cm veya Rw-Rf-Rm oynarım . Size de uygunsa .

Uygun olur tabi neden uygun olmasın ki? Oyunu alırken eğer mikrofonlu kulaklığın yoksa onuda alabilirsin çünkü biz oyuna girerken Skype da kullanıyoruz hem zevklide oluyor. Ayrıca Oğulcan kardeş yok oldu ben bıktım böyle şeylerden adam ismini yazdırır ardından yok olur bunu daha önce düzenlediğim turnuvalarda da gördüm ve artık daha fazla görmek istemiyorum eğer arkadaş 1-2 gün daha gelmezse takımla olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesh edeceğim.

• Bence 1-2 gün değilde,1-2 saat daha gelmezse atalım.Ayrıca Hasan'da gelirse takım yükselebilir belki.

Eğer Hasan gelirse ve Oğulcan gelmezse kadromuz şöyle olacak ;
    Hasan(Cris..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Bence 1-2 gün değilde,1-2 saat daha gelmezse atalım.Ayrıca Hasan'da gelirse takım yükselebilir belki.

Hasan(Cris..)

3-5 kişi daha gelsin de 10'a tamamlayalım daha da iyi olur . Bi arkadaşım daha var o da muhtemelen katılır bize .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Bence 1-2 gün değilde,1-2 saat daha gelmezse atalım.Ayrıca Hasan'da gelirse takım yükselebilir belki.

Hasan(Cris..)

3-5 kişi daha gelsin de 10'a tamamlayalım daha da iyi olur . Bi arkadaşım daha var o da muhtemelen katılır bize .

10 kişi olmuyor bu pc de ne yazık ki maksimum 6-7 sanırsam
  • Hayır,oluyor ama 10 kişi aynı anda maça giremiyor.En fazla 5 kişi aynı anda oynayabiliyor.Yada 6 idi sanırsam.
  • ps3 alin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

ps3 alin

Keşke Sene sonu karnem iyi olursa aldırabilirim babama aslında.
  • Hasan'in da gelmesiyle iyi bir takim olmaya basladik diye dusunuyorum. Hosgeldin Hasan Arkadasini da aramizda goruruz umarim. Ne kadar kalabalik olursak o kadar iyi diye dusunuyorum. Ben de ortasahada oynamayi dusunuyorum.
  • Ben defansın herhangi bir yerinde yani CB-LB-RB farketmez oynarım ama asıl tercihim LF veya ST
  • Uzun bir süredir İstanbul'daydım o yüzden foruma hiç bakamadım....Şimdi dönüş yaptım,maç olduğu zaman katılabilirim...
  • bende bu hafta içi fifa11'in keyini almayı düşünüyorum promuda dünden beri geliştiriyorum görevleride yapıyorum ama olmuyor bir türlü.yerden 10 pas at diyor atıyorum kabul etmiyor.Neden olabilir?
  • En az semi pro zorlugunda oynamaniz lazim.
  • Takıma toplanma zamanı belirledim sadece o zamanlarda maç yapalım mı?

Pzt.-Salı-Çar.Saat: 19.00-21.00 arasında toplanalım.

Cuma-Cmt. : 23.00-01.00 arasında toplanalım.

Ne diyorsunuz en azından biraz daha düzene gireriz Hasan da gelirse düzeliriz biraz daha galibiyet serisi bile yakalabiliriz.

@ogulcajaN

Keşke haber verseydin bu seferlik ben affediyorum ama bir daha olmasın. Şehir dışında olabilirsin veya başka birşey de olabilir ama haber vermelisin şu kadar süre aranızda olmayacağım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaA_BaT

Takıma toplanma zamanı belirledim sadece o zamanlarda maç yapalım mı?

Pzt.-Salı-Çar.Saat: 19.00-21.00 arasında toplanalım.

Cuma-Cmt. : 23.00-01.00 arasında toplanalım.

Ne diyorsunuz en azından biraz daha düzene gireriz Hasan da gelirse düzeliriz biraz daha galibiyet serisi bile yakalabiliriz.

@ogulcajaN

Keşke haber verseydin bu seferlik ben affediyorum ama bir daha olmasın. Şehir dışında olabilirsin veya başka birşey de olabilir ama haber vermelisin şu kadar süre aranızda olmayacağım diye.

saatler süper
  • Cumartesi günleri akşamı online olamayabilirim,o saatlerde evde olamıyorum malesef...
    Ama onun haricinde hergün online olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

En az semi pro zorlugunda oynamaniz lazim.

legendary'de oynuyorum :) şu anda %27 tamamladım.bakalım hafta içi de keyi alınca inşallah oynarız.
  • Beyler ben yurtdisindayim. 20 Subat'ta donuyorum.
  • Tamam Doruk zaten bu sıralar hiç buluşma yapmıyoruz sensiz de buluşma olmaz .
  • Klüp öldü galiba.Ne ilgi var,ne oyuncu.4-5 kişi ile klüp ilerliyor valla
  • selam arkadaşlar öncelikle biraz kendimden bahsedim 29 yaşındayım ankada 2 tane ps3 cafem vardı şimdi ikisinide satıp ukraynaya geldim ve burda yaşıyorum fifa10 ps3 de pro club da oynadığım takım dünya sıralamasında 7. bi takımdı ( Legends FC ) LS ve RS oynuyordum aynı zamanda ea top ST' sıralamasında ilk 20 deydim bugünden itibaren aynı takım arkadaşımla PC de oynamaya başladık karakterim %100 tamamlanmıştır arkdaşımınkide öyle eğer Forvet ve Forvet arkası oyunculara ihtiyacınız varsa burdan cevap yazarsanız seviniriz aynı zamanda tüm takıma nasıl %100 yapılıcağınıda gösteririm....
    saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.