Şimdi Ara

●●●~FIFA 11 PC - DH TURKISH WARRIORS PRO CLUB~●●● (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

2 gündür yemiyorum içmiyorum fifa da virtual pro mu kasıyorum gecenin bu saatine kadar
    Sonuç: Santraforda 87 lik bir hayvani güç oluyor ama yavaş yavaş arttığı için pek bir fark hissetmiyorum ben. 85% görevleri tamamladım 1-2 güne %100 olur heralde
    Yarın(aslında bugün ama neyse pazar günü)maç yapalım takımca şutlarım 5 saat öncekisine göre daha iyi şimdi Doruk

merhabalar arkadasim , fifa 11 virtual pro yuzde 100 yada o civarda belgesini ariyorum pc icin amacim unlock celebration.. sende varsa atabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

2 gündür yemiyorum içmiyorum fifa da virtual pro mu kasıyorum gecenin bu saatine kadar
    Sonuç: Santraforda 87 lik bir hayvani güç oluyor ama yavaş yavaş arttığı için pek bir fark hissetmiyorum ben. 85% görevleri tamamladım 1-2 güne %100 olur heralde
    Yarın(aslında bugün ama neyse pazar günü)maç yapalım takımca şutlarım 5 saat öncekisine göre daha iyi şimdi Doruk

merhabalar arkadasim , fifa 11 virtual pro yuzde 100 yada o civarda belgesini ariyorum pc icin amacim unlock celebration.. sende varsa atabilir misin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.