Şimdi Ara

●●●~FIFA 11 PC - DH TURKISH WARRIORS PRO CLUB~●●● (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür yemiyorum içmiyorum fifa da virtual pro mu kasıyorum gecenin bu saatine kadar
    Sonuç: Santraforda 87 lik bir hayvani güç oluyor ama yavaş yavaş arttığı için pek bir fark hissetmiyorum ben. 85% görevleri tamamladım 1-2 güne %100 olur heralde
    Yarın(aslında bugün ama neyse pazar günü)maç yapalım takımca şutlarım 5 saat öncekisine göre daha iyi şimdi Doruk
  • Arkadaşlar konu dışı ama cevaplarsanız sevinirim. FIFA 11 PC'de de konsol kalitesinde mi? Eskiden FIFA PC'ye kötü oyun çıkarırdı, acaba FIFA 11'de öyle mi? Konsoldaki gibiyse orjinalini almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaA_BaT

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Ilk macimiza ciktik Batuhan ile birlikte. 3-1 yenildik ama olsun. Ilk mac icin fena performans gostermedik.

Hocam benim gol nasıldı?O golü kaydettim ben Fraps ile bu klüpte attığımız güzel golleri Fraps ile kaydederim ardında Youtube falan ne varsa atarım.

Batuhan golun muhtesemdi Onu hangi tus kombinasyonu kullanarak attigini soylersen cok mutlu olurum. Ben cok kacirdim ama ya. Ben de en iyisi biraz bitiricilik calisayim. Boyle olmayacak cunku? Adamini gelistirme taktigin nedir senin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar konu dışı ama cevaplarsanız sevinirim. FIFA 11 PC'de de konsol kalitesinde mi? Eskiden FIFA PC'ye kötü oyun çıkarırdı, acaba FIFA 11'de öyle mi? Konsoldaki gibiyse orjinalini almayı düşünüyorum

PC'deki Fifa 11 PS3'deki Fifa 10'un cok benzeri. Ama gene de muhtesem
  • Batuhan abi bence bi zaman belirleyelim,herkes online olsun.Mesala ben şimdi onlineyım.eğer sen ve dorukorkmazda burdaysa atalım bi tane daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Batuhan abi bence bi zaman belirleyelim,herkes online olsun.Mesala ben şimdi onlineyım.eğer sen ve dorukorkmazda burdaysa atalım bi tane daha.

Adim Doruk oncelikle belirtiyim bunu Haftasonlari butun gun acigim. Hafta icleri ise bana en uygun saat 17.00 - 19.00 arasi.
  • quote:

quote:

Batuhan abi bence bi zaman belirleyelim,herkes online olsun.Mesala ben şimdi onlineyım.eğer sen ve dorukorkmazda burdaysa atalım bi tane daha.

Adim Doruk oncelikle belirtiyim bunu Haftasonlari butun gun acigim. Hafta icleri ise bana en uygun saat 17.00 - 19.00 arasi.

Msne geçsene bi doruk .
  • quote:

quote:

quote:

Msne geçsene bi doruk .

MSN'e girdim ama offlinesin abi.

• Turkce aciklamalariyla butun gorevlerin listesi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_36644416/tm.htm
  • Takımda Any ben olacam bundan sonra sanırım. Emir kızma ama çok fazla top sürüyor ve hatalı paslar veriyorsun ben birçok kez boşa kaçtım ve beni çoğunda gördün ve pası attın ama bazılarında görmedin ve geri pas attın falan ama o pozisyonlarda tam gollüktü bu yenilgimizi ilk maçımıza vuruyorum. Yenildiğimiz maç senin yüzünden mi hayır bir maçı kaybediyorsak hepimiz kaybediyoruz kazanırsak hep beraber kazanıyoruz. Dediğim gibi any ben olursam daha iyi olacak gibi tabi bunun kararını takım verir herneyse umarım yazdıklarıma kızmazsın Emir benim hatalarım olduysa söyle bileyim yoksa böyle devam eder benim sana hatalarını söyleme nedenim herhangi bir kızgınlık değil hatalarımızı bilirsek bir daha yapmayız diye söylüyorum bunları.
  • Ben hatalarımı gördüm ama Doruk'la ben sana biraz kırgınız,nerdeyse bize pas atmadın.Sana attığım her pası kaleye vurdun.Neyse msne gel.
  • Skype işini yapalım bence bu sayede ben şurdayım pas at falan diyebiliriz
  • Skype doruk1995. Conference call yaparsak cok daha iyi olur diye dusunuyorum. Benim de hatalarimi soylerseniz sevinirim. Elimden geleni yapiyorum ancak cok alisamadim Pro oynamaya. Ama Orhan'in dediklerine kesinlikle katiliyorum. 3 kere cok gereksiz yerlerden sut cektin. Neyse ilk maclarimiz oldugu icin yenilmemiz cok dogal. Kendimizi yavas yavas gelistirecegiz.
  • Doğrudur valla artık daha çok dikkat ederim. Bu arada Skype adım batuhan.korucu
  • Bu aksam mac yapiyor muyuz? Ben 11-12'ye kadar acigim.
  • Eveeeeet yaptığımız maçlarda sadece 1 galibiyet aldık ama çok zevkliydi tabi zevki sağlayan skype dı ama olsun alışıyoruz yavaş yavaş
  • eveet,bidaha tamamen kaleye düz bakarken ve kaleci kalede yokken,yerden ve yandan golk kaçırmayacağım.

Ama manuel,azcık elim titreyince herşey bozuluyor :)
  • Skype sistemini de kurduk. Her ne kadar sadece 1 galibiyetimiz olsa da cok zevkli geciyor maclar. Tum Orjinal PC kullanicilarini davet ediyoruz takimimiza. Herhangi bir kistasimiz yok gordugunuz gibi
  • kötü haberlerim var , doruk ve batuhan msnee !
  • Bu işi sadece Ps3'de sanıyordum . Pc'de de varmış . Muhtemelen en geç 1 hafta içinde alırım ve başlarım . Bana da yer var mı ?

Ha ayrıca mevki olarak daha açmadım adam ama muhtemelen Cm veya Rw-Rf-Rm oynarım . Size de uygunsa .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoevsky -- 26 Ocak 2011; 6:03:29 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.