Şimdi Ara

Fifa 14 için hala umut olabilir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitter hesabından "good news, Argentine Primera Division licences are coming to #FİFA 14" yazısını yazdı demekki hala lig ekliyorlar bizim için neden umut olmasın ?

• 33 lig demişlerdi.fifa 13 de 30 lig vardı.Bu sene 2 tane lig daha açıklandı.Geriye kaldı 1 lig.Bizim lig olabilir hala ümit var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüyendisAdayı

33 lig demişlerdi.fifa 13 de 30 lig vardı.Bu sene 2 tane lig daha açıklandı.Geriye kaldı 1 lig.Bizim lig olabilir hala ümit var
    "Umut fakirin ekmeği"
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

33 lig demişlerdi.fifa 13 de 30 lig vardı.Bu sene 2 tane lig daha açıklandı.Geriye kaldı 1 lig.Bizim lig olabilir hala ümit var

Geriye 1 lig varsa ukrayna olma ihtimalı daha ağır bazıyorum ama hala umudum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

"Umut fakirin ekmeği"

Napalım 2 senedir takımımızla oynayamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iambrucewayne

quote:

"Umut fakirin ekmeği"

O konuda ben şanslıyım sanırım :) Hatta doymayıp bir de stadımız da olsa diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laseer

quote:

quote:

"Umut fakirin ekmeği"

O konuda ben şanslıyım sanırım :) Hatta doymayıp bir de stadımız da olsa diyorum :)

Alıntıları Göster
    Ukrayna Lig'i yok Shaktar Rest of World'e eklendi. Fenerbahce'de bu şekilde oyuna dahil olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: enesinho.gaucho

Ukrayna Lig'i yok Shaktar Rest of World'e eklendi. Fenerbahce'de bu şekilde oyuna dahil olabilir

Türkiye ligi olsada olmasada oyunu mecburen alacağız.. Ama en azından Fenerbahçe, Trabzon, Bursa gibi büyükler olsa teselli olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laseer -- 21 Ağustos 2013; 12:15:21 >
  • PES'le FIFA'nın ararsında uçurum olmasa bir yıllığına PES alır EA'i tehdit ederdik
  • enesinho.gaucho kullanıcısına yanıt
    Ben aslında yıllardır PES oynayan biriydim. Hatta bu yıla da pes ile başladım, çıktığı ilk gün ön siparişle elimdeydi ama artık PES dedim hakketten. :) Fifa'ya geçience yazık olmuş PES'li geçen yıllarıma dedim :)
  • quote:

Ben aslında yıllardır PES oynayan biriydim. Hatta bu yıla da pes ile başladım, çıktığı ilk gün ön siparişle elimdeydi ama artık PES dedim hakketten. :) Fifa'ya geçience yazık olmuş PES'li geçen yıllarıma dedim :)
    PES 6 zirvesiydi ondan sonra hep FIFA domine etti
  • quote:

PES 6 zirvesiydi ondan sonra hep FIFA domine etti

Alıntıları Göster
    http://forum.ea.com/uk/posts/list/2561667.page

Katılım gerek Şu topici canlandıralım

Grazianooooo ‏@Patjeee_ 3 sa

@EASPORTSFIFA Is the turkish Süper Lig in FIFA14?

EA SPORTS FIFA ‏@EASPORTSFIFA 3 sa

@patjeee_ More news on confirmed leagues in FIFA 14 are coming soon, stay tuned.

Yazmıs twitterda Türkiye ligi olmasa bile Fenerbahçe Beşiktaş gibi takımları eklesinler

• quote:

quote:

quote:

"Umut fakirin ekmeği"

Sizde çok şey istiyorsunuz hem bizim ligimizin olması sizin adınıza da iyi olur diye düşünüyorum :D

• quote:

Umarım eklerler bir şekilde artık fenerbahçeyle oynamak istiyorum
  • quote:

quote:

Umarım eklerler bir şekilde artık fenerbahçeyle oynamak istiyorum

Alıntıları Göster
    Türkiye ligi kesin olarak eklenmeycek arkadaşlar malesef. 30 lig vardı 3 tane daha eklendi bunlar arjantin,kolombiya ve şili. Etti 33 lig. Bu salak ligler eklenirken bizim lig eklenmiyor orası manidar ama federasyon yetkilisi ve fenerbahce kulubunun söyledigine göre EA istekli hareket etmiyormuş TSL konusunda..

• Iambrucewayne kullanıcısına yanıt
    Tabii ki tek dileğimiz Türkiye ligi ama Şili 2. ligini eklerler ama Türkiye'yi eklemezler bu saatten sonra..
  • quote:

Tabii ki tek dileğimiz Türkiye ligi ama Şili 2. ligini eklerler ama Türkiye'yi eklemezler bu saatten sonra..
    Açıklama bekliyorum Tff mi vermedi yoksa Easports istekli mi değil.

Eğer 2.siyse Twitterda ve forumlarında ana avrat düz gidicem.

Şili ligi nedir lan.Hadi Arjantin ligi olmalı Ukrayna filan anlarımda Şili Kolombiya nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Açıklama bekliyorum Tff mi vermedi yoksa Easports istekli mi değil.

Eğer 2.siyse Twitterda ve forumlarında ana avrat düz gidicem.

Şili ligi nedir lan.Hadi Arjantin ligi olmalı Ukrayna filan anlarımda Şili Kolombiya nedir.

Alıntıları Göster
    TFF toplu lisans vermeyi reddetti kulüplerde tek tek lisans alın dedi.Küçük kulüpler aşırı lisans ücretleri istemiş.
  • quote:

TFF toplu lisans vermeyi reddetti kulüplerde tek tek lisans alın dedi.Küçük kulüpler aşırı lisans ücretleri istemiş.

Alıntıları Göster
    Kolombiya ligi nerede açıklandı ben göremiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Kolombiya ligi nerede açıklandı ben göremiyorum?

Alıntıları Göster
    http://www.neoseeker.com/forums/61925/t1892014-chilean-colombian-leagues-set-for-fifa-14/ araştırdım bunu buldum sanırım eklemişler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.