Merhaba arkadaşlar.Öncelikle baştan anlatıyım ben normalde türkçe olan oyunları orjinal almaya çalışan birisiyim asla korsan oyun indirmem gerekirse para biriktiririm.Pes 2014 alıcaktım türkçe diye fakat oyunun ne kadar berbat olduğunu görünce fifa almaya karar verdim.Oyunu kurdum heyecanla ilk maçımı yapmak için bekledim ve sonunda geldi o an aldım arsenali karşımada barcayı play game dedim ve oyundan attı tekrar denedim tekrar tekrar... Her seferinde oyundan attı.Çözüm yollarına baktım internette 1-2 haber bulabildim onların çözüm yollarını denedim olmadı sonra aklıma geldi acaba aynı sorun fifa 13tete varmı diye biraz forumlarda dolaştım aynı sorun onlardada varmış fifa 13 hatasının yollarınıda denedim ama bi sonuca ulaşamadım lütfen yardım edin orjinal oyun aldım elimde patladı bildiğiniz
Livechate bağlanıp dxdiag raporu gönderin bilgisayarın isminde özel karakter olması bile bu soruna sebep olabiliyor.Onlar yardımcı olacaktır.
merhaba arkadaşlar. dün fifa 14'ü yükledim falat oyun 60.dakikadan sonra GTA 4 deki sarhoş modu gibi ekranı titretmeye başlıyor. sorun ne olabilir? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler