Şimdi Ara

FIFA 15'de İyi Defans Nasıl Yapılır? [REHBER] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
11
Favori
23.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba Dostum,

Şimdi bu jokeyi LT ile birlikte Pas tuşuna da basmamız gerekiyor değilmi ? yani bu iki tuşu basılı tutacaz. Fifa menudede sadece LT hold yazıyor çünkü. Bu arada fifaturks blogu seninmi ?
  • PC'de defans yapmak gerçekten zor.

Adam ileriye pas atıyor ve top kapmayı biliyor onun dışında çoğu oyuncuda adam eksiltme yada uzaktan şut çekme yok
  • Güzel konu. Yardımcı olur yapamayanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batcave

Merhaba Dostum,

Şimdi bu jokeyi LT ile birlikte Pas tuşuna da basmamız gerekiyor değilmi ? yani bu iki tuşu basılı tutacaz. Fifa menudede sadece LT hold yazıyor çünkü. Bu arada fifaturks blogu seninmi ?

Kanatlarda ve ceza sahası yayında bende jockey ve pas tusuna basıyorum rakibin önüne geçip isede yarıyor.Daha etkili bir tus varsa bilmiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok genelde hep LT yazmışlar sadece LT+A (pas tuşu) Dememiş Oyüzden soruyorum
  • Güzel rehber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batcave

Merhaba Dostum,

Pas tuşuna basmana gerek yok,eğer basarsan otomatik adamı takip eder ama önermiyorum manuel olarak siz sadece L2/LT tuşuna basılı tutarsanız rakipten fake yeme oranınız azalır ve iç güdüleriniz ile işi bitirmeye çalışırsınız,yani FIFA'da defans yaparken rakibin nereye müdahele yapacagı ve nereye gideceğini önceden kestirirseniz, olay tamamdır.

Evet blog benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss1905

Team Management da instructions kısmını açaıklayabilecek olan var mı?Bazı kelimelerin anlamını bilmiyorum.Futbolculara taktik görev verdiğimiz kısım.Mevkilere göre hangi görevleri vermek gerekiyor.

Aradığın şey burda.

http://forum.donanimhaber.com/m_98102791/f_//tm.htm#98122126
  • Aranweable kullanıcısına yanıt
    Saol dostum bu arada blogunu takip ediyorum ve sana tsk ediyorum yararli bikgilerinden dolayi. Bir de fifaturks mail adresine de mesaj birakmistim.

• Batcave kullanıcısına yanıt
    Desteğin için ben teşekkür ederim,mailine cevap yolladım.
  • Bana göre savunmanın da ötesinde, asıl işi süreyi nasıl değerlendirdiğimiz ile de alakalıdır. Erken gol yersek ne yapmalıyız , erken gol atarsak ne yapmalıyız. bir planımız var mı ? Rakibin bir iki hamlesinden sonra bu rakibe göre nasıl oynarım diye düşünüyor muyuz ? düşünsek de sonuç vermiyor mu ? geliştirmek için bir şey yapıyor muyuz?

Rakibiniz sizden iyi ise her şekilde sizi yener. Bunu kabul etmek gerek. Buradaki iyi kelimesinin altında ne yattığını, iyi oyuncular gayet iyi anlıyordur. yeteneğin bir tık ötesinden bahsediyorum.

Siz de koşuyorsunuz siz de dripling yapmayı gayet iyi biliyorsunuz. Fakat biR şekilde yeniliyorsunuz. Ummadığımız anda şip şak 2-0, 3-0 oluveriyor.

Cevabı basit İZLENİYORSUNUZ.

Rakibimiz tarafından analiz ediliyoruz ve rakibimizin bizim için hazırladığı tuzağa düşüyoruz. süre akıp giderken birşeyler planlayın ve uygulamaya çalışın. doğaçlama oyunu ana oyun felsefesinin devamı şeklinde oynayın. herkese iyi oyunlar dilerim.

Uyarı: bu tarz kuşkucu ve yarı korkak kontrollü oyunu benimserseniz hiçbir zaman eskisi kadar keyifli olmayacaktır.Baştan söyleyeyim . Oynatma ama sen de fazla oynama gibi bir şeye dönüyor. Ve sizi paranoyaya sürükleyebilir :) sezon yapanlar uygularsa daha istikrarı yakalar.

• vokiceki kullanıcısına yanıt
    Güzel ekleme için teşekkürler
  • Arkadaslar xbox one uzerınden oynayan varsa benı ekleyebılırmı mac yapalım bırlıkte. xbox user erdoganyahsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66

Aranweable defanslarımızı test edebilmek için MAÇ YAPABİLİRMİYİZ?
    HEM KENDİ SAVUNMAMI TEST ETMEK İSTİYORUM HEMDE YAZMIŞ OLDUĞUN SENİN DEFANS TAKTİĞİNİ
    Origin ID: sharingan0783
    seninki neydi?

merhaba
    sizi originden ekledim bilginiz olsun
  • Eyvallah dostum umarım yardımcı olur önerilerin.Oyunu xbox360 platformunda oynuyorum şuan ve uzun yıllardır legendary den aşağı oynamıyordum ama bu sefer aklımı aldı FIFA 15 legendarysi.:) World Class a geçtim gene sıkıntı büyük, çok zor.Professionele kesinlikle inmiycem. En son FIFA 99 da profta oynadığımı hatırlıyorum. Umarım çözüme kavuştururuz bu işi taktiklerinle. Bu arada L2 nin karşılığı Xbox da LB oluyor diğilmi.?

• LT olması lazım Xbox'da ama LB'de olabilir tamamen senin hangi kontrol stilini seçtigine bağlı.

World Class bana acayip kolay geliyor ve AI gerçekten de çok aptal oynuyor her maç,Legendary ise acayip zorlayıcı ve yorucu oluyor hani insan üstü bişe Legendary.Hiçte zevk vermiyor insana çünki karşınızda 0 handikap ve momentum ile oynayan bir takım geliyor rating'i ne olursa olsun.Attıgı her pas yerini buluyor,topu ayağından almak resmen işkence. AI ile oynamak zaten acayip sıkıcı bana göre bir UT veya Seasons oynadıktan sonra çabuk sıkılıyor insan AI ile oynarken , çünki pek bi canlılık yok.
  • Aranweable kullanıcısına yanıt
    LT miş dostum bayağa yardımcı bir özellik, keşke daha önce öğrenseydim tüm yaz world cup da az hezimetler görmedim legendaryde.:)

World Class a bende alıştım ama gene küçümsemeye gelmiyor şimdilik başabaş oynuyorum diyeyim. Legendary de saçma bir zorluk var gerçektende. Yani world class bir alt kademe ama arada fark bayağa var. İki adam bile gelseler skor yapabiliyorlar. Zaten savunmayı zorlaştırmışlar bari biraz daha dengede tutsalardı mantıklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 28 Ekim 2014; 18:59:11 >
  • FIFA 09'dan beri orjinal alırım.İlk defa bu sene aldığıma pişman oldum.Top kapmak, rakipten gol yemek bu kadar basit olmamalı.Yukarda da arkadaşın söylediği gibi santradan alıp gidip yenilen goller mi dersin, peşine 3 kişi takmana rağmen defansı haşat eden rakipten topu kapamayıp bide üstüne o adamın gol atması mı dersin.. oynanışla bu kadar oynamamalı.resmen oyunun oynanışını baştan aşağı değiştirmişler.

FIFA 14'de çok rahat 3. lige kadar çıkabiliyorken şuanda 7. ligde 2-2-4 durumdayım ve en son yaptığım takım 75 rate, 53 kimyası vardı.Benim takım 82 rate, 95 kimya.Oyundan ilk çıktığımda buraya düşüncelerimi yazsam kesin banlanırdım da biraz sakinleşip geldim.Bir oyun bu kadar bok edilmemeli.Gerçekten bu kadar bok edilmemeli.İlk defa bir oyuna para verdiğim için gerçekten üzüldüm.Yazıklar olsun.FIFA 14'e dönmeyi ciddi ciddi düşünüyorum.
  • KoMiKaZe kullanıcısına yanıt
    Sorma dostum stres atmak için oynuyoruz güya tam stres ve sinir kriziyle yolluyor oyun bizi.:) World Class ve Legendary de oynuyorum şuan oyuna bakıldığında başa baş gidiyor net pozisyonlarım oluyor tam konsantre iyi defans yapıyorum artık ama ona rağmen bir bakıyorsun ilk yarıda 3-0 geridesin.! Yani buna bug denir başka birşey değil. Sonra o oyundaki akışkanlık hız nedir arkadaş. Slow da oynuyorum buna rağmen çok hızlı yapmışlar. Bu fifa, ergen takımı zevk alsın diye günden güne oyunu hızlandırıyor. Gerçekci yapmaları gerekirken saçmalıyorlar. Zaten rakibi kontrol etmek bir dert ne diye ışık hızı yapıyorsun a.... neyse. Pes 15 çıksın birde onu deniyelim belki yüzüne bakmayız fifa nın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 6 Kasım 2014; 11:56:35 >
  • benim 4 tane gamepad parçalamam neden olan sorun ne yazık ki çok aptalca hatalarla dolu oyun.
    gol attıktan sonra santaradan sonra oyuncular mala bağlayıp rakip tek adamla ceza sahasına kadar gelip golu atıyor.
    oyunda kesinlikle top kapma sorunu var. Top kapana kadar elim kolum kopuyor.
    birde günden güne oyuncular çok farklı performansta oynuyor kondisyonları tam olmasına rağmen bazen çok güzel top kaparken bazen mal gibi sürekli düşüp kalkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.