Şimdi Ara

FIFA 15'de İyi Defans Nasıl Yapılır? [REHBER] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
11
Favori
23.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Veterozer

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Aranweable

Defans yapmak için biraz çirkef olup tüm defansı ''deep'' yani geriye çekmeniz yeterli bunun için custom tactics'den,

Pressure 20
    Aggression 20

ve olay tamam,defans yapmayı çözdünüz tabi biraz da yetenek ile artık kimse size gol atamaz.

İnanın bana aslında defans yapmak çok kolay hemde aşırı kolay tek yapmanız gerekende bu defansı geriye çekmek.Div1'de %90 herkes bu taktigi uyguluyor ve maçlarda gol atmak nerdeyse işkence haline geliyor hatta bazen bunu o kadar abartıyorlar ki defans oyuncuları resmen kalecinin yanında oynuyor tam bir işkence FIFA 15,ben oyunu şu anda bıraktım hatta tamamen sildim.Kafam çok rahat herkese de öneririm.Sadece defans değil FIFA 15 tamamen herşeyiyle işkence bir oyun olmuş bununla ilgili bir makale yazmıştım isteyen arkadaşlar bakabilirler.

Link

arada böyle oynayanlar geliyor sağ köşeye plaseyi koyuyorum bide 10 kere tekrarı izletiyorum. Zevkli oluyor öne geçince defansın önünde pas yapıp duruyorum bide forvetleri en ilerde oluyor çaresizce bekliyor şut çekmemi

10 kere tekrar izletince sana ne sövüyorlardır (bana da bazen böyleleri denk geliyor , ana avrat sövüyorum)
    Sonuçta mide meselesi , kimisi küfredilmeyi seviyor demek ki

öyle şeye böyle şey diye bir laf vardır bilmem bilir misin? Adam gibi oynamayanı sinir etmek iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aranweable

Defans yapmak için biraz çirkef olup tüm defansı ''deep'' yani geriye çekmeniz yeterli bunun için custom tactics'den,

Pressure 20
    Aggression 20

ve olay tamam,defans yapmayı çözdünüz tabi biraz da yetenek ile artık kimse size gol atamaz.

İnanın bana aslında defans yapmak çok kolay hemde aşırı kolay tek yapmanız gerekende bu defansı geriye çekmek.Div1'de %90 herkes bu taktigi uyguluyor ve maçlarda gol atmak nerdeyse işkence haline geliyor hatta bazen bunu o kadar abartıyorlar ki defans oyuncuları resmen kalecinin yanında oynuyor tam bir işkence FIFA 15,ben oyunu şu anda bıraktım hatta tamamen sildim.Kafam çok rahat herkese de öneririm.Sadece defans değil FIFA 15 tamamen herşeyiyle işkence bir oyun olmuş bununla ilgili bir makale yazmıştım isteyen arkadaşlar bakabilirler.

Link

hocam bekleride geri çekiyormuyuz? yoksa saddece stoperler mi?

Bide custom yaptigimiz oyun taktigi ne olmali?
    countra attack
    high pres
    possesion?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Tüm defansı geri çekiyoruz,taktik olarak da custom tacticsden sadece Pressure : 20 ve Aggression : 20 yapmak yetiyor.
  • Aranweable kullanıcısına yanıt
    anladim hocam şimdi.
    peki elinde iyi bi customs taktik varmi
    build play , change creation filan nasil sence?
    bide team witch?

• bildiğimiz şeyler çoğu ama yinede teşekkürler. yorumları okumadım henüz ama okuyacağım
  • Hikaye dostum bunlar. Oyunda cayır cayır script var. Kontrolünüzün dışında arka planda bir şeyler oluyor. İyi oynamama ve önde olmama rağmen golü yiyeceğimi kestirebiliyorum. Özellikle 90+ ve 45'lerde gol yeme ihtimaliniz yarı yarıya artıyor. Ulan kariyer mod açtım 20 maç kadar oynadım 3 mağlubiyetim 6 beraberliğim var. Kaybettiğim maçın 2 tanesi, berabere kaldığım maçların da 3- 4 tanesi hep 85 90+da yedim. Defans yapma falan hikaye yani gençler paralamayın kendinizi. Gol atma olayı da tam fiyasko. Bir maç içinde 15 şut attım rakibin sadece 2 şutu var ve ben o maçı 2-0 kaybettim.
  • Su defansi geri çekme olayini yapacam adam santradan başlayip gol atiyo bende basiyom alt f4 ü. ögrendigim iyi oldu dnfim 0.25 oldu sirf bunun yuzunden

• Online'da DIV 4'deyim defans yapamıyorum. Defans oyuncularını kontrol etmemeyi deneyeceğim presi orta saha ile yapıp defansta açık vermeden rakibin gelmesini bekleyeceğim ilk mesajdan anladığım bu. Bakalım işe yarayacak mı?
  • Arkadaşlar bus the park filan hangi tuşla yapılıyor klavyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Online'da DIV 4'deyim defans yapamıyorum. Defans oyuncularını kontrol etmemeyi deneyeceğim presi orta saha ile yapıp defansta açık vermeden rakibin gelmesini bekleyeceğim ilk mesajdan anladığım bu. Bakalım işe yarayacak mı?

İşe yaradı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Online'da DIV 4'deyim defans yapamıyorum. Defans oyuncularını kontrol etmemeyi deneyeceğim presi orta saha ile yapıp defansta açık vermeden rakibin gelmesini bekleyeceğim ilk mesajdan anladığım bu. Bakalım işe yarayacak mı?

İşe yaradı mı?

DIV 2 ye kadar yükselmiştim işe yaradı ama manyak rakipler var 1. lige çıkamadım adamlar efsane oynuyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.