Şimdi Ara

FIFA 15'de İyi Defans Nasıl Yapılır? [REHBER] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
11
Favori
23.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen oyun öyle bir uyuzlaşıyorki istediğin kadar defans yap iş olacağına varıyor. Ben çoğunlukla kariyer modu oynayan biriyim takıma bir iki maçtan sonra birşeyler oluyor bütün oyuncular uyuz uyuz pas gitmez şut gitmez adam gitmez insanı çileden çıkaran nefret ettiren kolu bacağı fırlattıran bi sistem
    Legacy defans oynuyordum bu dediğim daha çok oluyor şimdi tactical oynuyorum bakalım bunda nasıl olacak.
  • serdar_gs kullanıcısına yanıt
    Aynen.Bende ne yaparsam yapim yok bazen o topu alamıyorum adamın ayağından.Adam kafasına göre santradan alıp gidiyor golü atıyor engel olamıyorsun.Birde çapraz koşu yapanların ayağından topu almak imkansız oluyor iyice.Bende buna göre oynamaya başladım.Artık kontra atak oynuyorum ya kornerlerden ya duran toplardan ya da kontra ataktan 1 gol atıp gol yememeye çalışıyorum.Resmen Uefa'da yarı finale kalan fenerbahçe'nin oynadığı gibi rezil bir defansif futbol oynamaktan başka çare bırakmadı bana bu oyun

• Tactical defansta daha az oluyor sanki legacy oynadığımda çok bariz oluyordu yeni defans sistemine teşvik etmek için legacyden soğutma amaçlı yapılmış herhalde.
    Ama seninde dediğin gibi tactical olsun legacy olsun hertürlü var bu onlinede sana oluyor offlinede banada oluyor ne yaparsan yap takım uyuzlaştımı ne yaparsan yap
  • Yok arkadaş olmuyor legendary de defans. Öyle yada böyle sonuç hüsran. yok air ball mış, yok manuel miş, yok automaticmiş, yok rehbermiş, yok iyi savunmacı seçmekmiş hiç bir işe yaradığı yok. zaten legendary oynayanada hiç rastlamadım. world class da aşırı kolay.. bir adam akıllı kıran kırana sezon yapamadım yıllar sonra... fifa 15 benim için bitmiştir...
  • Defans olayini cozdum.artik sadece kornerlerden gol atabiliyirlar bna. season div1 deyim. Yakinda div1 title alrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skiller oyuncuların herhangi birini bir yakalasam öyle bir hırslıyım ki anlatamam
    oyunun hiç bir gerçekçi yönü kalmıyor , her top ya ronaldoda ya messide adam başka hiç bir şey bilmiyor , o şekilde 50-0 yensen ne olur yenmesem ne olur..

bol pas yapacaksın , oyunu kanatlara açacaksın , vuracaksın dönen topu tamamlayacaksın , pres yapıp rakibi çıkartmayacaksın..
    bazen santradan alıp gitmeye çalışıyorlar , öylelerine gol attıkça atasım geliyor...oyundan kaçıyolar mesaj atıp sövüyorum sdfgsdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoli8484

Defans olayini cozdum.artik sadece kornerlerden gol atabiliyirlar bna. season div1 deyim. Yakinda div1 title alrim

Nasıl çözdün?

• Arkadaşlar benim bu oyunda çözemediğim bazı durumlar var mesela takımımda robben ribery gibi oyuncularım var özellikle orta sabam çok hızlı oyunculardan kurulu forvetim de özle defans en yüksek oyuncularla dolu gel gelelim o lanet olası koşma tuşuna kıraracasına sonuna kadar basmama rağmen adam geriden gelip robenin ayağından top alıyor hayır lanet ettiğim şey aslında şu robbenin ayağından top alan adam da Mertesacker adamın koşu hızı 34 benim koşu hızım 93 ya bu nasıl oluyor arkadaş l2 koşma tuşundan başka gizli bir tuşmu var anlamıyorum.

bir ikincisi ne hikmetse hava toplarında hep rakip kafa vuruyor benim kafa vurduğum top o kadar nadir ki abartısız 10 maçta 1 yada 2 yi geçmiyor. hayır yani 1 yıla yakındır da oynuyorum bu lanet oyunu öyle çok acemide değilim ama nasıl oluyor çözmüş değiim. bu konuda uzman arkadaşlardan fikir istiyorum. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: populerbilim

Arkadaşlar benim bu oyunda çözemediğim bazı durumlar var mesela takımımda robben ribery gibi oyuncularım var özellikle orta sabam çok hızlı oyunculardan kurulu forvetim de özle defans en yüksek oyuncularla dolu gel gelelim o lanet olası koşma tuşuna kıraracasına sonuna kadar basmama rağmen adam geriden gelip robenin ayağından top alıyor hayır lanet ettiğim şey aslında şu robbenin ayağından top alan adam da Mertesacker adamın koşu hızı 34 benim koşu hızım 93 ya bu nasıl oluyor arkadaş l2 koşma tuşundan başka gizli bir tuşmu var anlamıyorum.

bir ikincisi ne hikmetse hava toplarında hep rakip kafa vuruyor benim kafa vurduğum top o kadar nadir ki abartısız 10 maçta 1 yada 2 yi geçmiyor. hayır yani 1 yıla yakındır da oynuyorum bu lanet oyunu öyle çok acemide değilim ama nasıl oluyor çözmüş değiim. bu konuda uzman arkadaşlardan fikir istiyorum. teşekkürler

Hocam script olabilir heralde

• Arkadaşlar merhaba;
    Fifa 15 ultimate team de katalogdan aldığım ürünler kiralık oyuncudan formalara kadar her ne alırsam alayım hiçbiri gelmiyor bunun sebebini yada çözümünü bilen var mı?
  • Arkadaşlar Selamlar,

Gördüğüm kadarı ile çogumuzun defans ta problemi var.Bana göre en büyük saçmalık tactical defens denilen ucube defans taktiği.Futbolu bilenler bilir,bir defans oyuncusu sonuna kadar tüm çabası ile kalesini gol yememek için savunur.Tactical defans olayında online da başıma sürekli gelen olay rakip hızlı adamlarıyla topu alıyor ve yardıra yardıra defansı geçip golleri atıyor neden mi çünkü bizim sadece bir hamlemiz var o hamle yanlış olursa çarşı pazara doğru yol alıyoruz.Bana göre kesinlikle ve kesinlikle legacy defans ta online da geri gelmeli.Bu defans durumuyla ilgili ea sports a bir mail atmak istiyorum acaba hangi adrese göndermek gerekiyorbilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • Defans yapmak için biraz çirkef olup tüm defansı ''deep'' yani geriye çekmeniz yeterli bunun için custom tactics'den,

Pressure 20
    Aggression 20

ve olay tamam,defans yapmayı çözdünüz tabi biraz da yetenek ile artık kimse size gol atamaz.

İnanın bana aslında defans yapmak çok kolay hemde aşırı kolay tek yapmanız gerekende bu defansı geriye çekmek.Div1'de %90 herkes bu taktigi uyguluyor ve maçlarda gol atmak nerdeyse işkence haline geliyor hatta bazen bunu o kadar abartıyorlar ki defans oyuncuları resmen kalecinin yanında oynuyor tam bir işkence FIFA 15,ben oyunu şu anda bıraktım hatta tamamen sildim.Kafam çok rahat herkese de öneririm.Sadece defans değil FIFA 15 tamamen herşeyiyle işkence bir oyun olmuş bununla ilgili bir makale yazmıştım isteyen arkadaşlar bakabilirler.

Link

• Guzel konu olmuş eline sağlık bir de bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz ? Ben pesten yeni geçtim de fifa da tuşların farklı farklı islevleri varmış bunları bana soylerseniz cok cok sevinirim hayırlı günler

• rakibi kontrol altında tutup ilk hamleyi onun yapmasını bekliyorum
    olumlu sonuçlar aldım.
  • Aranweable kullanıcısına yanıt
    Öncelikle blogda yazdığınız rehberler için teşekkürler. Size zahmet oyunu daha gerçekçi yapacak bir slider ayarı paylaşır mısınız? Siteyi gezdim fakat böyle bir rehber göremedim.

• Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkten paylaştıgım slider ayarına bakabilirsiniz.

Link
  • Aranweable kullanıcısına yanıt
    Yararlı paylaşımınız için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Aranweable

Defans yapmak için biraz çirkef olup tüm defansı ''deep'' yani geriye çekmeniz yeterli bunun için custom tactics'den,

Pressure 20
    Aggression 20

ve olay tamam,defans yapmayı çözdünüz tabi biraz da yetenek ile artık kimse size gol atamaz.

İnanın bana aslında defans yapmak çok kolay hemde aşırı kolay tek yapmanız gerekende bu defansı geriye çekmek.Div1'de %90 herkes bu taktigi uyguluyor ve maçlarda gol atmak nerdeyse işkence haline geliyor hatta bazen bunu o kadar abartıyorlar ki defans oyuncuları resmen kalecinin yanında oynuyor tam bir işkence FIFA 15,ben oyunu şu anda bıraktım hatta tamamen sildim.Kafam çok rahat herkese de öneririm.Sadece defans değil FIFA 15 tamamen herşeyiyle işkence bir oyun olmuş bununla ilgili bir makale yazmıştım isteyen arkadaşlar bakabilirler.

Link

arada böyle oynayanlar geliyor sağ köşeye plaseyi koyuyorum bide 10 kere tekrarı izletiyorum. Zevkli oluyor öne geçince defansın önünde pas yapıp duruyorum bide forvetleri en ilerde oluyor çaresizce bekliyor şut çekmemi

• Arkadaslar ben fifa 09 dan beri oynarim bu oyunu. Bir seride bu kadar gol yedigimi hatirlamiyorum. Akhisar bile 3 atabiliyor bana. Sliders veya bir taktik verir misiniz bana? Career modda yanlizca boyle.ben 5 atiyorum onlar 4 hep boyle yada yeniliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Aranweable

Defans yapmak için biraz çirkef olup tüm defansı ''deep'' yani geriye çekmeniz yeterli bunun için custom tactics'den,

Pressure 20
    Aggression 20

Link

arada böyle oynayanlar geliyor sağ köşeye plaseyi koyuyorum bide 10 kere tekrarı izletiyorum. Zevkli oluyor öne geçince defansın önünde pas yapıp duruyorum bide forvetleri en ilerde oluyor çaresizce bekliyor şut çekmemi

10 kere tekrar izletince sana ne sövüyorlardır (bana da bazen böyleleri denk geliyor , ana avrat sövüyorum)
    Sonuçta mide meselesi , kimisi küfredilmeyi seviyor demek ki

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.