Şimdi Ara

FIFA 15'de İyi Defans Nasıl Yapılır? [REHBER] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
11
Favori
23.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görsellik olarak 10 numara olan bu oyun malesef oynanırlık açısından çok kötü. Eminim ki bi çok kişi sinir krizi geçiyordur, bilmiyorum güncelleme ile falan olabilecek bişey mi bu anlamadım yani....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufevzi

http://www.youtube.com/watch?v=cOjVNzB2lks&

Eminim çoğu kişi şu videodaki olayı yaşamıştır. Oyunu PS3'de de oynadım. Aynı şeyi yapanalr vardı yine. Santradan alıp koşa koşa kaleye gidenler. Ama bi şekilde durduruyordum. PC'de nedense daha zor durduruyorlar.
    Adamın biriyle maç yaptım. Ben BJK, o Werder Bremen'di. Maçı 4-3 kazandım. Ama adamın attığı 3 gol de santradan topu alıp kaleye yardırmasıyla oldu. Kötü savunma yaptığımı düşünmüyorum. Yani bu olay sadece santrada oluyor çünkü. Maç akarken de yapmaya çalışıyor ama durduruyorum. Çok sinir bozucu bir durum. Yani ben gol atıyorum adam akıllı, herif santradan yardırıp kaleye gidiyor 3 saniyede. Maç aynen böyle sürdü. Ben attım, o santradan attı. 4. golden sonra artık adamı yorulunca durdu da gol olmadı.Diğer maçlarda da oldu böyle şeyler.
    Videoda da adam aslında bunun bir hata (glitch) olduğun göstermeye çalışıyor. Nasıl attığını değil. Fifa her sene geliştiriyor oyunu çok da güzel. Ama böyle saçma sapan hatalar yüzünden oyundan soğuyorsun. Fifa 12'de de köşeden falsolu şutlar gol oluyordu hep.
    Yabancı bir adamın yorumunu okumuştum. Fifa futbol oynamayı bilmeyenleri de oyunu oynatmak içn böyle bir şey yapmış diye. Valla artık hangi kafayla yaptılar bilmiyorum ama insanı çıldırtıyor böyle goller.

Bende bu durumdan çok muzdaripim dostum.
    Yani şu an elımdekı 15 kadrosu belkıde dunyadakı en ıyı kadro ornegı ama durduramıyorum.
    şu pacı yuksek olan zencı futbolculara sınır oluyorum
    defansta marcelo sergıo ramos pepe danı alves gıbı 4 lu bıle bu adamları zar zor durduruyor.
    bende bugun adamın bırını 5-4 yendım attıgı 3 golu bu şekılde attı.
    Fifa bu olaya çözüm bulmalı sen bınbır zahmetle o topu alıp 6 pasla ceza sahasına kadar yardıra yardıra zar zor gırıp golu atıyorsun bu herıf santradan bana 3 gol atıyor bu gerçekten benı oyundan sogutuyur bazen dırek oyunu kapatıyoruım.

• quote:

Orijinalden alıntı: impiousgoat

benim 4 tane gamepad parçalamam neden olan sorun ne yazık ki çok aptalca hatalarla dolu oyun.
    gol attıktan sonra santaradan sonra oyuncular mala bağlayıp rakip tek adamla ceza sahasına kadar gelip golu atıyor.
    oyunda kesinlikle top kapma sorunu var. Top kapana kadar elim kolum kopuyor.
    birde günden güne oyuncular çok farklı performansta oynuyor kondisyonları tam olmasına rağmen bazen çok güzel top kaparken bazen mal gibi sürekli düşüp kalkıyor.

O dediğin olaya momentum dıyorlar dostum.
    Nasılkı takımın fıtnessını 80 ın altına dusurdukten sonra performans azalımı ve sakatlanma oranları yukselıyorsa
    bır maç kaybettıkten sonrada team momentum denen 100delık deger düşüşe geçiyor buda oyunncunun kartı uzerınde gorunmesede chemıstry pac drıb def ve phi ozellıklerını ındırgıyor
    yanı momentum aslında oyuncunun bu ozellıklerıne vermıs oldugu tepkı suresı
    bu tepkı suresı düştüğü zaman ozellıgın uygulanmasıda düşüyor.
    bu sefer ne oluyor
    mesela pas attıgın zaman attıgın oyuncun pasa koşmak ıcın bıraz geç davranıyor yada pasa bastıgında bası 1 sn nın üstünde atıyor
    yada kanattan bırıne press yaparken oyuncun koşmuyor.
    Bunun gıbı şeyler
    momentum fıfa 15 tekı en onemlı şey ust uste 3 tane kazanılan maçtan sonra momentum 100 de 100 e çıkar buda sahaya yansır.
    Bunu araştırıp öğrenmek için kaç sıte dolaştım ben hatırlamıyorum bıle.
    Ama buna dıkkat etmemız lazım arkadaşlar
    bu aslında bır oyun hatası degıl oyunun özelliği

• Şu defans olayını çözemedim, rakip ataktayken orta sahadan her attığı ara pası ya kaleciyle karşı karşıya bırakıyor yada defansın arkasına adam sarktımı yakalama şansım yok direk gol yiyorum birde benim defans oyuncuları çok kolay çalım yiyor içinden geçiyor resmen rakip x basılı tutmama rağmen ama ben atak yaparken rakip resmen defansa otobüs çekmiş gibi yerinde ara pası atıyorum defansı geçsem bile rakip gelip beni yakalıyor sprint tuşuna asılsam bile

nasıl bir taktik kullanmam gerek bu sorunu halletmek için
  • playguy P kullanıcısına yanıt
    Defans için rakibe müdahale zamanlamalarını öncesinden az buçuk hesaplamak gerekiyor.

Bana göre bu sene iyi oyuncuların hepsi iyi atağa kalkan değil iyi bir savunmacı oldukları için diğer oyunculardan ayrılıyorlar.

soruna gelecek olursak ; L1+üçgen, yani defansın arkasına atılacak havdan topları öncesini kestirmek zor gibi gözükebilir. Fakat bu pastan önce rakiplerin karakteristik bazı hamleleri vardır. topu kontrolüne güzelce alır ve pasa basmadan önce hızlanmasını keser .siz biraz pres yapınca, bir etrafında döner. Senden baktı kurtulamayacak, yeniden diğer oyuncusuna x le pas atar . Taa ki senin presine ve dengesiz yakalanmış defansını görene kadar bu sarmala devam eder. üçgene basmada acele etmez.

Bu zamanlamaları yakaladığında ve onu hatalı pasa ve acele atılmış paslara zorlamaya başladığında topları kapmaya başlayacaksın. şuan defansta bu sıkıntını ne yazık ki devam edecek. Şuna bas buna bas diyerek çözemeyiz. sen kendin keşfedeceksin. işin ilacı biraz fazla sayıda maç yapmak tecrübe kazanmaktır. Yılmamalısın.

Diğer sorun ise attığın ara paslarında, arkandan defansa yakalanıyorum demişsin sanırım , bu durum eksik tuş kombinasyonundan kaynaklanıyor. kombinasyonlu tuşlar : sağ analog r2, r1(hız) dir.

r2 ye basarak kontrol edecek, gideceğin yön için öncesinde sağ analoğu itecek ve en son r1 ile hızlanacaksın. (umarım yanlış hatırlamıyorumdur)

birde ara pasını atmadan önce, oyuncuların boş koşulara başladığını gör ki etkili olsun. duran forvetine ara pası atma . pasından önce hareketlenen adamlara atmaya gayret et. haydi iyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokiceki -- 20 Kasım 2014; 16:30:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Tair

Ben de bir kaç şey ekleyeyim, alan markajı ve katı savunmayla rakibiniz şut imkanını kolayca azaltabilirsiniz.presi defans değil de orta saha ve hücumcularla yapıyorum ben.

Kesinlikle katılıyorum bende ultımate teamımda orta sahada modrıc ve ınıestayı cm olarak oynaıyorum ataga kalktıklarında modrıc ve ınıestanın presı ıle topların 100de 80 ını defansa bırakmadan kapıyorum.
    Sırf bu yuzden delıye dönüp oyuncan çıkan çok kişiyle karşılaşıyorum.
    Kesinlikle ceza sahasına yaklaşan bır oyuncuya sprint tusuna basarak pres yapmaya çalışmayın sonucu husran olur.Bu bırcok kısınmın yaptıgı en buyuk hatadır

sevgıler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebennekha

quote:

Orijinalden alıntı: impiousgoat

benim 4 tane gamepad parçalamam neden olan sorun ne yazık ki çok aptalca hatalarla dolu oyun.
    gol attıktan sonra santaradan sonra oyuncular mala bağlayıp rakip tek adamla ceza sahasına kadar gelip golu atıyor.
    oyunda kesinlikle top kapma sorunu var. Top kapana kadar elim kolum kopuyor.
    birde günden güne oyuncular çok farklı performansta oynuyor kondisyonları tam olmasına rağmen bazen çok güzel top kaparken bazen mal gibi sürekli düşüp kalkıyor.

O dediğin olaya momentum dıyorlar dostum.
    Nasılkı takımın fıtnessını 80 ın altına dusurdukten sonra performans azalımı ve sakatlanma oranları yukselıyorsa
    bır maç kaybettıkten sonrada team momentum denen 100delık deger düşüşe geçiyor buda oyunncunun kartı uzerınde gorunmesede chemıstry pac drıb def ve phi ozellıklerını ındırgıyor
    yanı momentum aslında oyuncunun bu ozellıklerıne vermıs oldugu tepkı suresı
    bu tepkı suresı düştüğü zaman ozellıgın uygulanmasıda düşüyor.
    bu sefer ne oluyor
    mesela pas attıgın zaman attıgın oyuncun pasa koşmak ıcın bıraz geç davranıyor yada pasa bastıgında bası 1 sn nın üstünde atıyor
    yada kanattan bırıne press yaparken oyuncun koşmuyor.
    Bunun gıbı şeyler
    momentum fıfa 15 tekı en onemlı şey ust uste 3 tane kazanılan maçtan sonra momentum 100 de 100 e çıkar buda sahaya yansır.
    Bunu araştırıp öğrenmek için kaç sıte dolaştım ben hatırlamıyorum bıle.
    Ama buna dıkkat etmemız lazım arkadaşlar
    bu aslında bır oyun hatası degıl oyunun özelliği

Bir kaç haftadır iyi oynamaya başladım top kapma olayı birazda refleks ve doğru kararla çözdüm. momentum olayını ilk defa duyuyorum bunu öğrenmem iyi oldu.
    Bende diyorum oyuncular neden sapıtıyor:D
    Son iki gündür bu şekilde oyuncular şu sıra kendi aralarında aptalca paslar yapıp hava toplarına bile kafa çıkamıyorlar :D
    Birde merak ettiğim chemıstry çok muazzam derecede önemli bir unsurmu? yani ben kafama göre istediğim özelliklerde mevkilere göre chemıstry uymasada arasında bir bağ oluşmasada oyuncularımı yerleştirdiğimde chemıstry %100 olan bir takımdan bile çok daha iyi oynabiliyor.
    ayrıca teknik direktörün oyuna tam anlamıyla ne katkısı var.
    birde güncelleme hakkında bilgisi olan varmı ne zaman çıkacak acaba ne gibi düzenlemeler yapılacak gibi.

• impiousgoat kullanıcısına yanıt
    Şimdi dostum chemitry oyundakı en onemlı ozellık.
    Chemistry puanı 10 olan bir oyuncuya tam 6 puan style çentiği verilir.
    Oyuncuların birbiri ile olan senkronızasyonudur.
    Yanı ara paslarda ver kaçlarda 6 paslarda kafandan geçenı uygulamak ıstıyorsan chemıstryı 100de yuz olmalıdır.
    İkinci bir unsurda hemistrynin bonus puanı ıle skıllerıne ekledıgın ozellıkdır.
    Mesela ornekj verırsem c.ronaldonun hızlanması 91 dribblingi 93
    sen c ronaldonun yanındakı adamı aynı takımdan bırı koyarsan aradakı cızgı dırek yesıl olur
    aynı takımdan degıl aynı mılletten degıl fakat aynı lıgde top kosuyorsa turuncu olur
    aynı takımda degıl ama aynı mılletten ve aynı uyruktansa yıne yuesıl olur
    chemıstry puanını 10 almak ıcın en az 1 yesıl bagı olması lazım.
    Pekı bu nasıl etklıyor?
    chmesıtry 10 olan bır oyuncuya 6 puans style puan verılır
    bu style puanını chemıstry style kartları ıle ıster dengelı(bnasıc) olarak ıstersende oyuncunun pozısyonundakı gorevıne ve ya senın o oyuncuyu nasıul kullanacagına baglı olarak guclendırebılırsın
    mesela ronaldodedık
    91 hızlanma 93 drıbblıngı olan ronaldoya hunter chemıstry style kartını koyarsan
    hızlanmayı 91 de 94 e drıbblıngıde 93 ten 96 ya cıkartırsın
    bu 6 puan dunyalar kadar etkılı bır puandır
    senın ronaldonun chmeıstry olayı kotuyse arkadaşları ıole arasındakı bağı kırmızıysa ronaldo sadece onaldo olarak kalır ne arkadaşının atıgı ara pasa kaçar nede hıc ummadıgın yerde kalecıden seken topu sezıp gol atmaya calısır
    fıfa 15te momentum ve chemıstry en onemlı unsurlardır
    ha topu alıp tek basına gıdıyorsan tabı başka:)
    teknık dırektor olayıda soyle +3 negıvasyon saglar
    yanı bır oyuncuya hıc yeşıl bag yok ve bu oyuıncu otoımatık olarak 10 degıl 7 chemsıtry puanı alır
    fakat teknık dırektor o oyuncu ıle aynı lıgde top kosturuyor veya o oyuncu ıle aynı uyruga sahıpse dırek o oyuncuya 3 puan moral verır ve o oyuncunun chemıtrysı 10 olur.
    oynadıgın takımın oyuncuları hangı lıgdense teknık dırektorude o lıgden secmelısın
    ps4 e guncelleme geldı ps3 yada pc ye henuz bıse yok
    oyle ahım sahım bır guncelllemede bvekleme bence
    benım en dıkkatlı takıp ettıgım olay team of the weektır
    bıde o haftakı takımda kadromdan bırısı team of the week ıse tadından yenmez hemen alırıkm oyuncuyu

orıgınden ekle benı kapışalım
    playboy0708

sevgıler

• Fifa 14'te çapraz atılan uzun topların hepsi oyuncuyla buluşur ve çoğu korner,kafa topu gol olurdu.
    Fifa buna dikkat etmiş ve düzeltmiş. Ancak 15'de de saç baş yoldurtan bir husus var ki ne husus.
    Top sürme hızı iyi olan oyuncular topla atağa kalkınca defansa çok dikkat etmeniz gerekiyor.
    Eğer bodoslamasına defanstan stoperinizi çıkarıp kahraman gibi gelen adamın üzerine salarsanız gol yeme ihtimaliniz çok çok yüksek.
    Stoperlerinizi kesinlikle seçip pres yapmayınız. Orta sahaya hızlı oyuncular alıp onlarla saldırın.
    Hücum da ise sakin ve yavaşça top sürüp takım arkadaşlarınızı izleyerek pas yapın.
    Sonuçta oyun bu hızlı ve aksiyonlu oynamak isteyen çok kullanıcı var.Siz yavaş ve sakince davranırsanız karşı taraf da afallayacaktır.
    Eğer dikkat etmediyseniz edin. Deneyin görün

• Yav beyler Allah aşkına ne olursunuz fifa 13den beri oynuyorum yemin ederim tamamen şansa top alıyorum bak 10yıldır lısanslı futbol oynuyorum bu kadar zorlandıgım an yoktur.Yav orta sahadaki adamları nasıl hızlıca rakibe yaklaştırıyorlar ve hemen itip çekmeye başlıyorlar?yada defansın 4lusunden bırı gelıp oyuncumun onunde eller arkada sağa sola mal gıbı dolasıyor ama topa dokunuyor ılla ve o sırada cdm ve 2.stoper gelıp 3-4 kısı ertafını sarıyor oyuncumun pas atsam bırıne çarpıyor sut atsam sırtına vuruyor her turlu kaybedıyorum.Yav bendede tus var bendede gamepad var ama yok ılla sansa top kaparsam kaparım yada 4lu defansdan x(pas)pasarak takıp ederımde oyle alırım orta sahada top almam ımkansız gıbı rakıbın her zaman cdmler defansın onunde ve sureklı ıtıp cekme var sureklı ben ıtıp cekme tusuna basarsam oldugu yerde ayak uzatıyor yaklastıgımda ıtıp cekmeye baslıyor fakat rakıp hıc bosa sallamıyor ve nasıl dıyım mesela ramıres,kuvvetsız ama adamın ıcınden gecıyor yav bıldıgın vura vura alıyor topu.Bazen o kadar ki rakip aynı anda 3-4 oyuncuyu kontrol edıyormus gıbı sureklı topun pesınde.Vallahi yeter o kadar vıdeo ızledım sureklı tackle,runnung jocker,jockey başka bişey yok.İllaki farklı bir tuş var zira o admaın ıcınden geçme yada dırek rakıbe yapısma olayını bulamadım daha.Lütfen tuslarıyla noktası vırgulune kadar ayrıntılı anlatıcka bırılerı var mı? lutfen dıyorum zıra sınırden gözlerım donuyor artık.Teşekkürler biraz uzun oldu ama...

• Formadan cekmek icin tackle tusuna surekli bas cekmi yapmamiz gerekiyor rakibin yaninda?

• ben de defans yapamayanlar kervanındayım. 15i yeni aldık. sezon yapıyorum sadece. ama şu defans yapmak yok mu. olmuyor olmuyor.
  • defans yaparken adamdan topu kapmak icin adama LT (L2) sizde hangi tus ise kullanin markajida saglarsiniz bi nevi gardini alir maratonda kosar gibi kosturarak adama uzaktan kaymak veya diger tackle tusune basarak topu kapmayi beklemeyin şık hareketle calim yemeniz kolay olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: vallerden

Yav beyler Allah aşkına ne olursunuz fifa 13den beri oynuyorum yemin ederim tamamen şansa top alıyorum bak 10yıldır lısanslı futbol oynuyorum bu kadar zorlandıgım an yoktur.Yav orta sahadaki adamları nasıl hızlıca rakibe yaklaştırıyorlar ve hemen itip çekmeye başlıyorlar?yada defansın 4lusunden bırı gelıp oyuncumun onunde eller arkada sağa sola mal gıbı dolasıyor ama topa dokunuyor ılla ve o sırada cdm ve 2.stoper gelıp 3-4 kısı ertafını sarıyor oyuncumun pas atsam bırıne çarpıyor sut atsam sırtına vuruyor her turlu kaybedıyorum.Yav bendede tus var bendede gamepad var ama yok ılla sansa top kaparsam kaparım yada 4lu defansdan x(pas)pasarak takıp ederımde oyle alırım orta sahada top almam ımkansız gıbı rakıbın her zaman cdmler defansın onunde ve sureklı ıtıp cekme var sureklı ben ıtıp cekme tusuna basarsam oldugu yerde ayak uzatıyor yaklastıgımda ıtıp cekmeye baslıyor fakat rakıp hıc bosa sallamıyor ve nasıl dıyım mesela ramıres,kuvvetsız ama adamın ıcınden gecıyor yav bıldıgın vura vura alıyor topu.Bazen o kadar ki rakip aynı anda 3-4 oyuncuyu kontrol edıyormus gıbı sureklı topun pesınde.Vallahi yeter o kadar vıdeo ızledım sureklı tackle,runnung jocker,jockey başka bişey yok.İllaki farklı bir tuş var zira o admaın ıcınden geçme yada dırek rakıbe yapısma olayını bulamadım daha.Lütfen tuslarıyla noktası vırgulune kadar ayrıntılı anlatıcka bırılerı var mı? lutfen dıyorum zıra sınırden gözlerım donuyor artık.Teşekkürler biraz uzun oldu ama...

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Dediğin gibi tesadüfen top kazanırsam kazanabiliyorum. Onun dışında tam bir defans hamlesi sağlayamıyorum. Biri gelip doğru düzgün anlatsa burada çok sevaba girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

quote:

Orijinalden alıntı: vallerden

Yav beyler Allah aşkına ne olursunuz fifa 13den beri oynuyorum yemin ederim tamamen şansa top alıyorum bak 10yıldır lısanslı futbol oynuyorum bu kadar zorlandıgım an yoktur.Yav orta sahadaki adamları nasıl hızlıca rakibe yaklaştırıyorlar ve hemen itip çekmeye başlıyorlar?yada defansın 4lusunden bırı gelıp oyuncumun onunde eller arkada sağa sola mal gıbı dolasıyor ama topa dokunuyor ılla ve o sırada cdm ve 2.stoper gelıp 3-4 kısı ertafını sarıyor oyuncumun pas atsam bırıne çarpıyor sut atsam sırtına vuruyor her turlu kaybedıyorum.Yav bendede tus var bendede gamepad var ama yok ılla sansa top kaparsam kaparım yada 4lu defansdan x(pas)pasarak takıp ederımde oyle alırım orta sahada top almam ımkansız gıbı rakıbın her zaman cdmler defansın onunde ve sureklı ıtıp cekme var sureklı ben ıtıp cekme tusuna basarsam oldugu yerde ayak uzatıyor yaklastıgımda ıtıp cekmeye baslıyor fakat rakıp hıc bosa sallamıyor ve nasıl dıyım mesela ramıres,kuvvetsız ama adamın ıcınden gecıyor yav bıldıgın vura vura alıyor topu.Bazen o kadar ki rakip aynı anda 3-4 oyuncuyu kontrol edıyormus gıbı sureklı topun pesınde.Vallahi yeter o kadar vıdeo ızledım sureklı tackle,runnung jocker,jockey başka bişey yok.İllaki farklı bir tuş var zira o admaın ıcınden geçme yada dırek rakıbe yapısma olayını bulamadım daha.Lütfen tuslarıyla noktası vırgulune kadar ayrıntılı anlatıcka bırılerı var mı? lutfen dıyorum zıra sınırden gözlerım donuyor artık.Teşekkürler biraz uzun oldu ama...

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Dediğin gibi tesadüfen top kazanırsam kazanabiliyorum. Onun dışında tam bir defans hamlesi sağlayamıyorum. Biri gelip doğru düzgün anlatsa burada çok sevaba girer.

Vallaha yav jockey yapıyorum yemin ederim adam yanımdan geçip gidiyor.Rakip yaparsa ımkansız geçmek imkansız ve şöyle bir durum var;rakibin jockeyi son derece hızlı ıken benımkı slow mode takılıyor.Runnıng jockey de yapsam eller arkada ıken o hızlı hareket saglanamıyor.Orta saha adamları kanat adamları daha pasa bastıgım anda dırek topun gıdecegı adama yanasıp onunde beklıyor ve %100 bır bıcımde ıtıp cekmeye baslıyor ve kazanıyorda.Oraya bony de koysam alıyor walcottda koysam alıyor.Alıyor da alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkoc61

Fifa 14'te çapraz atılan uzun topların hepsi oyuncuyla buluşur ve çoğu korner,kafa topu gol olurdu.
    Fifa buna dikkat etmiş ve düzeltmiş. Ancak 15'de de saç baş yoldurtan bir husus var ki ne husus.
    Top sürme hızı iyi olan oyuncular topla atağa kalkınca defansa çok dikkat etmeniz gerekiyor.
    Eğer bodoslamasına defanstan stoperinizi çıkarıp kahraman gibi gelen adamın üzerine salarsanız gol yeme ihtimaliniz çok çok yüksek.
    Stoperlerinizi kesinlikle seçip pres yapmayınız. Orta sahaya hızlı oyuncular alıp onlarla saldırın.
    Hücum da ise sakin ve yavaşça top sürüp takım arkadaşlarınızı izleyerek pas yapın.
    Sonuçta oyun bu hızlı ve aksiyonlu oynamak isteyen çok kullanıcı var.Siz yavaş ve sakince davranırsanız karşı taraf da afallayacaktır.
    Eğer dikkat etmediyseniz edin. Deneyin görün

dostum yardımların için teşekkürler uyarılarını dikkate alacağım.
    bir kaç haftadır oynayamıyorum:)
    originden ekliyorum senide.

• Teşekkürler bilgilendirme için
  • Hocam ara paslardan sürekli açık veriyor savunmam, arkadaşla oynuyoruz sürekli ara pas ile geçiyor savunmamı, kaleciyi açmak zorunda kalıyorum kaleciyi çalımlıyor ve golü atıyor ve kanatlardan oynuyor orta yapıp ve ya ceza sahası içine girip diğer oyuncuya pas veriyor kaleci hiçbir şey yapamıyor, golü izliyor.
    Ne yapabilirim bu durumda?
    Balanceddan ziyade ultra defans ve ya ultra attackta oynuyorum,park on the bus ta bile aynı şekilde gol yediğim oluyor.
  • Yapman gereken ara pas atacağı yerlerı ön seziyle kapamak yada ön liberolarınla baskı yapmak.böylece tercih şansını azaltacaksın. rakip atağa kalktığında ultra atakda isen boşluk vermen ve golü kalende görmen gayet normal. bu seçenekleri dengelide yada oyunun akışına göre kullan mesela 2-3 farkla öndeysen ve rakip bastırıyorsa ultra defans ve tamamen geri çekilmeyi kullanabilirsin. yada tam tersi bir durum varsa ultra atağa geçebilirsin. rasgele aşırılara kaçarak oynarsan sorun yaşarsın.Gerçi bunları savunma yapmayı tam beceremiyorsan bir işe yaramaz. Savunma ortasındaki oyuncunla topu kapmaya uğraşma kolay çalım yersin ve adamın eksilmiş olur çoğu zaman. pratiğini arttır fifa 15 de sezgiler büyük önem kazandı. topu atacağı yeri kestirmen çok önemli. pas atacağı adamı da kolaçan ediceksin ve ona göre adam yolluyacaksın yakınına. arkadaşın blog sayfasını ve rehberlerini ayrıntılı incelemeni tavsiye ederim her şey var. problemlerin azalır böylece...

• Silinebilir. (Mesaj tekrarı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 25 Aralık 2014; 12:28:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.