Şimdi Ara

Fifa 15 Klavye Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
21.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 15 orjinal aldım ilk gün klavye ayarlarını gayet güzel yapıp oyuna girdim oynadım ama daha sonra bilgisayara kol bağlayıp arkadaşla oynayınca klavye ayaları bozuldu düzeltemiyorum ne yapmam gerekiyor yardım lütfen.
    Oyunun klavye ayarlarını yapmasını biliyorum ama daha farklı bi sorun var ben klasik fifa tuşlarını atıyorum örneğin pas s ara pas w şut d orta a koşma e kaydedip çıkıyorum custom a b c d herhangi birine oyuna giriyorum pas s ara pas w şut a orta d oluyor koşma tuşu olmuyor
    bütün custom ayarlarını denedim hepsinde aynı sorun var klavyeyi kol gibi görüyor klavye moduna dönemiyorum bir türlü

• Aynı sorunu bende yaşadım... Klavye ayarlarını bir güzel yaptım.. ne zaman kol bağlayıp onun da ayarlarını yapınca , klavye ayarları gitti tuşlardan şut ile pas ters çalışmaya başladı... klavye ayarını custom a , kol ayarını custom d yapmama rağmen değişmedi.. yardım edin lütfen sorunu nasıl çözebiliriz ? Teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: teo_ege

Aynı sorunu bende yaşadım... Klavye ayarlarını bir güzel yaptım.. ne zaman kol bağlayıp onun da ayarlarını yapınca , klavye ayarları gitti tuşlardan şut ile pas ters çalışmaya başladı... klavye ayarını custom a , kol ayarını custom d yapmama rağmen değişmedi.. yardım edin lütfen sorunu nasıl çözebiliriz ? Teşekkurler
    Aynı sorun bende de var arkadaşlar.. Deneye deneye klavye tuşlarını düzelttim. Tam seviniyordum ki sadece atak için bunu yapabildiğimi farkettim. Defansta tuşlar bozulmuştu. Esasen girdiğimiz tuş ayarları defans bölümünde düzgün çalışıyor, gerçek işlevlerini gerçekleştiriyorlar fakat gamepad takınca atak bölümü bozuluyor. Atak bölümünü deneyerek yaparsanız da defans bölümü bozuluyor.

Bir de dipnot. 2 Hadron 20 TL'lik gamepad, 1 tane de sony ps3 gamepad var. Sonyninki hiç sorun çıkarmadan oynatıyor, fakat diğerleri bozuyor. Fifa bu sene markasız gamepadlar için önlem almış olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: okancelik07

Aynı sorun bende de var arkadaşlar.. Deneye deneye klavye tuşlarını düzelttim. Tam seviniyordum ki sadece atak için bunu yapabildiğimi farkettim. Defansta tuşlar bozulmuştu. Esasen girdiğimiz tuş ayarları defans bölümünde düzgün çalışıyor, gerçek işlevlerini gerçekleştiriyorlar fakat gamepad takınca atak bölümü bozuluyor. Atak bölümünü deneyerek yaparsanız da defans bölümü bozuluyor.

Bir de dipnot. 2 Hadron 20 TL'lik gamepad, 1 tane de sony ps3 gamepad var. Sonyninki hiç sorun çıkarmadan oynatıyor, fakat diğerleri bozuyor. Fifa bu sene markasız gamepadlar için önlem almış olabilir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ps3 gamepadde de aynı sorunu yaratıyor. Yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın.

• quote:

Arkadaşlar ps3 gamepadde de aynı sorunu yaratıyor. Yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın.

Alıntıları Göster
    Nasıl iş arkadaş Logitech f710 var onda da aynı sorun birisi yardımcı olursa seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrperfect1007

Nasıl iş arkadaş Logitech f710 var onda da aynı sorun birisi yardımcı olursa seviniriz

Alıntıları Göster
    Hala bir çözüm bulabilen yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Hala bir çözüm bulabilen yok mu arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ayarlardan profilden profilinizi silin. Sonra oyunu kapatın açarken profil oluşturup ayarlayın. Bende oldu böyle düzelttim. Kol bağlayınca kolda şut tuşunu pas ile değiştirmekten ve dribble (RT den RB'ye) değiştirmekten dolayı oluyor. Klavyede de otomatikmen bu iki tuş oyunun hafızasında değişiyor.

Ben denemedim fakat şuan tahminimce söylüyorum kol ile oynayacaksanız ikinci bi profil açın ve kol ile girerken onu seçin Klavye ile girerken ilk yaptığınızı seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allenbaha -- 4 Ekim 2014; 13:32:58 >

• allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Tamam da hocam zaten tek tek oynamak istersek sıkıntı yok, sorun klavye ve gamepad i birlikte kullanmak istediğimizde çıkıyor :)
  • okancelik07 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mesajınızda tek tek düzeltmekten bahsetmişsiniz.. Benim dediğim şekilde tek tek düzeltmekten kurtulursunuz. Zaten siz klavye ile oynarken gamepad bağlamak isterseniz oyundan çıkıp girmeniz gerekir yoksa oyun algılamaz. Aynı şekilde gamepad ile oynarken klavyeyle oynamak istersenizde oyundan çıkmanız gerekir. Çıkıp girdiğinizde de hangisiyle oynayacaksanız ona göre profili seçer oynarsınız.
  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Yanlış ifade etmiş olabilirim hocam, üzgünüm. Klavyeyle ayrı, gamepad ile ayrı oynayabiliyorum bu konuda sıkıntı yok. Fakat 2 kişi olarak oynamak istediğimizde, yani gamepad ve klavyeyi aynı anda kullanmak istediğimizde sorun oluyor. Klavyenin yön tuşlarıyla, gamepadin yön tuşları birlikte çalışmıyorlar. Ancak gamepadde yön tuşlarıyla değil de, joystickle oynadığında sorun olmuyor.
  • quote:

Yanlış ifade etmiş olabilirim hocam, üzgünüm. Klavyeyle ayrı, gamepad ile ayrı oynayabiliyorum bu konuda sıkıntı yok. Fakat 2 kişi olarak oynamak istediğimizde, yani gamepad ve klavyeyi aynı anda kullanmak istediğimizde sorun oluyor. Klavyenin yön tuşlarıyla, gamepadin yön tuşları birlikte çalışmıyorlar. Ancak gamepadde yön tuşlarıyla değil de, joystickle oynadığında sorun olmuyor.
    aynı şeyi bende yaşadım ve şöyle çözdüm, aksi takdirde tekrar klavyede istedigim gibi oynayamadım.
    Oyuna girerken profilinizi delete yapın
    yeni profil oluşturup orada yeniden ayarlarsanız sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

aynı şeyi bende yaşadım ve şöyle çözdüm, aksi takdirde tekrar klavyede istedigim gibi oynayamadım.
    Oyuna girerken profilinizi delete yapın
    yeni profil oluşturup orada yeniden ayarlarsanız sorun yok.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR PROFİL SİLİP DENEYEN VAR MI ? ÇÖZÜME KAVUŞTU MU ? YARDIM LÜTFEN ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teo_ege

ARKADAŞLAR PROFİL SİLİP DENEYEN VAR MI ? ÇÖZÜME KAVUŞTU MU ? YARDIM LÜTFEN ?

Alıntıları Göster
    fifa 15 aynı anda hem klavye hem gamepad desteklemiyor ileride ne olur bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watch dees.

fifa 15 aynı anda hem klavye hem gamepad desteklemiyor ileride ne olur bilemiyorum

Alıntıları Göster
    Sorunu şu şekilde hallettim kol ayarları zaten düzgündü kol ayarlarını taktıktan sonra klavye bozuldu ama klavye tam olarak bozulmadı örneğin şut tuşu orta orta tuşu şut oldu o yüzden klavye ayarlarından hepsini ters çevirdiğiniz zaman oluyor mesela ben a orta d şut s pas q oyuncu değiştirme z plase oynuyorum ayarlardan z ile q a ile d s ile w tuş kombinasyonlarını kendi arasında değiştirince sorun kalmadı ayarlarda yanlış gözüküyor ama oyunda doğru oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: absolutizm

Sorunu şu şekilde hallettim kol ayarları zaten düzgündü kol ayarlarını taktıktan sonra klavye bozuldu ama klavye tam olarak bozulmadı örneğin şut tuşu orta orta tuşu şut oldu o yüzden klavye ayarlarından hepsini ters çevirdiğiniz zaman oluyor mesela ben a orta d şut s pas q oyuncu değiştirme z plase oynuyorum ayarlardan z ile q a ile d s ile w tuş kombinasyonlarını kendi arasında değiştirince sorun kalmadı ayarlarda yanlış gözüküyor ama oyunda doğru oluyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Logitech F710 olanlar için çözüm çok kolay.
    Bende aynı sorunu yaşıyordum. Fifa 15'e girdiğininizde F710 gamepadimde RT tuşu koşma idi. B tuşu ilede şut çekiyordu. bunları düzeltmek istedim oyun içinde ama bu seferde arkadaşım klavyede oynarken onun ayarlarıda değişti. Bende Logitech'in yazılımından oyuna girmeden RT tuşunu RB olarak RB tuşunu RT olarak X tuşunu B olarak B tuşunu ise X olarak tanımladım. Oyuna girdiğimde ayarlar değişmedi ama gamepad in ayarları değiştiği için sıkıntı yaşamadım. Ve ayar yapmama gerek kalmadı.

• kardeş o girdiğin profili sil oyunu kapat geri aç yeni profil kur olur bu sorunu bende yaşadım youtube den bi video dan izlemiştim işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: asker bertug

kardeş o girdiğin profili sil oyunu kapat geri aç yeni profil kur olur bu sorunu bende yaşadım youtube den bi video dan izlemiştim işe yarıyor
    Klave ayaları için birde şuraya gözatın isterseniz. >>>http://sebebiney.blogspot.com/2015/02/fifa-15-klavye-tus-ayarlar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BattalınOglu -- 19 Şubat 2015; 18:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattalınOglu

Klave ayaları için birde şuraya gözatın isterseniz. >>>http://sebebiney.blogspot.com/2015/02/fifa-15-klavye-tus-ayarlar.html

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de var çözümü yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunset Sarsaparilla

Aynı sorun bende de var çözümü yok mu

Alıntıları Göster
    Bu sorunun aynısı fifa 2016'da da var. Koskaca şirket nasıl böyle bir özürlülük yapıyor anlamıyorum. Resmen klavye ile oynamayın diyorlar.

Arkadaş çok mu zor q w e a s d tuşlarını klasik keyboard adı altında ayarlamak. Kafalarına göre k l space shift vs zırvalamışlar. Ayarlıyorsun istediğin gibi gamepad takınca keyboard ayarları kafayı yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Bu sorunun aynısı fifa 2016'da da var. Koskaca şirket nasıl böyle bir özürlülük yapıyor anlamıyorum. Resmen klavye ile oynamayın diyorlar.

Arkadaş çok mu zor q w e a s d tuşlarını klasik keyboard adı altında ayarlamak. Kafalarına göre k l space shift vs zırvalamışlar. Ayarlıyorsun istediğin gibi gamepad takınca keyboard ayarları kafayı yiyor.

Alıntıları Göster
    beyler profil silinince ultimate teama bir sey oluyo mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.