Şimdi Ara

FIFA 15 Ultimate Team modundan Trade Offer seçeneği kalkıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepimiz yapmışızdır belki Ultimate team'da bir arkadaşımızdan bedava,kullanmadıgı bir oyuncuyu Trade offer ile kadromuza katmışızdır veya bi sürelik ödünç almışızdır.

Herneyse...

Biz bu işi masumca kullanırken bu işten paralar kazanan hatta bu işi iyice çirkefleştiren oyuncular var ve malesef bunlardan baya var.Bu artık öyle birşeye geldi ki coins almayı bile geçti,insanlar artık gerçek nakit parayla oyuncu takası yapmaya başladı aynı coins aldıkları gibi.Neyseki coins satışı yasaklandı FIFA 15'de artık, şimdi ise EA yeni bir haber ile geldi ve bundan sonra Ultimate team'de Trade offer sisteminin kaldırılacağımı açıkladı.

Bu benim için ve eminim bir çoğumuz için iyi bir haber ancak birazda diğer taraftan bakmak istiyorum çünki çalışan insanlar var,bu insanlar sanırsam bu haberden en çok etkilenecek insanlar tabi şunuda unutmamak lazımki bu bir oyun ve bu oyuna en çok kim emek veriyorsa o en iyi olmalı bu bir iş değil,tamam oyunda ticaret olayı var ancak bu işe coinsellerslar girdimi ortada denge kalmıyor ve ticaret yapmanında bir anlamı kalmıyor.Resmen markete kara para sokuyorlar olanda bize oluyo elin adamı Messi'lerle,Ronaldo'larla oynarken biz avarajlık takımlar ile oynuyoruz,insanlar artık kendi emekleri ile paket açacaklar,sadece 1 maç yapıp bir andaa coins çekip taa Div10'da Messi'li kadrolar ile lig dengelerini alt üst etmeyecekler bu sefer gerçekten EA iyi bir iş yapıyor bana göre.

Şöyle bir olayda var tabi,

EA bunu para kazanmak için yapıyor, yapmakta haklı aslında çünki bu bir şirket ve bu oyunda bu şirketin oyunu kimsenin kendi oyununa dışardan bu tür hileli yollarla karışmasını istemez,bende istemem bunu eğer bu şirketin içinde olsaydım.Neyse,şimdi gelelim EA'nın asıl yapmak istedigine FIFA POİNTS denilen zıvırtıyı biliyorsunuz değilmi? Oyunda bizim sarı coinslerimizin altında marketten her türlü şeyi aldıgımız zaman alternatif bir para olarak karşımıza çıkar,EA'nın sattıgı oyun içi alternatif paradır bunlar ve bu tür coins satışı vs yapanlar EA'ya çok büyük zararlar veriyor çünk kimse FIFA POINTS almıyor böyle kolay yoldan satışı yapılan coinsler varken.İşte bu sene EA buraya el atacak ve FIFA POINTS satışını arttırmaya çalışacak ki şirket olarak daha fazla para kazabilsin.

Ancak zaten bol bol coins alan adamlar bu sistem kalkınca direk Fifa pointslere yöneleceklerdir ve yine her zaman oldugu gibi marketi ve oyun dengelerini alt üst edeceklerinden hiç şüphem yok.

Şimdi soruyorum size.

EA daha fazla satış yapmak içinmi bu sistemi getiriyor yoksa oyuncuları önemsedigi içinmi?

ALINTIDIR :http://fifaturks.blogspot.com.tr/2014/09/fifa-15de-trade-offer-olmayacak.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranweable -- 16 Eylül 2014; 19:10:03 >

• Trade offer seçeneğinin kalkması bence kötü oldu.Yani genel açıdan tabiki iyi ama benim açımdan kötü.Benden iyi bir arkadaşımdan oyuncu aldığım için böyle diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranweable

Hepimiz yapmışızdır belki Ultimate team'da bir arkadaşımızdan bedava,kullanmadıgı bir oyuncuyu Trade offer ile kadromuza katmışızdır veya bi sürelik ödünç almışızdır.

Herneyse...

Biz bu işi masumca kullanırken bu işten paralar kazanan hatta bu işi iyice çirkefleştiren oyuncular var ve malesef bunlardan baya var.Bu artık öyle birşeye geldi ki coins almayı bile geçti,insanlar artık gerçek nakit parayla oyuncu takası yapmaya başladı aynı coins aldıkları gibi.Neyseki coins satışı yasaklandı FIFA 15'de artık, şimdi ise EA yeni bir haber ile geldi ve bundan sonra Ultimate team'de Trade offer sisteminin kaldırılacağımı açıkladı.

Bu benim için ve eminim bir çoğumuz için iyi bir haber ancak birazda diğer taraftan bakmak istiyorum çünki çalışan insanlar var,bu insanlar sanırsam bu haberden en çok etkilenecek insanlar tabi şunuda unutmamak lazımki bu bir oyun ve bu oyuna en çok kim emek veriyorsa o en iyi olmalı bu bir iş değil,tamam oyunda ticaret olayı var ancak bu işe coinsellerslar girdimi ortada denge kalmıyor ve ticaret yapmanında bir anlamı kalmıyor.Resmen markete kara para sokuyorlar olanda bize oluyo elin adamı Messi'lerle,Ronaldo'larla oynarken biz avarajlık takımlar ile oynuyoruz,insanlar artık kendi emekleri ile paket açacaklar,sadece 1 maç yapıp bir andaa coins çekip taa Div10'da Messi'li kadrolar ile lig dengelerini alt üst etmeyecekler bu sefer gerçekten EA iyi bir iş yapıyor bana göre.

Şöyle bir olayda var tabi,

EA bunu para kazanmak için yapıyor, yapmakta haklı aslında çünki bu bir şirket ve bu oyunda bu şirketin oyunu kimsenin kendi oyununa dışardan bu tür hileli yollarla karışmasını istemez,bende istemem bunu eğer bu şirketin içinde olsaydım.Neyse,şimdi gelelim EA'nın asıl yapmak istedigine FIFA POİNTS denilen zıvırtıyı biliyorsunuz değilmi? Oyunda bizim sarı coinslerimizin altında marketten her türlü şeyi aldıgımız zaman alternatif bir para olarak karşımıza çıkar,EA'nın sattıgı oyun içi alternatif paradır bunlar ve bu tür coins satışı vs yapanlar EA'ya çok büyük zararlar veriyor çünk kimse FIFA POINTS almıyor böyle kolay yoldan satışı yapılan coinsler varken.İşte bu sene EA buraya el atacak ve FIFA POINTS satışını arttırmaya çalışacak ki şirket olarak daha fazla para kazabilsin.

Ancak zaten bol bol coins alan adamlar bu sistem kalkınca direk Fifa pointslere yöneleceklerdir ve yine her zaman oldugu gibi marketi ve oyun dengelerini alt üst edeceklerinden hiç şüphem yok.

Şimdi soruyorum size.

EA daha fazla satış yapmak içinmi bu sistemi getiriyor yoksa oyuncuları önemsedigi içinmi?

ALINTIDIR :http://fifaturks.blogspot.com.tr/2014/09/fifa-15de-trade-offer-olmayacak.html

bence iki tarafı da düşündüğü için olaya şöyle bakmak lazım,,eğer coins satışını yasaklarsa oyuncular dicekki helal olsun haksız kazancı ortadan kaldırdılar pack açmak için fifa pointe yonelicekler ve bu şekilde hem oyuncular memnun olucak hem ea parasını kazanıcak hem de ortada güzel bi saygı ortamaı oluşucak

aklımda şöyle bi soru işareti var packlere sınırlama getirmek(happy hourda oldugu gibi) bence mantıklı olabilirdi diye düşünüyorum çünkü dedigini gibi coins alırken paralar akıtan insanlar aynı şeyi fifa points için de yapabilir(geçen seneki coins alansların sayısı kadar fazla olmasa da alan olucaktır) yine fiyatları yukarı çekme çabası içinde olucaklardır.
    inşallah şu auto bidder auto buyer tarzı programlar da engellenmiş olur da bu sene temiz keyifli bir fifa oynuyor oluruz :)

• en iyisi herkes emeğiyle oynar işte
  • Oyun tam başlarken çıkan para kasanlar gitsinde başka birşey istemem.
  • EA, oyun dengesini o kadar önemsiyorsa o zaman Fifa Points bile satmasın. Herkes emeği ve şansı kadar oynasın. Coins alımı biter, bu sefer millet Fifa Points'e saldırır. Ne için olursa olsun, coins satışına sınırlama getirilmesini doğru buluyorum. Geçen sene en fazla 2000 coinse gidecek Pique'yi bir kullanıcı 8000 diye tak tak basarak alıyordu, bu bir örnek. Böyle böyle oyuncuların fiyatı inanılmaz şişiyordu. Bu sene biraz olsun dengeli olabilir(?).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

EA, oyun dengesini o kadar önemsiyorsa o zaman Fifa Points bile satmasın. Herkes emeği ve şansı kadar oynasın. Coins alımı biter, bu sefer millet Fifa Points'e saldırır. Ne için olursa olsun, coins satışına sınırlama getirilmesini doğru buluyorum. Geçen sene en fazla 2000 coinse gidecek Pique'yi bir kullanıcı 8000 diye tak tak basarak alıyordu, bu bir örnek. Böyle böyle oyuncuların fiyatı inanılmaz şişiyordu. Bu sene biraz olsun dengeli olabilir(?).

Hiç bi zaman takımında Messi,Ibrahimovic,Ronaldo gibi oyuncular görmemiş olan ben ve benim gibi milyonlarca insanda oyunun böyle dengeli olmasını istiyor, ancak dedigim gibi parasını deliler gibi coinslere,fifapointslere harcıyan insanlar var hemde baya var,insanların paralarını nereye harcadıklarıda umrumda değil ancak EA bu işten acayip paralar yapıyor ve bence coins satışı ve bu tür şeylerin yasaklanması ile EA bu sene deliler gibi para yapıcak bu yüzden bence EA'nın bu sistemi değiştireceğini pek düşünmüyorum.

• quote:

EA, oyun dengesini o kadar önemsiyorsa o zaman Fifa Points bile satmasın. Herkes emeği ve şansı kadar oynasın. Coins alımı biter, bu sefer millet Fifa Points'e saldırır. Ne için olursa olsun, coins satışına sınırlama getirilmesini doğru buluyorum. Geçen sene en fazla 2000 coinse gidecek Pique'yi bir kullanıcı 8000 diye tak tak basarak alıyordu, bu bir örnek. Böyle böyle oyuncuların fiyatı inanılmaz şişiyordu. Bu sene biraz olsun dengeli olabilir(?).

eğer oyun demodaki gibi olursa yine yamalarla oyun yapısı bozulmazsa futbolcular arası dağlar kadar fark olamayacak bence.
    bi sene pace bi sene güç odaklı oluyordu bu defa oynayana bırakılmış gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

eğer oyun demodaki gibi olursa yine yamalarla oyun yapısı bozulmazsa futbolcular arası dağlar kadar fark olamayacak bence.
    bi sene pace bi sene güç odaklı oluyordu bu defa oynayana bırakılmış gibi geldi

evet katılıyorum bu sene oyuncuyu her anlamda doğru kontrol etmeyi başarabilen oyuncular belirli bir seviyeye ulaşıcak gibi gozukuyor

• Arkada?lar bir?ey soraca?ym; coins saty?y zaten bir oyuncuyu pahaly fiyattan koy. adam da alsyn ?eklinde olmuyor muydu ? bu sistem bunu etkilemez ki. yanly? my biliyorum.
  • bu fifa pointsi nasıl ucuza alırız bilen var mı oyunu ps 4 de oynuyorum
  • Ben Fifa pointsi param kalmayınca alıyordum kontrat ve fitness için zaten açtığım packlerde hiç değeri yüksek oyuncu çıkmadı şans :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.