Bildirim
Fifa 17 mi Pes 2017 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Online oynamak istiyorum diyorsan Fifayi tercih ediceksin cunku ben pes oynarken online malesef oynayamiyorum lagdan oturu o yuzden fifayo tercih ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buralar karışacak vaziyet alın.
Aynen ilk arkadasa katiliyorum. Oynanis olarak PES eziyor Fifa'yi. Iki oyunu da aldim bu sene.
Ama online oynamak istiyorsan Fifa'yi alacaksin. Asiri arcade bir oynanisi var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
FIFA 17 daha iyi. Oynanabilirlik mükemmel
tabii ki pes. arada sırada lag yaşarsın ama fifa'nın gameplayi çok kötü.
Online altyapı lisans önemliyse,oyun içi buz hokeyi gibide olsa önemli değil diyorsan fifa,ama yok lisans fazla önemli değil yama yaparım arada laglıda olsa maç yaparım önemli olan oyun içi diyorsan pes
Son 2 yıldır bu sorunun cevabı fifaydı ama bu sene fifada oyun oturmamış durumda yeni bir oyun motoru beraberinde sıkıntılar getirmiş eski pes serilerinde olduğu gibi hatasız paslaşma yapılması l2 ile herkesin fiziksel özelliklerden alakasız şekilde vücudunu kullanıyor olması şutlardaki çözemediğim bir çiğlik oynanış olarak fifayı şu anda eksik bırakıyor update ile düzeltilecek çok şey var oyunda özellikle ultimate teamde her maç sakatlık yaşanıyor sakatlananda 3-4 maç olmuyor buda insanı oyundan soğutuyor ayrıca menülerde ve oyunda bariz bir input lag mevcut oynanış dışında oyun herşeyiyle süper journey modu olsun futta olan ekstra yeni eklenen turnuvalar challangelar olsun maç yapmadan saatlerce ps4 başında kalabilirsin ayrıca arap rakip gelmediği sürece çok güzel bir online sunuyor fifa
Ama bana göre son 2-3 yılın aksine pes fifadan oynanış olarak daha üstün durumda oynadığın oyunda kontrol senin elinde fifadaki gibi paslar olsun taktik olsun yeri gelince saçmalayan momentum olsun senin dışında bir dünya yok yüzde 90 oyun senin kontrolün altında istediğin şeyleri yapabiliyorsun ama menülerdeki çeşitlilik fifanın çok gerisinde myclub dediğin mod ultimate team yanında karşılaştırmaya bile alınmaz yinede amaç oynanışsa pes daha mantıklı gözüküyor. Tabii bunların hepsini geç peste online berbat durumda laglı maçların yüzdesi 60-70 gibi malesef geri kalan yüzde 30-40ında yüzde 5i hileci oluyor
Online için daha tamamlanması ve acil updateler gereken bir oynanışta olsa fifayı seç offline için alcaksan hemen pes al derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pes 17 oynayış olarak Fifa dan daha iyi. Ama diğer konularda Fifa önde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arcade olan pes simülasyon fifadır.
Oynanış açısından pes daha iyi ama online diyorsan o zaman fifa daha iyi. Ama pes ne kadar iyi olursa olsun oyunda Real Madrid i RM WHİTE yaptıktan sonra pesi tanımam bundan sonra. Önce lisansı halletsinler. Sırf lisans yüzünden kaç oyuncusunu kaybetti.
Online maç atacağım dersen Fifa, yok ben cpu'ya karşı çok maç atarım dersen Pes. Zira Fifa single player olarak zevk vermiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: __SnakeEyes__
Arcade olan pes simülasyon fifadır.
Bende ikiside var 20 yildir futbol oyunu oynarim. Ben Fifa 15-16-17 Arcade nin aga babasidir.
Bu sene elimde PES de var Fifa da.. Istersen ikisinde birer online mac yapip videosunu atayim, birlikte tartisalim hangisi daha arcade!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pes her türlü eziyor
O bi gerçek
Selamlar.
Bu tip konular forumda belki de yüzlerce defa açıldı ve her seferinde temizlik yapmak zorunda kaldık. Tabi ki her iki oyun da kıyaslanabilir bir oyun. Sonuçta futbol oyunlarından bahsediyoruz ve kıyaslama yapmanız en doğal hakkınız. Fakat tecrübelerimiz doğrultusunda bu konularda her daim tartışma çıkıyor. Bu yüzden her iki oyunun da anakonusuna girip oradaki mesajlardan edineceğiniz bilgiler ve izlenimlerle kendi kafanızda kıyas yapmanız en doğrusu olacaktır.
https://forum.donanimhaber.com/m_117382169/tm.htm
https://forum.donanimhaber.com/m_37480580/tm.htm
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X