Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saner08

Dünya kupası güncellemesinden sonra ayrı bir fut modu olarak mı gelecek? Yoksa şu an ki futa yeni kartlar mı eklenecek?
    Yeni mod şeklinde gelecek.
  • alınır mı beyler 59 tl pes mi alayım yoksa
  • Merhaba,

VPN Türkiye Liginde mücadele ediyoruz, ligde 3. sıradayız.

-Div 1 kalitesinde olan,
    -Pozisyon bilgisi yüksek,
    -Ciddi oynayan,
    -Oyuna zaman ayırabilecek her mevkiden oyuncular arıyoruz.

(FUT Championsta 26+ galibiyet alıp pro bilgisi olmayan kişiler de bizim için uygundur.)
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Var hocam dikkatli bakın. O ayarların el alt kısmında mevcut. Saha aşınması diye geçiyor ayarın ismi. (pitch wear)
  • Arkadaşlar bu oyunda orta saha hakimiyeti nasıl ele alınır? 4 kişi de oynatsam 5 kişi de oynatsam rakip takım ceza alanına yaklaşıyor. Bunun sonucunda gol olmasa bile istatistiklerde şut sayıları olmayacak seviyelerde çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. ben bu 59 liraliktan fifa 18 aldım . Kur allah kur .ucuz diye mi bu sekilde yoksa normal midir bu kadar uzun sürmesi . Bi yrşillendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aytaccatya A kullanıcısına yanıt
    tabikide normal :)
  • 33 yaşında ilk kez konsol u olan biri olarak heyecanliyim biraz, mazur görün

• Kariyer modu biraz daha iyileştirilse daha güzel olmaz mı? Fm gibi gerçekçi olsa çok daha iyi olur tabi bu haline şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkane

Var hocam dikkatli bakın. O ayarların el alt kısmında mevcut. Saha aşınması diye geçiyor ayarın ismi. (pitch wear)
    Vallahi yok. Diğer sekmelerde de yok.

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

Geçen sene Fifa 17 ile birlikte almıştım, 2 gece oyunun kurulmasını bekleidm ben de :)

• barcelona b takımını çalıştırmaya başladım
    Hayırlı olsun hocam kazasız kullanma dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Vallahi yok. Diğer sekmelerde de yok.

Alıntıları Göster
    Sadece online modlarda var.Offline modlarda kariyerde felan yok.

Bu attığım Online modlarda maç önü sekmesindeki ayarlarda mevcut saha modeli ve saha aşınması.

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

• İndirimde hem PES i hem de Fifayı aldım.

İkisini de oynadım. PES e bu sene Fifayı geçmiş diyorlardı. Bilmiyorum bu nasıl geçmiş hali ? Yani arada uçurumlar var. Fifa oynarken çok daha zevk alıyorum.
  • Bu gece 12 den sonra dünya kupası güncellemesini indirebilecekmiyiz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

https://www.easports.com/fifa/news/2018/fifa-18-world-cup-ratings-icons

tamda tahmin ettiğim gibi dünya kupası sadece işin reklam kısmı. herşey fut için tasarlanmış. yani 20 senelik efsane world cup serisi sonunda fut'a reklam olmuş bu kadar basit. gene bir ihtimal farklı beklentilerim vardı en olmadı 2010 ve 2014'deki o oyuncuyu atmosfere sokan, giriş ve seyirci animasyonları filan eklenir diye düşünüyordum ama adamlar onu bile fifa 18'deki o dandik seyirci animasyonlarıyla sınırlı bırakmışlar. herşey aynı. bari 2010 ve 2014'deki animasyonları birazcık uğraşarak ekleyiverselerdi deme insana gerçekten dünya kupasındayız havası yansıtabilirlerdi bu kadar paragöz, tembel moderatörler kimse gerçekten arkalarından sağlam övgüler! hakediyorlar. o oyuncuların kupa finali için sahaya çıktığı görüntüler bile turnuva oluşturma modundaki kurmaca final maçlarıyla aynı sadece takımlar ve kupa farklı. dlc için bile uğraşmaktan aciz bu yaratıklar ki güncelleme olarak çıkarıyorlar. yani yeni 11 takım, stadlar, güncel formalar birde zaten bizim bile şu mevcut oyunda oluşturabileceğimiz bir dünya kupası turnuvasını ki göreceksiniz yapay zeka noksanı ruhsuz birşey olacak oda. yani yarı finalde yedeklerle karşınıza çıkan bir alman milli takımı görürsek şaşırmayalım, yada finalde as kalecisini dinlendiren, neymarı 80'de oyuna sokan bir brezilya baştan söyleyeyim oyuna ekledikleri güncelleme saçmalığı bunlardan ibaret olacak başka hiçbir şey değil.. al sana sonra dünya kupası oyunu... birde arkadaş 4 gün var çıkmasına bir saha içi görüntü ve video ver deme yoksa aynı oyunu futa reklam diye çıkarma uyanıklığınmı ortaya çıkar diye korkuyorsun ? bilen biliyor zaten.. gene başladılar yok ikon mikon. ergenleri gene nakata ve linekere ispanya forması giydirip birbirlerine kapıştırmak için tüm bunlar...
    anlamadım bu world cup fut için mi?yoksa eski dünya kupası seriler gibi milli takımları seçip online maçlar yapılmayacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_GaL -- 28 Mayıs 2018; 13:41:24 >

• o dediğiniz mod zaten var hocam sıkıntı yok ama sorunuzun cevabı net olarak evet bu world cup fut için..
  • yapılabilecek fut dışında da online maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

o dediğiniz mod zaten var hocam sıkıntı yok ama sorunuzun cevabı net olarak evet bu world cup fut için..
    Cevap için teşekkürler arkadaşlar anladım
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.