Şimdi Ara

FİFA 18 Kesinlikle Almayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 18 alacak olanlar kesinlikle almayın , paranızı çöpe atmayın , oyun baştan aşşagı hatalı , hilecimi dersiniz ful hileci dolu , oyuna gelen patchler var olan hataları gidermek yerine başka sorunları tetikliyor ! Kesinlikle ve kesinlikle alınmaz bu oyun vede oynanmaz !

Detaylı olarak anlatayım örnek online maçdasınız , bilgisayarınız o esnada haftalık veya günlük tarama yapıyor sistem masaüstüne uyarı gelince hop o maçı kaybediyorsunuz , veya Windows güncelleme geldi yine o maçınız lost veya eliniz Windows tuşuna değdi gene yeniliyorsunuz veya alt tab yaptınız gene yeniliyorsunuz fifa 17 den beri bunu çözmediler sorun fifa 18 de de devam ediyor !

Diyelim yok ben zaten online oynamıyorum online dan sıkıldım momentum vesayiredir , single player oynicam diyorsunuz ilk maçınızı yapıyorsunuz 2 ci maçın devre arasında oyun donuyor :) ve buna patch gelmiyor bu dünyanın en iyi oyun firması :) ( amerikada en rezil oyun firması ea )

Yine online veya single player oynuyorsunuz oyun duran toplarda takılıyor :) mecbur çıkarsanız yenilgi alıyorsunuz :) patch yok buna da !

Fifa 18 in online server sistemi çag dışı adı fifa 18 kullandıkları sistem 2008 :) hatta daha aşşagısı !
    Diyelim son model ekran kartı aldınız son seviye ayarlarda oyunu oynıyacagım diyorsunuz gtx 1070, gtx 1080 iniz var oyunda kasma , donma yaşamam diyorsunuz dimi ? Yanlı oyun peer to peer server sistemi kullandığı için , rakibinizin bilgisayarı giriş seviyesi veya düşük ise o kasma , donma , takılma yaşadığı için sizde , kasma , donma, takılma yaşarsınız gtx 1070 in var 1080 in var ama rakibinin bilgisayarı düşük diye sende donarak oynuyorsun :) saçmalık , rezalet..

FİFA 18 ilk çıktıgın da defans anlamında manuel di yani defansı siz kendiniz , tecrübenize dayanarak yapıyordunuz ve bu sebepten pinginiz ve latency niz yüksek olsada , karşınızda ki rakip defans konusunda tecrübesiz ise onun ping ve latency si düşük olmasına ragmen o maçı kazanıyordunuz !
    Fakat ne tesadüftür ki ilk update geldi :) oyunda ki hataları düzeltmek yerine bu update manuel defans ı , auto defans a geçirdi :) sonrasında bu update ile daha önceki rakibinizle karşılaşıyorsunuz adam defans ve oyun tecrübesi ile maçı kazanmıyor sadece ping ve latency si daha düşük diye, auto defans ı bu sebeple daha hızlı reaksiyon verdigi için , hücum yapmakta zorlanıyor ve o maçı kaybediyorsunuz malesef türkiye avrupanın gerisinde internet hızı ve ping latency konusunda :)

5 attıgınız quit çektirdiginiz adam sizi 0-1 yeniyor :) o gelen update den sonra... Auto defans dan kasıt diyelim top rakipte defans dan adam seçmez iseniz toplu oyuncunun önünde beklerseniz defans oyuncusu reaksiyon veriyor topu kendisi alıyor , veya rakip ara pası attı savunma arasına sizin defans oyuncunuz topu bi anda taca veya auta gönderiyor helal diyorsunuz ben basmadım işe yaradı hesabı diyoruz ya o olay :) O manuel iken oyun başın da defans yapmak zor ve tecrübe istiyordu , rakibinizin veya sizin tecrübenize dayanarak hamle yapmanız gerekiyordu , rakibin önünde bekleseniz bile geçiyor gidiyordu :) veya siz geçiyordunuz ...

Mesala fut bölümünde battle squad diye başlık oluşturmuşlar yapay zekaya karşı maç yapıyorsunuz ,zorluk dereceleri var , puan alıyorsunuz ,o punanızla haftalık coins ve paket veriyor oyun görünüşü güzel mantıklı oyuncu dostu geliyor :) malesef sadece öle görünüyor.
    Diyelim ki siz online fifacısınız tactical defans a alışmışsınız ve battle squad a girdiniz :) en zor veya bi alt seviyesinde imkansız tactical defans ile maç kazanmak :)
    Ama maça başlamadan veya maç içinde legacy dedigimiz eski defans ı seçiyorsunuz kontrol ayarların dan o da ne press tuşuna basılı tutun yeter hemen topu kapın gol yemeden maç kazanın ve coins i ve paketleri kapın tebrikler electronic arts !

Online sezon a giriyorsunuz normal online sezon bu arada :) öndesiniz pat oyun kapanıyor rakip hile oyunu kapatıyor maçı oynanmamış sayıyor :) Veeee ea nın buna hiç bir önlemi caydırıcılıgı yok !

Ama futchampions da bunu yapanları banlıyor ea ! Pardon futchampions oynıyanların emegi emekte , normal sezon oynıyanlar umrunda degil mi ?
    Coins sitelerine geliyorum adamlar bot sistemler kurmuş, coins kasıyor fut sezonda :) Ve manüpile ettikleri sistemle ban da almıyor bu coins sitelerinin hesapları cirit atıyolar :) hatta futchampions da bile denek olarak kullanıyor bir kaç site bu sistemlerini ps4 40-0 pc 25-0 ile tamamlayan hesaplar var ! Hala ban yok bunlara...

Diyelim online maçtasınız vesayire maçın tansiyonu yükseldi , gol yediniz rakip sıradan golü bile izletiyor tuşa basıp geçemiyorsunuz santra da bile bekletiyor adam ! Cidden sinir bozucu !
    Golü yediniz sürekli kendi kalesine dönen tipler full dolu !

Momentum mu agır momentum var bu FİFA 18 de 45:00 top kimin ayagında ise 30 saniyeden fazla %100 gol pozisyonuna giriyor veya giriyorsunuz :) Diyelim divison 1 desiniz 4 veya 5 maç kazandınız tamam bu sefer divison 1 kazandım diyorsunuz giriyorsunuz kalan maçların hepsi yenilgi :) 3 cü lig den itibaren 4 ve 5 ci maçlar momentum kazanmış iseniz kalan maçları kaybetme oranınız %89
    Reddit de açıklandı kaynak kodları var, ve buna ragmen FİFA 18 ceo su ve satış sorumlusu çıkıp diyor ki FİFA 18 de momentum yok :) hee yok , kesin yok ya , olmayan şeyde kaynak kodu neden var ? adam editörden test ediyor efektif mi pasif mi diye sonuç efektif etki ediyor , işliyor ....

Futchampions haftalık turnuva için eleme oynamaya girdiniz ve finale kaldınız ! Finalde gelen rakibin kadrosu full legendry dolu sizin kadronuz da en kabadayı ingiltere ve italya olsun , legend ların koşması degil yürümesi yeter 20 kez gelirsin 1 gol atarsın 4 kez gelir 4 gol atar 1-4 yenilirsin ! Eşleştirme sistemi yok ! Adaletsiz...

Futchampions haftalık turnuvaya girdiniz gümüş seviyedesin oo karşına elite 1 pro rakip geliyor :) kuru oyun alan ezilsin diyor ea kısaca...

Sadece buraya degil çeşitli forumlara oyunun kendi resmi forumuna bakın hep bir hata ,hep hata , insanlar şikayetci, insanlar magdur!

Tavsiyem bu oyunu almayın , İlla ki futbol oyunu mu oynamak istiyor al pes 2018 89 tl ye gördüm internet key satıyor türk adamlar 89 lira bide premium key :) stress atarsın , momentum yok , hata varmı , hata var ama illa futbol oyunu tutkunu atarsın veya al football manager 2018...

Fifa 18 berbat en başta güzeldi ! Hataları kapatmak için çalışsalardı daha iyiye giderdi ,

FİFA 09 dan 2018 e kadar orjinal online oynadım bu sene ilallah ettim !
    FİFA 18 70 SAAT oynamışım oda updaten önce update ile açmadım , açmıyacagımda FİFA 19 ÇIKARSADA ALMIYACAGIM ! İnsanı küfürbaz ve stres sahibi yapar .. paranız ile sizi rezil ediyolar !
    FİFA 14 İLE DÜNYADA en çok oyuncu kitlesine kavuştu aradan 4 sene geçmedi bile FİFA 18 İLE bayagı bi oyuncusunu kaybetti !

not: Sevmedigin ot burnunda tünermiş misali , oyun çok güzel , çok memnunuz diyenler olacak onlara hehe size mutlu mesut oyunlar !

• Hocam fifa hiç oynamadım ama anlattıkların baya sıkıntı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Hocam fifa hiç oynamadım ama anlattıkların baya sıkıntı.

okudun mu cidden bu yazıyı
  • FIFA 17 almıştım daha önceden, 18 ile aralarında pek bi fark göremedim ve aşırı pahalı 18.Almayı da düşünmüyorum.
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Ben 2009 dan beri orijinal alıyorum , yıl olacak 2018 hala 2009 mantığı ile çalışıyor sistemleri ve üstüne türkiye şartlarında astranomik rakamla bu oyunu satıyolar 200 tl nin üstüne para veriyorsun insan verdiği paranın hakkını almak istiyor ve diyorsun ki biz en iyi futbol oyununu yapıyoruz hikaye ya , hikaye elimden geldiğince savaşacağım insanlara anlatacağım ! İnsanları kendi paralarıyla kimse mağdur edemez !

Bencede iyi yaparsın fifa 18 alma he 30-40 liraya düşer anca öle al fifa 17 den farkı tamamen kalmadı son update lerden sonra !
  • Nasıl ağlamış ama :D :D :D :D
  • En iyisi Pes 6 valla Yağ gibi akıyor oyun
  • 119tlye düşmüş ps4 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 18 Aralık 2017; 21:11:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.