Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.238
Cevap
57
Favori
274.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkce spiker yok. sen bu sene fifa alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waryete41 W kullanıcısına yanıt
    Senin de almamanı tavsiye ederim.çünkü aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyacaklar yine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin 5 yıldır fifayı orjinal alırım sıkı bir fifacıyım ama pes 19un 3 4 tane oyun içi gameplay ini izledim kaleciler resmen gerçek animasyon sergiliyor fifa hala çok geride bu konuda pes gerçekten harika iş çıkarmış tebrikler

• Verdiğim bağlantıdaki görüntüye bir bakın derim 🤔

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    bunu ilk defa gordum. isiklandirma ve renk tonlari harika. grafik anlaminda simdiye kadar gordugum en gercekci futbol oyunu goruntusu. ama ne yazik ki iki oyun da tek basina yeterli olamiyo. biri lisans, icerik, online modlarda sorun yasarken digeri oynanis gercekcilik grafik konusunda elestiriliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: waryete41

bunu ilk defa gordum. isiklandirma ve renk tonlari harika. grafik anlaminda simdiye kadar gordugum en gercekci futbol oyunu goruntusu. ama ne yazik ki iki oyun da tek basina yeterli olamiyo. biri lisans, icerik, online modlarda sorun yasarken digeri oynanis gercekcilik grafik konusunda elestiriliyo.
    Kesinlikle katılıyorum. Tamamını bir arada malesef göremeyeceğiz gibi. Kullanıcılar 2’sinden 1’ini seçmek zorunda kalıyor Ve bir anlamda sürekli eksik oyun oynuyorlar. Birinde olmayan diğerinde var. Maddi açıdan da yük getiriyor bu durum.

• Geliyor. . .

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 13 Haziran 2018; 21:7:49 >
  • Analşıldı, ucuzcu PESçiler basmış konuyu. Oldu biz kalkalım o zmn...

• Fifacı değilim ama 305 TL’ye Ultimate alıp arada 3-5 maç yapmak güzel olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahtan beri pes gameplay izliyorum 2 tane bu sene çok iyi yaptıkları şey var 1-kesinlikle ışıklandırma harika 2-kaleci animasyonları çok iyi umarım bize saçma sapan renk tonlarında karanlık müsabakalar oynatmazsın fifa

• PES 2019 yeni oynanış videosu. hemen "PES forumuna gidin" diye eleştirmeyin. fikir vermesi açısından göstermek istedim.

videoda 10:48' de gole giderken ikili mücadelede kendini yere atmadan dolayı sarı kart gösteriyo. ilk defa gördüm bunu. fifa19' da var mıdır bilmiyorum. gole giden adam belli bi tuşa basarak mı yapıyo yoksa kendiliğinden mi oluyo bilmiyorum ama çok güzel bi detay.

• quote:

Orijinalden alıntı: waryete41

PES 2019 yeni oynanış videosu. hemen "PES forumuna gidin" diye eleştirmeyin. fikir vermesi açısından göstermek istedim.

videoda 10:48' de gole giderken ikili mücadelede kendini yere atmadan dolayı sarı kart gösteriyo. ilk defa gördüm bunu. fifa19' da var mıdır bilmiyorum. gole giden adam belli bi tuşa basarak mı yapıyo yoksa kendiliğinden mi oluyo bilmiyorum ama çok güzel bi detay.
    Animasyon ve grafik olarak gerçekçilikte uç noktaya gelmiş PES. Bundan ötesi gelecek nesilde olur ancak. Tek ve en büyük problem yapay zeka. FIFA'da tek başına single oynarken bile tüm takım adeta arkadaşınla oynuyormuşsun gibi senin oyununa uyum gösteriyor, koşular yapıyor, boşa kaçıyor. Böylelikle ataklar çeşitleniyor ve daha keyifli oluyor. PES'te bu yok maalesef.Ver-kaç yapıyorsun adam koşuyu bırakıyor, forvet oyuncusu doğru pozisyon alamıyor... Bu gibi şeyler görsel gerçekçilikten daha önemli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Analşıldı, ucuzcu PESçiler basmış konuyu. Oldu biz kalkalım o zmn...
    Donanımhaber forumu babanın malı mı? Bu 1. sorum.

2. Sorum ise param çok imaları ve buna bağlı olarak hissedilen görgüsüzlüğün sonradan mı oluştu? Yoksa doğuştan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Donanımhaber forumu babanın malı mı? Bu 1. sorum.

2. Sorum ise param çok imaları ve buna bağlı olarak hissedilen görgüsüzlüğün sonradan mı oluştu? Yoksa doğuştan mı?

Alıntıları Göster
    Şu an ciddiye alınıp biri cevap yazdı diye mutluluktan havalara uçmuştur muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Şu an ciddiye alınıp biri cevap yazdı diye mutluluktan havalara uçmuştur muhtemelen.

Alıntıları Göster
    Aslında çok haklısın, ama bir noktadan sonra dayanamıyor insan işte.

En sevmediğim davranışlar...Aşırı fanatizm ve görgüsüzlük.

• Yillarrdir pes oynarim. Fifaya zaman tanidim iyikide tanimisim becerince gercekten futbol bu diyorsun artik fifa alip zevkime bakicam gercekten hakkini veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Alıntıları Göster

• Uefa lisansından sonra tek istediğim kariyer modunun gerçeğe çok yakın olması ve yeni animasyonlar. Dört gözle bekliyorum kariyer modunda getirecekleri yenilikleri. Umarım bu sene 18 in aynısı olmaz kariyer mod.
  • Yıllardır FIFA için UCL ve UEFA modlarını bekledim. Her ne kadar FIFA 18 hayal kırıklığı olsa da 19 u da sırf UCL lisansı yüzünden tercih edeceğim. Eksiksiz 2013'ten beridir FIFA'yı alıyorum.

PES'ın kendini geliştirme çabası takdire şayan ancak FIFA alışkanlığının üzerine bir de UCL eklenince PES'in yenilikleri beni cezbetmedi.

Keşke FIFA, bu artist tavrının yerine oyun mekaniğini ve FUT'taki iğrenç oynanışı biraz değiştirebilse.
    Bunu bu sezon PES'in gelişiminden korkarak yapmaları gerekirdi ama ben ve benim gibi düşünen FIFA severleri UCL ve UEFA lisansı ile kandıracaklar.

Malesef durum böyle bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GialloRosso_ultrAs -- 17 Haziran 2018; 17:45:26 >
  • GialloRosso_ultrAs kullanıcısına yanıt
    18 in üzerine yama gibide olsa alip bastaci yapilir oyun kariyer oynarim online pek isim olmaz

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.