Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fut oynarken ilk 5 maçı neden çok zorlu takımlarla oynatıyor ki? Gelen geçen 7-8 atıyor. Bunun sebebini bilen vat mı çok merak ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Valla hocam yıllardır bu forumda takılırım herkesin eleştirdiği dönemde dahi iyi tarafından bakıp savunmuşluğum çoktur bu oyunu ama fifa 20 de malesef savunulacak hiçbir özellik yok. Dediğiniz gibi tamamen sipastiklik üzerine kurulu bir oyun. Benim şahsen onlinedır, FUTtur işim olmaz ama kariyer modda artık zerre keyif vermiyor. Ne kazandığın maç keyif tatmin duygusu veriyor nede kaybettiğin maçta cpu'yu taktir edebiliyorsun. Yani bir oyun bu denli nasıl berbat hale getirilir anlam veremiyorum. Oyunda seçkin zorluk vardı gene en adil seviye oydu rekabet seviyesi, tatmin duygusu yaratıyordu, artık nasıl bir salağa verdilerse bu ayarlama kısmını herif seçkin seviyeyi bozdu attı efsaneye kaldık oda dediğimiz gibi berbat seviyede. Hem çok kolay hemde tamamen momentum yönlendiriyor oyunun ilk düdüğü ile sonuç anlaşılıyor resmen. Yani iyi oynamışın yada kötü oynamışın diye bir mantık yok tamamen momentum'un sonucu tayin ettiği bir sistem var. Tamam önceki oyunlarda da vardı bu gibi şeyler ama en azından oynadığın oyundan bir yere kadar keyif alabiliyordun bunda o olay tamamen bitmiş. Tamamen oyunu hani bu haftanın golleri denen yayınladıkları varya aslında haftanın sipastiklikleri desek daha doğru olur mantığına göre şekillendirmişler işi. Simülasyon denen bir şeyin en küçük esamesi kalmamış. Her hareket okadar kolaylaştırılmış ki tamamen driblinge, sprinte dayalı ergen eğlencesine döndürülmüş iş. Oyunda düz pas atmakla artistik pas atmak arasında hiçbir fark yok. Ara pasların yüzde 90'nı yüzde yüzlük gol pozisyonu :) Sert şut diye bir şey yok artık balon gibi gidiyor top. Gol atmak atamamaktan daha kolay, bazen o nasıl gol oldu ya diye şaşırıyor insan. Defans yapmak yıllardır hiç bu kadar kolay olmamıştı. Neyse anlatmakla bitmeyecek kadar eksiklikleri, saçmalıkları olan bir sipastik oyun fifa 20...

Alıntıları Göster
    Üstat 1.19 sürümünü yukledin mı ? Offline da sanki hızlanmış gibi oyun(yavaşta oynuyorum). Senin yorumun nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: espslash

Kariyer yaparken matt 10 un slider ayarlarını kullanan varsa; markaj 72 biraz fazla değil mi.. daha az kullanan var mı veya oyuna etkilerini farkeden.
    Bu arada güncellemeden sonra oyun hızı bana aynı geldi yada ben farketmedim. Zaten slow da oynuyorum çok ping pong olmasın diye. Slow da daha gerçekçi geliyor.
    Ben matt10 slider ayarlarını kullanıyorum. 72 bence şu an için ideal öbür türlü CPU çok açık veriyor. 1.19 sürümünden sonra yavaş hızda oynamama rağmen oyunda hızlanma hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Üstat 1.19 sürümünü yukledin mı ? Offline da sanki hızlanmış gibi oyun(yavaşta oynuyorum). Senin yorumun nedir?

Alıntıları Göster
    Bende yavaşta oynuyorum hocam pek bir fark göremedim ama oynanış daha kolaylaşmış gibi geldi. Zorlaştıracaklarına kolaylaştırıyorlar.

• Dur bakalım o zaman bende 58-60 arası oynuyordum markajı 70 e cekiyim. Bu arada ilk temasta kontrol hatasını 65-70 lerde oynuyorum top ayağa yapışmıyor daha gerçekçi oluyor.
    Son olarak kaleciler 49 daydı. Sanırım matt10 40 lara kadar geri çekmiş. Denediniz mi

• Fifa 09 dan beri fifa oynarım sürekli. Yemin ederim fifa 20 kadar rezil bir oyun yok.Pes 2020 de var bende canım futbol oyunu oynamak istediğinde elim artık pes’e gidiyor çok daha gerçekçi,futbol maçı yaptığımı gerçekten hissediyorum pes de.Bir de unutmadan ekleyeyim geçen fifa 17 takıp oynayayım dedim rahatlıkla söyleyebilirim ki fifa 17 bile daha gerçekçi 20 den müzikler oynanış vs dahil.

• Merhaba beyler. Ben bu oyunda defans yapmayı beceremiyorum. Sinir olmaktan bıktım. Elimde CDli Fifa 20 ( İngilizce) var. Bunu ne kadara satabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Çapan LEGTN

Fifa 09 dan beri fifa oynarım sürekli. Yemin ederim fifa 20 kadar rezil bir oyun yok.Pes 2020 de var bende canım futbol oyunu oynamak istediğinde elim artık pes’e gidiyor çok daha gerçekçi,futbol maçı yaptığımı gerçekten hissediyorum pes de.Bir de unutmadan ekleyeyim geçen fifa 17 takıp oynayayım dedim rahatlıkla söyleyebilirim ki fifa 17 bile daha gerçekçi 20 den müzikler oynanış vs dahil.
    Hocam bende aslında ilk defa pes 20 ye geçmeyi düşündüm bu sene hem demoyu çok beğenmemden hemde euro 2020 dlc için ama gene yılların verdiği alışkanlık vs. lisans takıntısı yüzünden gene fifa 20 aldım ama pişman oldum açıkçası. Merak ettiğim euro 2020 ertelendi ama pes 20 ye genede dlc gelecek mi bilginiz var mı?

• FIFA 200 PS4 'de juventusun en azından logosu ve formasını değiştiren bir patch var mı?
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Net bilgim yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

FIFA 200 PS4 'de juventusun en azından logosu ve formasını değiştiren bir patch var mı?
    Pc de oluyor ama konsolda malesef yok hocam patch işi.

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Maalesef hızlanmış hocam. Birkaç maç yapın daha net göreceksiniz.

• espslash kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki slider (matt10 slider konusundaki ilk sayfa) i birebir uygulamanızı tavsiye ederim. Şu an için orada bir değişiklik yok. Tahminim o yöndeki son patch için bir slider güncellemesi olacaktır.

• son güncellemeyi kurduğum halde maçta hala kadrolar kısmında "undefined" hatası alıyorum.. ne yapılması gerektiği konusunda bilgisi olan var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Maalesef hızlanmış hocam. Birkaç maç yapın daha net göreceksiniz.
    Doğrudur hocam bu ara copa libertadores takımları ile hazırlık maçları yaptığın için mağlum geneli vasat altı takımlar o yüzden anlamamış olabilirim.

• perp P kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında yapabileceğiniz birşey yok. Kısmen aynı hata herkes de devam ediyor. Umutlar sonraki güncellemelere

• KissOfH3ll kullanıcısına yanıt
    Aslında FIFA 20 ilk sürümlerde iyiydi. Fakat her güncelleme de oyunun dinamikleriyle çok oynuyorlar.( Oyun çıkalı 6-7 ay oldu.15.guncellemeyi aldı ve bu sayı çok fazla)

• KissOfH3ll kullanıcısına yanıt
    Fifa 20 satin alinmayacak kadar kotu mu? bende pes 20 almistim demo ve ilk tam surum iyiydi update gele gele bozdular iyice. Bende fifa 20 oynamak istiyordum offline kariyer degmez mi yani oynamaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Fifa 20 satin alinmayacak kadar kotu mu? bende pes 20 almistim demo ve ilk tam surum iyiydi update gele gele bozdular iyice. Bende fifa 20 oynamak istiyordum offline kariyer degmez mi yani oynamaya?
    Valla sırf kariyer oynayan biri olarak bende cevaplayayım hocam. Çok kötü ve almana deymez. Ha online düşüncen varsa onu online oynayan arkadaşlar cevaplasın. Yani şu oyunu adam edemedikleri gibi bozdular iyice. İlk başlarda herkesin maçları 5-4 4-3 6-4 7-5 gibi skorlarla bitiyordu elit seviyede olsun efsanede olsun. Şimdi elit seviyede 5-0 6-1 gibi skolarka kaybediyoruz, efsanede de çoğu zaman o skorlarla kazanıyoruz yani oyun bozulmuş vaziyette güncelleme geldikçe daha da bozuluyor...

• bence pes 2020 yi açın oynayın. simülasyon neymiş görün. topun gidişi futbolcuların hareketleri vs. fifa yemin ediyorum çizgi film gibi kalıyor. sadece grafik dokusuna alışmak biraz zaman alıyor ondan sonra bir daha fifa 20 oynamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.