Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladim hocam cevap icin sagolun. Bilgisayar oyunlarinda her sey gelişti futbol oyunlari yerinde sayiyor. Adamlar ne acik dunya oyun yapiyor etkilesimler farkli vs bir futbol oyununu dinamik hava farkli etkilesimler farkli pas sutlar hic yapamadilar hep ayni terane her seferinde oynarken dejavu oluyorum konami su pas ve sutlarda oyuncunun fiziki durumuna gore farkli pas verme yeniligini getirdi bu sene bi o iyi ama AI rezalet ayağının yanından giden topa bakiyor pres yapinca yapay zekanin mallasmasi vs cok sorunlar var. Kisacasi yillardie futbol oyunlarından zevk almiyorum

En zevk aldigim donemler fifada 12 ve 13 peste ise 4-6-2010

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkygsz

Anladım teşekkürler. Sizin normal santrada arkadaşınızla maç yaptığınızda takımların güçleri oluyor ya onlarda kırmızı yada yeşil ok işareti oluyor mu veya oyuncular da?
    Şimdi bakabildim ve bende de durum aynı.Sebebi şudur bence bu durumun.Malum bütün dünyada futbol durdu.Form güncellemesi dediğimiz şeyler oyuncuların haftalık performanslarına bağlı değişen bir durum.Top oynamayan bir oyuncunun değişken form grafiği de olmaz takdir edersiniz ki :) Yoksa online kadrolar indiriliyor.O konuda bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KissOfH3ll kullanıcısına yanıt
    Bknz:ben ikisi de var ama pes oynuyorum valla zaman buldukça fifada sahada oynanan şey futbol falan değil daha doğrusu futbol böyle bir oyun değil

• Galibiyet sayım maglubiyet sayımdan 100 fazla olmasina ragmen neden hala" tamam defans olayini cozdum bitti "diyemedigimi anlamadigim ea leşi.

• TURK LEGENDS takımımıza her mevkiden tecrübeli ve saygılı oyuncu arıyoruz. Takımımız şuanda VPG, VPL, Pro League ve Şampiyonlar Liglerinde rekabet etmektedir.

Platform = PS4

Katılmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir.

Cümleten iyi oyunlar dilerim. FIFA 20 [PS4 ANA KONU]

• Aynen öyle hocam. Afedersin futbola futbol demeyen geri zekalı kanadalı b. ktan bir şirket tüm tekeli ele geçirmiş tamamen saçma sapan bir mod üzerinden aynı oyunla her yıl yüz milyonlarca doları cebe indiriyor. Bunca kazanca bir Juventus'un lisansını almakta aciz, yıllardır 3-5 milli takımın formalarını lisanslamaktan aciz 2 face eklemekten aciz. Ama birşeyler yapmak isteyen rakibine saha bırakmıyor, yeni rakiplerin çıkmasına bariyer oluşturuyor. Koskoca dünyada dediğin gibi her oyun türü gelişti ama futbol namına oyun yok. Bunlar nedir yahudi, mason filan mı niçin adam gibi futbol oyunu çıkarılmıyor...

• Valla cok dayanamadim fifaya
    Gunduz maclari kör etti beni
    Cok firsat verdim denedim olmadi
    Basket maclari gibi skormu olur
    Eski pescilerdendim 2013 sonrasi fifa dedim bende ama futbol oyunlarini tamamen birakiyorum beni dusunmeyeni benmi dusuneyim

• Şu yaşadığımız üzücü olaylar sebebiyle malum tüm Avrupa'da ligler bir hayli uzayacak gibi duruyor.Bunun da bana tek artısı oyunun ve kadroların bir süre daha güncel olarak kalacak olması.
    Geçmiş zamanlarda da bir kaç kez yazdım,benim için maalesef kadro güncelliği takıntı derecesinde..
    Normal şartlarda ligler Mayıs ayında bitip kadrolar değişmeye başlıyor ya ondan sonra oyunu oynayasım bile gelmiyor.Örneğin geçen sene Mayıs ayında sonra Fifa 19 a elimi bile süremiyordum..
    Ne bileyim kadrolar güncel olmadığı zaman bir şey bana eksik geliyor,sanki gerçekçiliği inandırıcılığı gidiyor oyunun.
    Biliyorum çok aptalca komik bir takıntı ama elimde değil.Mesela ne 19 ne 20 de menejerlik modu oynamadım.Mesela bu sene belki 2 belki 3 kez sadece Volta modu oynamışımdır.Çünkü orada bile Barcelona'yı, Milan ı,Fb yi vs vs alıp orjinal kadrolar ile betonda oynamak komik geliyor..
    Varsa yoksa Offline mod benim için

• Brezilyalı Ronaldo kariyerine başladık bugün. Her gün saat 15 de yeni bölüm kaçırmayın
    fifagoygoyyoutube
    FİFA 20 OYUNCU KARİYERİ #1 BREZİLYALI RONALDO TARİHİ TEKRAR YAZIYOR BAŞLIYORUZ (EL FENOMENE)
    https://www.youtube.com/watch?v=GUkWi0cKQJM&t=1146s

• valla bu oyunu ayakta tutan, yayıncılar. yayıncılara o kadar para döküyorlar ki sanıyorum oyunu geliştirmeye fırsat kalmıyor. youtube da herkes fifa yayını yapıyor. yayın yapanlar da 15-20 maç yapıyor eminim sinirden kendilerini sikiyolardır 2-3 tanesini yüklüyor. ayrıca ea bu sene fifayı eleştiren tüm yayıncıları banladı. bazı yayıncılar üstü kapalı eleştiriyor. o kadar komik ve aciz duruma düşüyorlar ki adam da oynadığı oyunun bok gibi olduğunu biliyor ama ağzını açamıyor. para için karaktersizlik yapıyorlar.
  • EA sunucularına bağlantı hatası alan benden başka kimse var mı acaba?

• Oyun berbat ortak pes alicak birini ariyorum

• Beyler ben div 8 oynuyorum fut. Yeni başladım. İlk 5 maçı falan tamamladım. Hepsinden 7-8 yedim. Ondan sınra ki maçlar benim seviyeme göre olması lazım değil mi? Salahlı Maneli bilmem neli full kadrolu takımlar geliyor karşıma. Bunu nasıl düzeltirim. Bir yerse hata yapıyorum sanırım. Yardımcı olur musunuz? Ben kadro daha cacık tabi. Hep 70-75 adamlar var.

• KaRaBükLü_94 K kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünmüştüm ama herkesde mi öyle yoksa sildiğim için mi oldu şüphe de kalmıştım sağolasın :)

• Alkygsz A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ;)

• arkadaşlar merhaba uzun zamandır futbol oyunu oynamadım pes 2016 dan beri şimdi fifa 2020 aldım öncesinde demoyu oynadım fakat pres yok sanırım hani x e basılı tuttuğumuz zaman oyuncumuz rakibe yapışıyodu topu alıyodu yoksa ben mi yanlış yaıyorum ?
  • Arkadaşlar Pro Club modunda oyuncuya ihtiyacımız var ilgilenen arkadaşlar varsa kanat arıyoruz

Magrip39 psn ekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar umarım hepiniz ve aileniz şu salgında iyidirler. Oyunla ilgili ise bir sıkıntım var size de oldumu meraktayım.Ben fifayı kariyer oynuyorum yıllardır. Son güncellemeden sonra oyunu oynayamaz hale geldim ps4te. Çünkü her iki maçta bir maçın ilk yarısının sonunda tüm oyuncular full stamina bitik hale geliyor ve ikinci yarı tamamen bitik halde başlıyorlar. Rakip ise normal onda bir değişiklik olmuyor ve haliyle adamlar seni eziyor. Yeni kariyer yaptım vs bu yorgunluk sorunu bitmedi . Yeni güncellemeyi mi bekleyeceğim ben ?

• kakabom K kullanıcısına yanıt
    Kaleci lazimmi

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.