Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ea açıklama yapmiş. Online oynayamazsiniz serverlari etkileyen sorunu araştırıyoruz şeklinde bir açıklama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu son guncellemerle biraz toplarlamislar. 4 ay sonra corona gunlerinde yeniden oynayim dedim ve oyun biraz daha dengeli geldi.

Ortadan - kornerden gol atmayi biraz daha kolaylastirirlarsa daha zevkli olabilir. Yoksa goller hep ayni cesit gibi. Momentum konusuna hic girmiyorum.

Birkac seasons maci yaptiktan sonra, sampiyonlar ligi oynadim. World Class zorluk gecen yillara gore daha dengeli olmus gibime geldi. Ama geriye dustugunde adamlarin ayagindan top alamiyorsun. Son on alti macinda BDortmund ile ilk mac dengeli gecti ve deplasmanda son dakika goluyle 3-2 kaybettim. Istanbulda ustustu 5 mac yaptim bir turlu eleyemedim rakibi. CPU kendinden gecti son macta 2-1 ondeyim allahini seven defansa gelsin modunda oynuyorum. Ne yaptiysam beraberlik golune engel olamadim ve elendim.

Cpu ayarlarinda rakip kaleci ayarini 45, rakbin oyuncu kacirmasini 48 ve birkac diger ayari 48 e indirdim. Simdi en azindan cpu deli gibi pas yapmiyor veya oyuncularimla surekli baski kurmuyor. oyun daha dengeli ve zevkli oldu.

Neyse Besiktasimizi sampiyonlar ligi finalisti ve sampiyonu olarak gormekte varmis :)) Kalecimizin 90+ da yaptigi hata ile yedigimiz golude ayrica not edelim :)

arda ayoutube
    FIFA 20_20200413215122
    https://www.youtube.com/watch?v=s9aRcUBmqVg

arda ayoutube
    FIFA 20_20200413214650
    https://www.youtube.com/watch?v=Iee6kUMAySA&t=297s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina35 -- 14 Nisan 2020; 21:24:53 >

• Aynen oyun şu an iyi durumda güncellemeyle demo versiyonundaki kaliteli oyuna dönmüş , biraz defans yapmak zor ama ona da alışılıyor,geçen hafta pes aldım o yapay zeka olmayan rezil oyundan sonra bu hali fifa'nın bana iyi geldi açıkçası, umarım tekrar bozulmaz.
  • Çoğu insanın evden çıkamadığı bu günlerde eğlenmek için kurduğumuz Türkiye ligi grubumuz 24 kişiye ulaştı.
    whatsapp gurubumuzda seviyeli bir ortam var
    kişi başı günlük 2 şer maç yaparak ligmizin ilk yarısını bitirdik.
    bu işi başlatan my2611 nickli Yılmaz hocamız ilk yarının bitmesiyle prim sözünü yerine getirdi ve galibiyet başına ücretleri herkesin hesabına gönderdi
    ligimizde son 3 takım düşecek ve işlerinden dolayı devam edemeyecek arkadaşalar var
    Farklı turnuva planlarımız var yeni katlımcıda sınır yok şuan whatsapp gurubumuzda ligin bitmesini bekleyen 6 arkadaş var
    katılımcı arkadaşlardan tek beklediğimiz ğelenmesini bilen saygılı ve seviyeli olmaları
    özelden bana yılmaz hocaya yazabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/fifa-20-turnuva--142712945#142712945

• Ea server ları duzeldi sonunda .girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyabala84 kullanıcısına yanıt
    Hala giriş yapamıyorum hocam.

Bu arada online küçük bir turnuva vs varsa eğlencesine katılmak isterim. İddialı değilim..

• Aynen bende giriş yapamıyorum

• Fut ve volta yı servis dısı bırakmışlar çalışmalar devam ediyormuş.

• Halen sıkıntılı Serverlar

• Arkadaşlar 19 sahibi olarak 20 ye geçmeyi tavsiye eder misiniz? Offline oyuncuyum kariyer yapıyorum sadece

• Eger indirimdeyse olabilir. Yoksa 450 lira cok fazla.
    Sanirim suan indirimde, 170 tl. Oyuncu mekanigi biraz farkli gibi fifa19 gore. yukaridaki mesajda besiktasin sampiyonlar ligi finali maci ozeti varsa, oyunu gormek istersen.
  • Oyundaki sorun defans yapamamak dolayisiyla gol atmak cok kolay.. ha ogrenince kolay diyosaniz, bir oyunu ogrenmek icin bu kadar kasmayin birde her yil bidaha ogrenmek icin.. gidin geleceginize yarayacak viseyler ogrenin bu alti ustu bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: firtina35

Oyunu son guncellemerle biraz toplarlamislar. 4 ay sonra corona gunlerinde yeniden oynayim dedim ve oyun biraz daha dengeli geldi.

Ortadan - kornerden gol atmayi biraz daha kolaylastirirlarsa daha zevkli olabilir. Yoksa goller hep ayni cesit gibi. Momentum konusuna hic girmiyorum.

Birkac seasons maci yaptiktan sonra, sampiyonlar ligi oynadim. World Class zorluk gecen yillara gore daha dengeli olmus gibime geldi. Ama geriye dustugunde adamlarin ayagindan top alamiyorsun. Son on alti macinda BDortmund ile ilk mac dengeli gecti ve deplasmanda son dakika goluyle 3-2 kaybettim. Istanbulda ustustu 5 mac yaptim bir turlu eleyemedim rakibi. CPU kendinden gecti son macta 2-1 ondeyim allahini seven defansa gelsin modunda oynuyorum. Ne yaptiysam beraberlik golune engel olamadim ve elendim.

Cpu ayarlarinda rakip kaleci ayarini 45, rakbin oyuncu kacirmasini 48 ve birkac diger ayari 48 e indirdim. Simdi en azindan cpu deli gibi pas yapmiyor veya oyuncularimla surekli baski kurmuyor. oyun daha dengeli ve zevkli oldu.

Neyse Besiktasimizi sampiyonlar ligi finalisti ve sampiyonu olarak gormekte varmis :)) Kalecimizin 90+ da yaptigi hata ile yedigimiz golude ayrica not edelim :)

https://www.youtube.com/watch?v=s9aRcUBmqVg
    https://www.youtube.com/watch?v=Iee6kUMAySA&t=297s
    Oyuncu kaçırmayı 48 e aldım demişsiniz. Slider ayarlarında hangisi oluyor oyuncu kaçırma ayarı?

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Bende kariyer oynuyordum bıraktım saçmalık ajax 17 de 17 yapmış ligde gol yememiş.. Barca real city diger liglerde de öyle kariyer oynayamıyorum şu anda tamamen zırvalık bıraktım FUT oynamaya başladım...
  • spidey1907 kullanıcısına yanıt
    kafam karışık hala pes 2020 84 TL, fifa 170.. fifa 19 ile büyük fark yoksa pes in farklı bir oyun olmasından dolayı onu denemek istiyorum gibi

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Fifa pesten baya önde gerek sunum gerek lisanslar vb. açıdan bu arada oyun fifa 19 a benziyor ufak farklılıklar var.Ben şahsen fifa oynarken kendimi özgür hissediyorum pes öyle değil.Pes lite sürümü var ordan dene oyunu ona göre kara ver ...İnternetim iyi olmadıgından FUT a çok girmiyordum mecbur bıraktılar kariyer oynayamıyorum rakibim mcity benim kariyerde 36 galibiyet 2 beraberlikle 110 puan topladı tamamen saçmalık... interneti de kısmen hallettim...
  • spidey1907 kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam şu deneme sürümüne bakayım dediğin gibi olmazsa fifa yi alırım

• espslash kullanıcısına yanıt
    Position marking. Linkte dakika 1:07 de. Goalkeeper ability 45 te dengeli oluyor. 50 deyken cpu kaleci nerdeyse butun pozisyonlari kurtariyordu benim tecrubeme gore o yuzden 45 yaptim. hele rakip gerideyse karsi karsiya hicbir pozisyonu gol atamamistim.

Linkteki kadar oynamaya gerek varmi bilmiyorum. Oyun sirasinda bu ayarlari degistirebilirisin test ederek.
    First touch ayarinida 48 e getirdim.
    Evacsoyoutube
    FIFA 20 Realistic Sliders Settings
    https://www.youtube.com/watch?v=P7cL-4AuiDU

• chucky58 kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar dünden beri yoğun ilgi oldu son arkadaşları alıp hafta sonu dünya kupası yapacağız
    Dm den ulaşabilirsiniz

• yaki83 kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan tactical defense secenegini legacy defense degistirebilirsiniz. Bir fark ediyor mu bilemiyorum, bende yeni degistirdim bunu. Legacy defense eski fifalardaki gibi diyor.
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.