Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pas ve sut hatası ni 70 mi yapayım 30 mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben şut hatasını 65-70 arası pas hatasını ise 55 civarı yapıyorum. Bu sekilde attığım her pas cetvelle çizilmiş gibi gitmiyor çektiğim her şut gerçek maçlarda ki gibi kaleyi bulmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Simulasyoncu şu oluyor sen sırf kazanmak için defalarca aynı maçı oynamışsında oynamışsın keyif bunun neresinde asıl oynadığından keyif alman için bir kere şans sunuyorya oyun sana onu oyna geç kazan kaybet berabere kal ne önemi var hayat gibi oynadığın bir maçın devamlı tekrarı olur mu gerçekte oluyor mu sebepsiz yere.Yoksa hayatın ne önemi kalır bir sezonda olmadı ise takımını geliştir oyununu değiştir geliştir yeni sezonda tekrara şansını dene yoksa keyif meyif almazsın sıkılırsın oyundan.

Bir şeyi defalarca kazanırsan kaybetmenin kazanma hissi kaybolur kaybedeceksin ki kazanmanın anlamı olsun.Simulasyon demek ne oynadıysan o demek bitti devamı yok demek.Oyunda hile açmaktan bir farkı yok dediğinin yoksa.

Oynadığın oyunu gerçekçilikten uzaklaştırıyorsun.

Alıntıları Göster
    Aynen kardeşim çok güzel ifade etmişsin. Ben her zaman söylüyorum bu oyunu uzun soluklu keyif alarak oynamanın tek yolu bu simülasyon. Kariyer modun gelişmesi demek oyununda gelişmesi demek. Eğer bu oyunun genel kitlesi simülasyoncular olsaydı bugün oyundaki liglerin 2 mislisi olurdu, face'si olmayan oyuncu kalmazdı, stad sayısı bundan çok daha fazlası olurdu, kariyer mod efsane olurdu, belkide tüm milli takımlar yer alırdı. Online mod takılanlar için bunların hiçbirisine ihtiyaç yok, oyunu hızlandırmak yeter. Yapımcılarında işine geliyor haliyle para harcamadan aynı oyunu piyasaya sürüyorlar bu sayede. Yeni lisansmış, facemiş, hiç gerek yok...

• FIFA 20 alacaktım 171 TL idi fiyatı. Geç kaldım galiba 410 lira olmuş. Tekrar düşer mi sizce bekleyim mi arkadaşlar ?

• FIFA 18 offlineda niye bu kadar kolay? Yeni slider ayarları buldum tam oyun oturdu dedim ama rakip 5 pozisyondan birini anca gol yapıyor bu sefer de. User kaleci yeteneğini 30'a, CPU şut hatasını 45'e düşürdüm ama yok. Hep dağa taşa vuruyorlar. 20'de de durum aynı mı? Ben aynı oyun olduğu için almadım ama daha zorsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 20 Nisan 2020; 11:38:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbey87

kafam karışık hala pes 2020 84 TL, fifa 170.. fifa 19 ile büyük fark yoksa pes in farklı bir oyun olmasından dolayı onu denemek istiyorum gibi
    PES 2020 rezalet bir oyun. 2019'daki en büyük pişmanlığım abartısız. Parayı sokağa atsan daha iyi. Bi fakir ya da çoluk çocuk bulur da mutlu etmiş olursun en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba.

Ben online servise bağlanamıyorum. Bir EA hesabı oluşturamazsan Fifa 20'deki online özellikleri kullanamazsın.T ekrar denemek için oyunun herhangi bir online alanına git uyarısı veriyor.

Kimlik doğrulama için bir mail ekrana geliyor ama benim mailim değil. rt*****@alike.emlhub.com diye garip bir mail adresi var.

Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    FIFA 18'in yapay zekası maalesef çok kötüydü. En son geçen sene kariyer yapıyordum hep Futbolcu hem T.D kariyerimde çok kolay maçlar çıkarttığımı hatırlıyorum efsanevi zorlukta. 20'yi hiç oynadınız mı bilmiyorum ama taktiksel savunma yapıyorsanız defans sistemi bayağı bir değişti. Üstüne FIFA 18'deki kadar gol atmak kolay değil mesela orta kafa gol veya uzaktan şutlar hemen hemen olanaksız 20'de. Oyun acayip bir biçimde dribblinge kaydı Volta modundan ve FUT'tan dolayı. Kariyer modunu çok oynamadım bu sene FUT sağolsun ama FUT'ta Squad Battles baya bir zorluyor özellikle efsanevi ve seçkin zorluklarında. Yani tüm bunları kıyaslarsam 20'nin bana daha zor geldiğini söyleyebilirim 18'e göre.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Hocam offline kariyer için düşünmüştüm fiyatı uygun diye. Fifa 20 de çok kötü diyen de var. Ben 17 ve 19 oynuyorum şu an. Yüksek ihtimalle yeni bir futbol oyunu alamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shenshebek

Herkese merhaba.

Ben online servise bağlanamıyorum. Bir EA hesabı oluşturamazsan Fifa 20'deki online özellikleri kullanamazsın.T ekrar denemek için oyunun herhangi bir online alanına git uyarısı veriyor.

Kimlik doğrulama için bir mail ekrana geliyor ama benim mailim değil. rt*****@alike.emlhub.com diye garip bir mail adresi var.

Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
    Mrb,

EA hesabinizin hack edilmis olma olasiligi var.

Konsolda oyunu ilk yuklediginizde PSN hesabiniz EA hesabiniza connect oluyor. Suandaki kullandiginiz PSN hesabinizin baglantili oldugu EA hesabinin email adresi degistirilmis oldugu icin size bilmediginiz yeni email adresi gosteriyor. Sanirim yeni kayit yapabilirsiniz ama oyuncu gecmisinizi kaybedersiniz bu durumda.

Hesabinizi kurtarmak icin asagidaki linkten, contact us ile baglantiya gecip hesabinizi kurtarabilirsiniz.
    https://help.ea.com/en-us/help/account/i-think-somebody-hacked-my-origin-account-what-can-i-do-now/#consoleplayers
    Bu linkte EA hesabinizi PC den acamiyorsaniz, contact us kismindan ticket acarak yardim alabilirsiniz.

Benimde basima yakin zamanda benzer bir olay geldi. Uzun suredir konsolu kullanmiyordum ve ea hesabima baglanamamistim. EA yardimdan aradilar ve hesabimin hacklanmis oldugunu ogrendim. Email adresimi rusca karakterlerle degistirmisler, birde guvenlik sorularinin hepsini rusca yapmislar. Sizin yasadiginizda benzer bir problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina35 -- 21 Nisan 2020; 4:42:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

94 deki frikik sistemi bile daha iyi. bir oyun bu kadar mı geriye götürülür şaka gibi resmen...
  • chucky58 kullanıcısına yanıt
    Yeni arkadaşları bekliyoruz

• Şunlar da var:

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Şunlar da var:

Frikikler için neyse penaltılar içinde aynı durum geçerli böyle rezalalet bir sistem olmaz.. Umarım bir sonraki serilerde devam etmez ki zannetmiyorum. Bu sene ortasında bir güncellemeyle terkedilmeliydi bu sistem..

Uzak mesafe şutlar, goller konusundada malesef son yıllarda en az keyif veren seri oldu fifa 20. Bu arada bakıyorumda fifa 11 adeta bir devrim noktası bu oyunda halende o efsane serinin kaymağını yiyor EA sports. O zamandan bugüne değişim çok çok az...

• quote:

Orijinalden alıntı: firtina35

Mrb,

EA hesabinizin hack edilmis olma olasiligi var.

Konsolda oyunu ilk yuklediginizde PSN hesabiniz EA hesabiniza connect oluyor. Suandaki kullandiginiz PSN hesabinizin baglantili oldugu EA hesabinin email adresi degistirilmis oldugu icin size bilmediginiz yeni email adresi gosteriyor. Sanirim yeni kayit yapabilirsiniz ama oyuncu gecmisinizi kaybedersiniz bu durumda.

Hesabinizi kurtarmak icin asagidaki linkten, contact us ile baglantiya gecip hesabinizi kurtarabilirsiniz.
    https://help.ea.com/en-us/help/account/i-think-somebody-hacked-my-origin-account-what-can-i-do-now/#consoleplayers
    Bu linkte EA hesabinizi PC den acamiyorsaniz, contact us kismindan ticket acarak yardim alabilirsiniz.

Benimde basima yakin zamanda benzer bir olay geldi. Uzun suredir konsolu kullanmiyordum ve ea hesabima baglanamamistim. EA yardimdan aradilar ve hesabimin hacklanmis oldugunu ogrendim. Email adresimi rusca karakterlerle degistirmisler, birde guvenlik sorularinin hepsini rusca yapmislar. Sizin yasadiginizda benzer bir problem olabilir.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim ilginiz için.

EA yardıma mail gönderdim fakat onlar livechat'ten iletişime geçmemi söyledi ancak livechat sanırım şu an çalışmıyor. Mail dışında onlara ulaşamıyorum. Livechat'e ulaşabileceğim herhangi bir link yok sanırım.

Gönderdiğiniz linkten hesabımı açıyorum, mail adresim de doğru gözüküyor ama playstation'ı açtığımda ekrana gelen mail hesabı bambaşka.

Sanırım sorunumuz benzer.

Henüz çözemedim ama çok teşekkür ederim cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: shenshebek

Çok teşekkür ederim ilginiz için.

EA yardıma mail gönderdim fakat onlar livechat'ten iletişime geçmemi söyledi ancak livechat sanırım şu an çalışmıyor. Mail dışında onlara ulaşamıyorum. Livechat'e ulaşabileceğim herhangi bir link yok sanırım.

Gönderdiğiniz linkten hesabımı açıyorum, mail adresim de doğru gözüküyor ama playstation'ı açtığımda ekrana gelen mail hesabı bambaşka.

Sanırım sorunumuz benzer.

Henüz çözemedim ama çok teşekkür ederim cevabınız için.

Alıntıları Göster
    Mrb,

EA hesabiniza login olduktan sonra,

help.ea.com adresinden Contact us>fifa20>manage account>hacked account secin. Secenek olarak live chat cikiyor, problem nedir buraya yazin ve request live chat deyin. sag uste bekleme suresini gosteriyor. suanda mesela 38 dakika diyor.

bir diger seyde ea.com hesabiniza login ettiginizde, sayfanin sag asagi kisminda account settings kisminda "connected accounts" goreceksiniz. burda PSN kullanicisi isminizi goruyor musunuz ??

• Arkadaşlar Futta herhangi bir modda maça girince bir kaç dakika sonra oyundan atıyor, nedendir acaba. 2 gündür oynayamıyorum oyunu. Her girişimde ana menüye atıyor.. Yardım lütfen

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.