Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalama bir fifa oyuncusuyum ne iyi ne kötüyüm div2 div3 takılıyorum dün karşıma div1 de oynayan ve oyuna sağlam vakit gömmüş bir rakip geldi 205 galibiyet 64 beraberlik ve 117 malübiyeti var toplamda.

Dün denk geldi online sezonda maç yaptık Bu verilere sahip bir oyuncu nasıl bu şekilde oynar aklım mantığım almadı o 205 galibiyeti kime nasıl aldı çok merak ediyorum. Shaktar donetsk benim. Rakip al hilal.

• quote:

Orijinalden alıntı: egonschiele

Teşekkür ederim hocam yorumun için :) Peki Fifa 19da durum nasıldı?
    Rica ederim. Fifa 19 da bazen efsane bazen elit seviyede oynardım öyle fazla bir fark yoktu ama rekabet daha fazlaydı her iki seviyede de. Mesela sonlara doğru komple şampiyonlar ligi yapardım elit seviyede gruplar gene kolay olurdu ama 2. turdan itibaren fena zorluyordu cpu. Ama dersen ki fifa 19 almalımıyım hayır tabiki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesci87 kullanıcısına yanıt
    Ustam öyle birden olmuyor oynadıkça birike birike defansı öğreniyorsunuz.Fifa eski serilerinden gelen bir birikimle oluyor.Gercekten zor defans yapmak ve yapmaya alışmak..
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Bu takımlarla div 2 3 de nasıl dayanıyorsunuz. Ben 3 deyim daha böyle ufak takım gelmedi bana..
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Senin takımın kaç yıldızsa rakip takımda o yıldızda çıkıyor karşına gayet normal. Tabi doğru ayarı seçmiş olman lazım

• Oyun hayal kirikligi bu sene... Kamera olayini da değiştirmişler çok uzak kaliyor gozu bozuk insanlari hiç dusunmemisler kaç senelik tele değişmiş... Oyun eksik olmuş oynanış çok iyi değil

• beyler bu topa basip geri cekmeyi nasil yapioruz tam olarak kosma r1 bende

• ylönen kullanıcısına yanıt
    belki kardesi veya baska biri oynamistir hocam aynen berbat oynamis karsi taraf bende div3teyim 47-3-9 oranli rakipler gelior ilginc

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Bu takımlarla div 2 3 de nasıl dayanıyorsunuz. Ben 3 deyim daha böyle ufak takım gelmedi bana..
    Hocam asil oyun boyle takimlarla güzel div1deyim dunya siralamasinda 5500uncuydum en son

4 yildiz ustu takimlari pek tercih etmiyorum en fazla 4.5 yildiz

Rakip guclu gelirse daha zevkli oluyor (bazen ezdikleri de oluyor tabii o ayri )

Ama soyle bir şey var mesela celta vigo alıyorum rakip manU geliyor manU alıyorum Barça veya fransa veriyor :D eslesme ayarini sınırlı yapınca da rakip bulmuyor

Ha bir de bu inanılmaz kotu oynayanlara valla savunma yapilmiyor ya mesela sag bos adam saga atmiyor baska yere donuyor filan o tiplere bazen kaybediliyor saçma sapan oynayip kazanabiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 27 Nisan 2020; 16:29:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kariyerde, Seçkin’i zor Efsanevi’yi kolay bulan arkadaşlara önerim; ayarlar bölümündeki Slider ayarlarını değiştirip, kontrol ayarlarında ise şut ve pası yarı destekli yapmalarıdır.

Ben şu anda Youtube kanalımda yaptığım Sevilla serisinde bu değişiklikleri yaptım ve toplam 7 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alabildim. Toplamda 7 gol atıp 7 gol yedim. Alın size farklı bir deneyim.

Sevilla kariyerimi takip için:
    Petinhoyoutube
    FIFA 20 KARİYER MODU | REAL MADRİD'E KARŞI BU KADAR OYNANIR! #3
    https://www.youtube.com/watch?v=_v4Tj2e3oZ8&feature=youtu.be

Slider ayarlarını şu şekilde değiştirebilirsiniz:

Zorluk: Efsanevi
    Süre: 6-8 Dakika
    Kontroller: Şut - Yarı Destekli, Pas: Yarı destekli

Slider Ayarları

Kullanıcı / CPU

Sprint - 50/50
    Acceleration - 50/52
    Shot Error - 55/55
    Pass Error - 52/52
    Shot Speed - 50/50
    Pass Speed - 50/50
    Injury Freq - 90/90
    Injury Sev - 40/40
    GK Ability - 40/40
    Marking - 62/62
    Run Frequency - 40/40
    Height - 51/51
    Length - 46/46
    Width - 48/48
    FB Pos - 10/10
    FT Control - 55/55

Not: İngilizce bilmeyenler arkadaşlar sıralamaya göre yaparsınız.

• Oyun tam bir rezalet.Ps4 slim de soluk renkler genelde zeminler kotu.Grafiksel hatalar var.Oynanış çöpe dönmüş online oynarken pes mantigi araya oyna hizli adam sursun atsin var en kotu fifa olabilir hayatimda oynadigim

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaka

Kariyerde, Seçkin’i zor Efsanevi’yi kolay bulan arkadaşlara önerim; ayarlar bölümündeki Slider ayarlarını değiştirip, kontrol ayarlarında ise şut ve pası yarı destekli yapmalarıdır.

Ben şu anda Youtube kanalımda yaptığım Sevilla serisinde bu değişiklikleri yaptım ve toplam 7 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alabildim. Toplamda 7 gol atıp 7 gol yedim. Alın size farklı bir deneyim.

Sevilla kariyerimi takip için:https://www.youtube.com/watch?v=_v4Tj2e3oZ8&feature=youtu.be

Slider ayarlarını şu şekilde değiştirebilirsiniz:

Zorluk: Efsanevi
    Süre: 6-8 Dakika
    Kontroller: Şut - Yarı Destekli, Pas: Yarı destekli

Slider Ayarları

Kullanıcı / CPU

Sprint - 50/50
    Acceleration - 50/52
    Shot Error - 55/55
    Pass Error - 52/52
    Shot Speed - 50/50
    Pass Speed - 50/50
    Injury Freq - 90/90
    Injury Sev - 40/40
    GK Ability - 40/40
    Marking - 62/62
    Run Frequency - 40/40
    Height - 51/51
    Length - 46/46
    Width - 48/48
    FB Pos - 10/10
    FT Control - 55/55

Not: İngilizce bilmeyenler arkadaşlar sıralamaya göre yaparsınız.
    Hocam sıkıntı kariyerle alakalı liberatadores de şahsen istediğim zorlukta efsanevi seviye. Kariyerde de özellikle final periyodunda zorlaşıyor oyun puanlar kaybetmeye başlıyoruz. Ama bazı maçlar yeri geliyor semi-prodan farksız sanki.. Momentum elinden gelse kendi atacak golü bizim yerimize :)

• Arkadaşlar çok çok acemi bi oyuncuyum, çok uzun zaman önce oymamıştım fifa şimdi ben sec hesap aldım.

Öncelik problemim yanlışlıkla başlangıçta pri hesabın mailiyle giriş yaptım onu silip yeniden yükleyebiliyomuyum hiçbir yerde göremedim.

Birde plus olmamasına rağmen online sezonlarda maç yapabildim bu normal mi? Oynananabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bergkampian

Bir sıkıntı var, hiçbir online eşleşmede rakip bulunamadı diyor. Başına gelen veya çözüm hakkında bilgisi olan var mı? Eşleştirme ayarlarını kapatın demişler yabancı forumlarda çözüm getirmedi. Dipnot olarak 2 psn ile oynuyorum oyunu ama bundan önceki tüm sürümlerde böyleydi bir sıkıntı olmadı.
    41 bin kisi icerisinde bulmuyor sezon oynarken cozumu bilen var mi

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, internetteki karşılaştırma videoları ile bu daha da net belli oluyor artık. Fifa da grafiksel anlamda gerileme mevcut özellikle 2018 den sonra. fifa 20 almadım bu sene olumsuz yorumlardan dolayı , 19 la devam ediyordum onu da bıraktım 17 ye geçtim. 17 deki oynanabilirlik ve grafikler şu an oynadığım 19 dan çok daha iyi gözüküyor. Pes 2020 nin bu sene fifa yi geçtiğini söyleyenler var yüksek ihtimalle onu deneyeceğim. Ayrıca fifa nin next gen olarak en iyi serisi fifa 15 diyorlar var mı oynayan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Slider ayarları değiştiğinde her takım aynı oynamaya çalışıyor. Kalite farkı yine oluyor tabi ama en azından her takım belli seviyede kalıyor. Oyun zaten sıkıntılı en azından bir değişiklik oluyor işte :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbey87

Evet hocam, internetteki karşılaştırma videoları ile bu daha da net belli oluyor artık. Fifa da grafiksel anlamda gerileme mevcut özellikle 2018 den sonra. fifa 20 almadım bu sene olumsuz yorumlardan dolayı , 19 la devam ediyordum onu da bıraktım 17 ye geçtim. 17 deki oynanabilirlik ve grafikler şu an oynadığım 19 dan çok daha iyi gözüküyor. Pes 2020 nin bu sene fifa yi geçtiğini söyleyenler var yüksek ihtimalle onu deneyeceğim. Ayrıca fifa nin next gen olarak en iyi serisi fifa 15 diyorlar var mı oynayan
    Bana göre en iyi ve sime yakın seri fifa 16 idi. O yapıdan neden vazgeçildi anlamak mümkün değil.

• 2 kez oyunu alip sattim yok arkadas mekaniklerde sikinti buyuk, oyuncular paten yapiyo gibiler top kontrolu sirasinda abuk sabuk hareketler topu ayaklara dolastirmalar, bazen adamlar kosmuyor kayiyor gibiler sirf bu yuzden 2 kez fifa 19 a dondum 21 e kadar 19

• Arkadaşlar online bu sene hiç oynamadım şikayetleriniz de bu yüzden haklı olabilirsiniz. Ancak kariyer açıp offline oynayarak oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Ama bunun için mutlaka ayarlardan kontrolleri otomatik değil yarı otomatik veya Manuel e getirin. Ayrıca slider ayarlarıyla oynayın Özellikle matt 10 slider settings fifa 20 diye aratirsaniz internette bu setlere ulasabilirsiniz.
    Daha gerçekçi ve eglenceli bir oyun şekline kavusacaksiniz. Nacizane tavsiyemdir.
    Ayarları Manuel veya yarı otomatiğe getirdiginizde o robotsu oynanış ortadan kalkıyor vr daha düşünerek ve dikkatli oynamaya basliyorsunuz. Slider ayarlarini hem kendiniz hem cpu için degistirince daha gerçekçi ve otomatiklesmisten çıkan bir oyun oynuyorsunuz. Örneğin pas hatalarini sallıyorum 57 veya 58 e getirince cetvelle çizilmiş gibi robotik paslar gitmemeye başlıyor.

Bu sene bende pes 2020 yi 2 defa yükledim sonra tekrar sildim. Evet atmosfer futbolcuların duruşu pas vermeleri vs daha gerçekçi ancak birtürlü o saniye yapmak istediklerim sahaya hiç yansımadı ve keyif alamadım.
    Not:Kariyerde oyun hızını mutlaka yavaş a alın ve benim tavsiyem oyun süresini en az 8 dakika yapın.

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.