Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgaka

Kariyerde, Seçkin’i zor Efsanevi’yi kolay bulan arkadaşlara önerim; ayarlar bölümündeki Slider ayarlarını değiştirip, kontrol ayarlarında ise şut ve pası yarı destekli yapmalarıdır.

Ben şu anda Youtube kanalımda yaptığım Sevilla serisinde bu değişiklikleri yaptım ve toplam 7 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alabildim. Toplamda 7 gol atıp 7 gol yedim. Alın size farklı bir deneyim.

Sevilla kariyerimi takip için:https://www.youtube.com/watch?v=_v4Tj2e3oZ8&feature=youtu.be

Slider ayarlarını şu şekilde değiştirebilirsiniz:

Zorluk: Efsanevi
    Süre: 6-8 Dakika
    Kontroller: Şut - Yarı Destekli, Pas: Yarı destekli

Slider Ayarları

Kullanıcı / CPU

Sprint - 50/50
    Acceleration - 50/52
    Shot Error - 55/55
    Pass Error - 52/52
    Shot Speed - 50/50
    Pass Speed - 50/50
    Injury Freq - 90/90
    Injury Sev - 40/40
    GK Ability - 40/40
    Marking - 62/62
    Run Frequency - 40/40
    Height - 51/51
    Length - 46/46
    Width - 48/48
    FB Pos - 10/10
    FT Control - 55/55

Not: İngilizce bilmeyenler arkadaşlar sıralamaya göre yaparsınız.
    Tolga bey ayni kisinin fifa 19 icin slider ayari varmi aradim ama bulamadim veya bu ayarlar 19 icinde gecerli olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt
    Buyrun:
    forums.operationsports.com
    FIFA 19 OS Community Sliders - Operation Sports Forums
    https://forums.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/939697-fifa-19-os-community-sliders.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Hocam asil oyun boyle takimlarla güzel div1deyim dunya siralamasinda 5500uncuydum en son

4 yildiz ustu takimlari pek tercih etmiyorum en fazla 4.5 yildiz

Rakip guclu gelirse daha zevkli oluyor (bazen ezdikleri de oluyor tabii o ayri )

Ama soyle bir şey var mesela celta vigo alıyorum rakip manU geliyor manU alıyorum Barça veya fransa veriyor :D eslesme ayarini sınırlı yapınca da rakip bulmuyor

Ha bir de bu inanılmaz kotu oynayanlara valla savunma yapilmiyor ya mesela sag bos adam saga atmiyor baska yere donuyor filan o tiplere bazen kaybediliyor saçma sapan oynayip kazanabiliyorlar

Alıntıları Göster
    4 yıldızlı takım aldım div 3de. 3 kere üst üste 4.5 yıldızlık takım geldi. Zaten defans yapılamıyor adam gibi benim 76lık defanslara 83 85 lik atak oyuncuları gelince iyice boku çıktı, sıkıldım bıraktım. Adi herifler bir şekilde para harcatabilecekleri modlara sokmaya çalışıyorlar zorla. En son ne zaman adil bir maç yaptım bilmiyorum, ya bana veriyor ya karşıya. Zevk sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 29 Nisan 2020; 14:57:6 >

• Hala aynı sorun var . Asla çözülemeyen seçkin zorluk hatası.. Adama ile koşarak gidiyorum arkamdan en az 20 metre den gelen 36 hızında Mustafa Yumlu yetişiyor çok yazık ne zaman çözülecek yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmfg

Hala aynı sorun var . Asla çözülemeyen seçkin zorluk hatası.. Adama ile koşarak gidiyorum arkamdan en az 20 metre den gelen 36 hızında Mustafa Yumlu yetişiyor çok yazık ne zaman çözülecek yaaa
    Bu saatten sonra bir zahmet çözmesinler artık hocam :) Nereden baksan 2-3 aydır var bu problem millet oyundan bıktı çözseler ne farkedecek artık.

• Ps4 fifa20 120 tl ölmüş bende 19 var değermi almaya

• Bu frikikleri bir ben mi atamıyorum varmı kolay bı yolu 25m den atamiyorum

• fenerbahçenin eski oyuncuları efsane 11 karmasını yaptım

galatasaray beşiktaş trabzon da gelecek bu hafta abone olun

• merhaba,
    defansı bir ben mi yapamıyorum, youtubeda izledigimde cok iyi kapatıyorlar ve kare tusuna basmadan bile topu alıyorlar. ben alternatif kolla oynuyorum, R2 kosma, L1 oyuncu degistirme. defans yaparken R1 veya L2 bastıgımda hic bir etkisini gormuyorum. oysa alan kapatırken (defans yaparken) mutlaka basılması gereken bir tustan bahsediyorlar.

Alternatif kolda defans yaparken hangi tusa devamlı basmak gerekiyor? ayrıca dripling icin ne oneriyorsun pas yapmak dısında rakibi gecemiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba yeni fifaya başladım fifa ekibinden mesaj diye 4 tane bildirim geliyor her menüde nasıl kapatırım bunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

merhaba,
    defansı bir ben mi yapamıyorum, youtubeda izledigimde cok iyi kapatıyorlar ve kare tusuna basmadan bile topu alıyorlar. ben alternatif kolla oynuyorum, R2 kosma, L1 oyuncu degistirme. defans yaparken R1 veya L2 bastıgımda hic bir etkisini gormuyorum. oysa alan kapatırken (defans yaparken) mutlaka basılması gereken bir tustan bahsediyorlar.

Alternatif kolda defans yaparken hangi tusa devamlı basmak gerekiyor? ayrıca dripling icin ne oneriyorsun pas yapmak dısında rakibi gecemiyorum.
    L2 hocam basılı tutmayacaksın ama savunma yaparken ara ara basacaksın. Rakibin karşısında konumlandırıyor seni. Zaten savunma yapmanın anahtarı da bu rakibin açısını kapatmak. Tabi L1 de önemli hızlı ve zamanında reaksiyon vermen için..

• espslash kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, oyun hazır 120 TL ye inmisken tavsiye eder misiniz? Fifa 19 da sadece kariyer oynamaktayim herhangi bir değişiklik mevcut mu 19 da sanki goller tıpa tıp aynı gibi geldiği içinde 17 ye dönüş yaptım. İndirimden pes 20 alacaktım onu da kararsız kaldığım için kaçırdım. Bu yıl ilk defa bir fifa serisi almayı planlarken bu kadar çok düşündüm. Yapılan yorumlarında etkisi büyük genel bir memnuniyetsizlik var oyuncu kitlesinde. Online ile offline arasında oyun motoru farkı mı var bunu da anlamadım

• Oyunun online modunda garip bir hızlanma mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patient93 -- 1 Mayıs 2020; 7:51:55 >
  • Arkadaşlar oyunda yeniyim kariyer moduna başladım. Genç takımdan kaleci transfer et diye bir görev var. Biraz kurcaladım ama genç takımımı bulamadım. Nasıl bulabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

L2 hocam basılı tutmayacaksın ama savunma yaparken ara ara basacaksın. Rakibin karşısında konumlandırıyor seni. Zaten savunma yapmanın anahtarı da bu rakibin açısını kapatmak. Tabi L1 de önemli hızlı ve zamanında reaksiyon vermen için..

Alıntıları Göster
    alternatif kol icin soyledin degil mi? Pekala zaman zaman L2 kullanacagım, ozaman R1 in defans yaparken herhangir fonksiyonu yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbey87

Evet hocam, internetteki karşılaştırma videoları ile bu daha da net belli oluyor artık. Fifa da grafiksel anlamda gerileme mevcut özellikle 2018 den sonra. fifa 20 almadım bu sene olumsuz yorumlardan dolayı , 19 la devam ediyordum onu da bıraktım 17 ye geçtim. 17 deki oynanabilirlik ve grafikler şu an oynadığım 19 dan çok daha iyi gözüküyor. Pes 2020 nin bu sene fifa yi geçtiğini söyleyenler var yüksek ihtimalle onu deneyeceğim. Ayrıca fifa nin next gen olarak en iyi serisi fifa 15 diyorlar var mı oynayan
    Fifa 15 ps4 neslinin en iyisiydi haklısın hatta ben 15 ten sonra bıraktım. Şuan arıyorum dijital olarak ama bulamıyorum fifa 15 i

• Normalde bunu burada yazmamam lazım biliyorum ama boşa evde duruyor. Sıfır 24 ay garantili Sony garantili üründür.

🔵🎮 Playstation 4 Dualshock V2 Gamepad'e ihtiyacı olan var mı?

Sıfır kutulu, jelatini dahi açılmadı.

Resmi Sony garantili faturalı.

PS4 aldığımda sipariş verdiğim ürün.

Fakat şuan bende PS4 yok. XBOX kullanıyorum. Almak isteyene yardımcı olurum.

FIFA 20 [PS4 ANA KONU]FIFA 20 [PS4 ANA KONU]

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Fifa 19 dan memnunsan ve sadece kariyer oynuyorsan bence almana gerek yok. Fifa 19 la devam.
    Ha yok merak ediyorum, benim gibi sadece futbol oynuyorsan neredeyse her sene sadece futbol oyunu satın alırım ben mesala, fifa 20 yi de alıp deneyebilirsin. Zaten mayıs ayına girdik yakında fifa 21 haberleri çıkmaya başlar yine de karar senin. Ancak çok büyük bir fark bekleme derim. 120 lirayı başka bir oyun alıp değerlendirebilirsin.

• Ike kullanıcısına yanıt
    Hocam dijital olarak yok ama ben letgo dan kutulu disk versiyonunu 15 TL ye bir saticidan aldım.

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.