Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    l2 hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece50 kullanıcısına yanıt
    basılımı tutuoz hocam
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    ara ara hocam. bu defans olayi karsindaki adamin ustune gitmeyip pas atabilecegi alanlari kapatmakla oluyor.en onemli unsur l2. yakin markajliosun.ayni anda ceza yayindayken r2.ile de markaja gonderip diger adami tutuyorsun.olay bu.

• FIFA 20 [PS4 ANA KONU]
    Boyle bir seri nasil mumkun olabiliyor herifin gecmisine baktim 7-0 6-0 dan gecilmiyor
    Karsisinda o kadar kotu kalmama ragmen bala 1-1 berabere kaldim.Profiline bakayim dedim sok oldum
    Adam cok fazla beceri hareketi yapabiliyor acaba hile vs.si var mi bu isin de kullaniyor

• Fifa 20 sec hakkini satmak isteyen olursa talibim arkadaslar

• ps4 fifa pro club da takimimiza kanat ve orta saha oyuncalari bakiyoruz overal 85 üstü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niklaref -- 15 Mayıs 2020; 13:16:0 >
  • Arkadaşlar fifayı yıllar sonra kurdum en son 2009 oynamıştım pc de.Sonra ps3 de pes13 ve pes18 aynadım.
    Ps4 pro aldım dedim buna Fifa yakışır.Aldım fifayı ama aldığıma pişman oldum. İnanın sahada ben koşsam oynasam daha az yorulurdum defans yaparken. Allah rızası için bisi bu top çalma kombinasyonunu yazsın şut kare olarak kullanıyorum. Online oyunda herkes yendi beni 7 de sıfır çektim deliricem. profesyonelde oynuyorum bu kadar gol yemedim ben vallaha moralim bozuldu.
  • onurcan16 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yeni başladım xbox ta ama şunu söyleyeyim oyuncuyu doğru yerde doğru zamanda değiştirmek en önemli hamle. Bu noktada bunu en iyi yapan oyunculardan biri boraslegend. Youtube videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar malum online da taktiksel savunma yok l2 kare filan kullanarak savunma yapıyoruz pas yollarıni kapatıyoruz ama bazı rakipler taktiksel savunmadan bile daha iyi savunma yapıyor söyle anlatayım topu alamıyorum bile top daha adama gelirken benim kol rakibin yaptığı şarjdan dolayı titriyor benim adamım dağılıyor ve top rakibe geçiyor topu alıp yüzünü kaleye dönmenin yada pas atmanın imkanı yok pas atsan dahi rakip saniyesinde seni bırakıp topa yöneliyor ve kesiyor o topu bir dakika içinde kolun 10 15 kez titrediği oluyor ikili mücadelede ve hepsini kaybediyorum nedir bu işin sırrı bilen lütfen yazsin (ortalama bir oyuncuyum wl de 14 15 galibiyet görüyorum ama bu şekilde savunma yapan rakiplere karşı sut bile atamıyorum)

• 1 aydan kısa süredir oynuyorum sezon modunda 1. klasmana çıktım ama hiç defans yapamıyorum. Rakip takımın oyuncuları benim adama yapışıyorlar adeta ama ben öyle yapamıyorum. Sadece yön veriyorum rakip yaklaşınca L2'ye basıyorum ve müdahale için kareye basıyorum ama yetmiyor. Seçili olmayan adamlar 1 santim önündeki topa müdahale etmiyorlar, rakibi markaja almıyorlar. Ve bazen hücumda adamlar pasa geçmek yerine kazık gibi dikiliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 20 satın almak istiyorum. Şu anki fiyat nasıl sizce 167,70 champion league edition olan ? Normal sürümden farkı var mı acaba bu sürümün? Teşekkür ederim
  • murty_ kullanıcısına yanıt
    bende var 80e satayım reis sende mutlu ol bende

• fifa 20 ea acsess bedava olmuş dogru mu
  • beuchat kullanıcısına yanıt
    Ea access pek mantıklı değil bence Fifa için. Kardeşlikten sec hak bile olsa yine uygun fiyata alınir. Bende vardı çift hak 90 tl sattım geçenlerde.

• Arkadaşlar herkese selam, konu biraz uzun olduğu için tam detaylı bakamadım. İncelediğim kadarıyla PC sürümüne kariyer modda ikonları bir dosya yardımıyla ekleyebiliyorlar. Ben ps4 kullanıcısı olarak böyle bir imkana sahipmiyim? Bu konuda bu ikonları bu şekilde oynayabilen varmı? Şöyle ikonları geçmiş dönemindeki takımlarına dağıtıp, efsane takımları oluşturup acayip zevkli bir kariyer olmazmıydı? Ne bileyim bir Milan, Real, Barça ve diğerleri.. Hey gidi hey.
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle berbat bi yapay zekası var İnsanı kanser ediyor

• Valla geçenlerde bir kez daha pes 20 oynadım şukadarını söyleyeyim fifa dan çok daha kişilikli bir oyun. Kişilikten kastım şu birkere oyun tam bir simülasyon. Futbol oynuyoruz futbol, üzerine basarak söyleyeyim fut bol.. Dışardan baktığımda hareketler robot gibi derdim ama oynadığımız zaman topun hareketleri olsun, paslaşmalar, şut hissiyatı olsun, ortalar, hatta ve hatta oynadığımız oyuncular olsun gerçeğe yakın. Fifada mesela dribling yeteneği olan bir oyuncu isterse 65 overalli olsun Messi gibi oynatılabiliyor, yada 68 overalli pas yeteneği olan bir oyuncunun de bruyne'dan bir farkı yok. Ama pesde bu oyuncuların farkı çok bariz göze çarpıyor. Yani şu kadarını söyleyeyim Konami ellerinde sahip oldukları imkanlar dahilinde kendi oyuncu kesiminin taleplerini büyük ölçüde karşılıyorlar hatta fazlasıyla. Forma güncellemesinden tutun, yüz güncellemelerine kadar düzenli bir şekilde hemde. Biz mesela 3 sene önceki faceler ile yetiniyoruz adamlar yeri geliyor haftalık güncelliyorlar. Yani fifa kullanıcısı forumlarda sürekli şunu yapın bunu yapın diye yalvarıyor ama EA sports un tek yaptığı ayda bir 5 GB lık bir güncelleme indirtip sadece FUT moduna yenilik yapmak. Keriz gibi bizlerde indiriyoruz aynı dosyaları FUT oynamamamıza rağmen. İşte pes neredemi kaybediyor tamam grafikler güzel ama ambiyans olayı, spiker olayı, eksik yığınla lig, lisans vs. işte bu malesef adamlar için gerçekten üzücü olan eksiklikler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Valla geçenlerde bir kez daha pes 20 oynadım şukadarını söyleyeyim fifa dan çok daha kişilikli bir oyun. Kişilikten kastım şu birkere oyun tam bir simülasyon. Futbol oynuyoruz futbol, üzerine basarak söyleyeyim fut bol.. Dışardan baktığımda hareketler robot gibi derdim ama oynadığımız zaman topun hareketleri olsun, paslaşmalar, şut hissiyatı olsun, ortalar, hatta ve hatta oynadığımız oyuncular olsun gerçeğe yakın. Fifada mesela dribling yeteneği olan bir oyuncu isterse 65 overalli olsun Messi gibi oynatılabiliyor, yada 68 overalli pas yeteneği olan bir oyuncunun de bruyne'dan bir farkı yok. Ama pesde bu oyuncuların farkı çok bariz göze çarpıyor. Yani şu kadarını söyleyeyim Konami ellerinde sahip oldukları imkanlar dahilinde kendi oyuncu kesiminin taleplerini büyük ölçüde karşılıyorlar hatta fazlasıyla. Forma güncellemesinden tutun, yüz güncellemelerine kadar düzenli bir şekilde hemde. Biz mesela 3 sene önceki faceler ile yetiniyoruz adamlar yeri geliyor haftalık güncelliyorlar. Yani fifa kullanıcısı forumlarda sürekli şunu yapın bunu yapın diye yalvarıyor ama EA sports un tek yaptığı ayda bir 5 GB lık bir güncelleme indirtip sadece FUT moduna yenilik yapmak. Keriz gibi bizlerde indiriyoruz aynı dosyaları FUT oynamamamıza rağmen. İşte pes neredemi kaybediyor tamam grafikler güzel ama ambiyans olayı, spiker olayı, eksik yığınla lig, lisans vs. işte bu malesef adamlar için gerçekten üzücü olan eksiklikler...
    Pes 20 uzun suredir var arada oynuyorum fena degil ama coğunluk fifa oynuyor diye pskolojikman fifaya yoneliyorum sacma ama boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

Pes 20 uzun suredir var arada oynuyorum fena degil ama coğunluk fifa oynuyor diye pskolojikman fifaya yoneliyorum sacma ama boyle

Alıntıları Göster
    Valla hocam şu kadarını söyleyeyim milleti fifada tutan olay tamamen pesde son cümlede belittiğim eksiklikler. Fifanın bu tekelleşme politikası adamları topal ördek gibi bırakıyor. Başka türlü fifanın savunulacak hiçbir şeyi yok tam tersi yerden yere vurulması gerekiyor. İşte en bariz örnek euro 2020'nin lisansı pesde adamlar tüm avrupa takımlarını oyuna eklediler, stadlar,formalar olsun ful lisans ve en güçsüz takımlarda bile oyuncuların faceleri mevcut. Güzel iş çıkarmışlar kaldı ki ertelenen bir müsabakaya rağmen. Ama bak ea sportsa dünya kupasının lisansı elinde olmasına rağmen geçen sene çıkan rezalet dlc yi unutmak mümkün mü ? sadece 32 takımı koydular -ki zaten yüzde sekseni oyunda mevcuttu- oyuna ve dünya kupasının zerre havasını ve coşkusunu hissedemediğimiz kupa modunda oluşturdukları boş beleş bir dlc'den başka birşey değildi...

• EA Access sayesinde yeni başladım, ama bu zamana kadar oynadığım en kötü Fifa. Online çok yavaş geldi yürüyerek rakip geçiliyor beğenmedim ama mecbur oynucaz yeni nesile kadar.
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.