Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • degerli arkadaslar bu oyunda l2 ye basmak cok mu onemli savunmada ayrica bu akilli bitiricilik nedir 2 kere basiorum alakasiz yerlere gidiyor top kimisi tam 90 a cok rahat goller atior bu sut cekmenin sirri nedir falso disinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

degerli arkadaslar bu oyunda l2 ye basmak cok mu onemli savunmada ayrica bu akilli bitiricilik nedir 2 kere basiorum alakasiz yerlere gidiyor top kimisi tam 90 a cok rahat goller atior bu sut cekmenin sirri nedir falso disinda
    Dostum 1. Cisi evet l2 çok ama çok onemli savunmanin 100 de 90 inini oluşturuyo 2. Cisidie
    Zamanlamali bitiricilikte yeşil vurursan sutlar çok daha iyi gidiyor ama fifa 19 daki kadar kolay olmadiği için hiç bir pro player kullanmiyor
    Yeşil vurmak için ilk vurduktan sonra adamin ayaği tam topla buluştuğu anda basicaksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu alacak arkadaşa duyrulur paranı çöpe atma.
    Yıllarca fifa oynamış biriyim böyle leşini görmedim.
    Penaltı, frikik atmak bi yana pas atamıyonki en yakınımdakine pası atıcam ama buna elindeki kol değil oyun karar veriyor ve en zıt yere top atıyor.
    Online öyle bi yavaşki kağını gibi.
    Kadromu 30 kere ayarlıyorum dizilişimi daha doğrusu oyuna başlıyorum yine kendi istediği taktikte oynatıyor oyun içinde durdurup dizilimi ayarlıyorum sonra bidaha girip bakayım diyorum oda nesi yine kendine göre dizmiş. Delirirsiniz amcamın oğlu almayın paranıza yazık.

• Fifa 17 ve 19 için, çok sağlam oyuna güzellik katacak kullanıcı + cpu slider ayarları var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbey87 -- 3 Mayıs 2020; 3:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bu oyunu alacak arkadaşa duyrulur paranı çöpe atma.
    Penaltı, frikik atmak bi yana pas atamıyonki en yakınımdakine pası atıcam ama buna elindeki kol değil oyun karar veriyor ve en zıt yere top atıyor.
    Kadromu 30 kere ayarlıyorum dizilişimi daha doğrusu oyuna başlıyorum yine kendi istediği taktikte oynatıyor oyun içinde durdurup dizilimi ayarlıyorum sonra bidaha girip bakayım diyorum oda nesi yine kendine göre dizmiş. Delirirsiniz amcamın oğlu almayın paranıza yazık.
    Aynen hocam bir oyun nasıl geriye gider çok güzel izah etmişsin. Hayır o frikik, penaltı sistemindeki iğrenç ötesi sistem belkide oyun tarihin en saçma işi. Zaten bozuk bir sistem, bir haltlar etmeye çalışmışlar bakmışlar kendileride çözemiyorlar öylece bırakmışlar. Mesela bir kupa maçında penaltılara kalınıyor heyecan sıfır. Eskiden gene oyuncu gelir topu penaltı noktasına koyardı gerilirdi adam gibi topu artık istediğin köşeye vururdun golse gol değilse değildi işin bir heyecanı vardı, bunda peş peşe adamlar geliyor salak salak embesil hareketlerle taş çatlasın 1 yada 2 tanesi gol oluyor. Yani bizde kaçırıyoruz cpu da. 20 saniyede bitiyor penaltı merasimi. Yani burada bile anlaşılıyor bozuk olduğu.

Aynen o kafasına göre kadro atma işi 2 senedir var oda ayrı bir saçmalık ama neyin nesiyse 2 senedir oda düzeltilmiyor. Benim anlamadığım bununla alakalı geri bildirim mi yapılmıyor yoksa kariyer oynayan bizlerden başka enayimi kalmadı bir çözemedim ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Aynen hocam bir oyun nasıl geriye gider çok güzel izah etmişsin. Hayır o frikik, penaltı sistemindeki iğrenç ötesi sistem belkide oyun tarihin en saçma işi. Zaten bozuk bir sistem, bir haltlar etmeye çalışmışlar bakmışlar kendileride çözemiyorlar öylece bırakmışlar. Mesela bir kupa maçında penaltılara kalınıyor heyecan sıfır. Eskiden gene oyuncu gelir topu penaltı noktasına koyardı gerilirdi adam gibi topu artık istediğin köşeye vururdun golse gol değilse değildi işin bir heyecanı vardı, bunda peş peşe adamlar geliyor salak salak embesil hareketlerle taş çatlasın 1 yada 2 tanesi gol oluyor. Yani bizde kaçırıyoruz cpu da. 20 saniyede bitiyor penaltı merasimi. Yani burada bile anlaşılıyor bozuk olduğu.

Aynen o kafasına göre kadro atma işi 2 senedir var oda ayrı bir saçmalık ama neyin nesiyse 2 senedir oda düzeltilmiyor. Benim anlamadığım bununla alakalı geri bildirim mi yapılmıyor yoksa kariyer oynayan bizlerden başka enayimi kalmadı bir çözemedim ki?

Alıntıları Göster
    Aynen yanşu freekick corner ekrani dondurerek atalim eskisi gibi penaltilardada gene o donen şey çiksin yeşilde vuralim kimse bunlardan şikayetçi değildi neden değistridiler anlamadim

• Ea access ile bu oyunu oynanabilir duruma geldi mi pc veya ps4 de , bilen varsa pm atabilir mi

• 2 kere alıp sattım FIFA 19 devam ediyorum bu sorunların hiçbiri yok ama yine aklımdan FIFA 20 geçiyor hayret bisey

• Fifa 20 indirime girmiş, 120 TL fiyatı görünüyor. Eğer bunu alırsam kardeşlik yaptığım kişi de indirebiliyor mu ?

• Yeni güncelleme gelmiş indirip bakabilen oldu mu ne ile ilgili diye. Tam yeni kariyere başlıyoruz çat güncelleme geliyor.

• Fifa 21 haberleri hicbiryerde yok ertelenme ihtimali varmi ps5 icin gelirse fifa ,ps4 icin ayni fifa 20 makyajli hali gelir gibi

• bu oyunda spiker dilini portekizceye çevirebilen var mı? ps store'daki 1.6 gblık portekizce spiker dosyasını indirmeme rağmen seçeneklerde çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bu oyunu alacak arkadaşa duyrulur paranı çöpe atma.
    Onlineda momentumdan şikayetçiyseniz, her sene oyunun cilalanıp satılmasından rahatsız oluyorsanız hiç almayacaksınız bu kadar basit. Ben FIFA'ya 12 ile geçtim o günden beri var momentum. FIFA 15'te mi 16'da mı ne full bronz kadroyla IF dolu Braskill kadroyu 6-0 yendiğimden beri oynamıyorum online. Offline için mecbur alıyordum PES'teki gibi forma kadro güncellemesi yapılamadığı için. Yama yok çünkü. En son 18'de aldım oyunu 2 yıldır boş geçiyorum çünkü inanın artık sıkıldım yıllardır aynı oyunu oynamaktan. PES'i denedim o da aynı şeyin laciverti FIFA'dan bile kötü. Arkadaş vs. geldiğinde PES 4 açıp oynuyoruz gerçekten daha zevkli. Son 8 yıldır istisnasız her FIFA'da duran toplar dışında gameplayin PS3'e çıkan FIFA 12 ile farkı sıfır, "0". Üstüne yapay zeka çöp Legendary'de kaybedemiyorum. O kadar slider yaptım ama yok. Dilerim ileride düzeltirler bu durumu ama hiç sanmıyorum. Burada, yabancı forumlarda eleştiren herkes her sene alıyor oyunu. Adamlar koyun sürüsü bulmuş her sene daha fazla para kazanıyor neden oyunu geliştirip düzeltsinler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 6 Mayıs 2020; 21:14:59 >

• Oyunu çıktığı gün aldım. Heryerinde hata vardı. Sabrettim. Offline kariyer yarım 2014'ten beri. Oxford United takımını alır, premier lige çıkartır ve 1 sezon daha oynar bırakırdım. Özellikle kariyer modundaki hatalar yüzünden bekledim. Baktım düzeltmiyorlar, sattım ben de. Yemin ediyorum, ps4'ten aldığım keyif o günden sonra üçe beşe katlandı. Daha fazla oynar oldum ve daha kaliteli vakit geçirir oldum. Bağımlılık gibi, en başlarda eksikliğini hisettim ama offline hikayeli oyunlara dalınca bitti gitti. Şuan eksikliğini hiç hissetmiyorum. Ücretsiz olsa tabi alır cihazıma koyarım, futbol oyunu sonuçta. Pes'e baktım, yok, o da vakit kaybı. 2021 çıkarsa, alır mıyım? Tabi, bi denerim. Ama geçen yıllardaki hevesim yok oldu. Umarım tekrar hevesleneceğim kadar gelişir/düzelir. Aynı şey olmasa bile, futbol antrenörlüğü hissimi, fifanın çeyreğinden az paraya mobil FM aldım. Hem hatalarını fark edecek kadar usta ve aşina değilim, hem mobil bile olsa antrenörlük hissini on kat daha fazla yaşıyorum. Fifa kadar vakit de ayırmıyorum zaten. Hikayeli oyunların dibine vuruyorum eylülden beri. Tavsiye ederim, özellikle offline oynayan arkadaşlara. Boşverin hikayeli oyunlardaki aksiyon/dram/gerilim vb duygular fifadaki sinir duygusundan daha doyurucu oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leeds united ile kariyere basladim premier lige ciktim soyle kadroya alabileceğim ucuz ileride patlayan genç oyuncu var mi?

FIFA 20 [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 7 Mayıs 2020; 1:36:56 >
  • Arkadaşlar merhaba, Online maç oynarken karşı taraf konuşuyormuş gibi ses ikonu gözüküyor ekranda fakat ben ses duyamıyorum, bunun bi ayarı var mı ? Aynı şekilde benim de konuşabilmem için ne yapmam gerekir . Yardımcı olursanız sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Onlineda momentumdan şikayetçiyseniz, her sene oyunun cilalanıp satılmasından rahatsız oluyorsanız hiç almayacaksınız bu kadar basit. Ben FIFA'ya 12 ile geçtim o günden beri var momentum. FIFA 15'te mi 16'da mı ne full bronz kadroyla IF dolu Braskill kadroyu 6-0 yendiğimden beri oynamıyorum online. Offline için mecbur alıyordum PES'teki gibi forma kadro güncellemesi yapılamadığı için. Yama yok çünkü. En son 18'de aldım oyunu 2 yıldır boş geçiyorum çünkü inanın artık sıkıldım yıllardır aynı oyunu oynamaktan. PES'i denedim o da aynı şeyin laciverti FIFA'dan bile kötü. Arkadaş vs. geldiğinde PES 4 açıp oynuyoruz gerçekten daha zevkli. Son 8 yıldır istisnasız her FIFA'da duran toplar dışında gameplayin PS3'e çıkan FIFA 12 ile farkı sıfır, "0". Üstüne yapay zeka çöp Legendary'de kaybedemiyorum. O kadar slider yaptım ama yok. Dilerim ileride düzeltirler bu durumu ama hiç sanmıyorum. Burada, yabancı forumlarda eleştiren herkes her sene alıyor oyunu. Adamlar koyun sürüsü bulmuş her sene daha fazla para kazanıyor neden oyunu geliştirip düzeltsinler?

Alıntıları Göster
    Yani en azından yama şansı olsa keşke şu konsollarda. Kendileri bir şey yapmadıkları gibi keşke birşeyler yapmak isteyenlere bu şansı tanısalar. Yıllardır ilk defa Serie A kariyeri yapmadım yapmamda çünkü Piemonte Calcio diye fake bir takım var orda mesela. Brezilya milli takımını seçmiyoruz yahu düşün bir futbol oyunusun Brezilya milli takımın fake. Gerçi futbol işin kandırmacası. FUT'ta oynanan futbol mu Allah aşkına? Onu da geçtim futbola futbol demeyenler bu oyunun yapımcıları. Adı fifa olması bile başlı başına komedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: bkoala

bu oyunda spiker dilini portekizceye çevirebilen var mı? ps store'daki 1.6 gblık portekizce spiker dosyasını indirmeme rağmen seçeneklerde çıkmıyor.
    Maalesef,ben de 3-4 aydır deniyorum araştırıyorum olmuyor çözebilen olsa da oynasak keşke.

• velasco var hocam arjantin liginden

• top kapmanin basit bir yontemi varmi beyler cok zorlaniyorum

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.