Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ps4slim var fifa20 online da cok yavas oyun hizi asiri hantal offlineda boyle degil internetim iyi sikinti ne olabilir ayar var mi bunla alakali sezon oynuyorum felaket hantal yavas oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online servislere baglanmıyor oyun

• FIFA 20 de lig yapan arkadaşlar varmıdır normal takımlar ile oynayıp

• Valla şu oyunu son güncellemelerden sonra biraz daha zorlaşmıştır diyerekten gene kariyer açtım ama aynı tas aynı hamam herşey. Efsanede gene kolay gene kolay. Yani başlarda oturaklı başlıyor lig zorluk anlamında ondan sonra 2-3 maç kazanınca tamam oyun lehimize bir momentum veriyor bundan sonra maç filan kaybetmek imkansız. CPU adeta zavallıları oynuyor iyi takım vasat takım farketmeksizin. En iyi takıma bile 4-5 sallıyorsun rahat. En son Libertad ile Copa Libertadores modunda oynadım iyi bir takım olmasına rağmen gruptan çıkamadım ama kariyer çok kolay malesef bu sene keyif vermiyor bir türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIBRISLl

FIFA 20 de lig yapan arkadaşlar varmıdır normal takımlar ile oynayıp
    ligden kastın offline kariyer mi hocam eğer öyleyse ben genelde orta dereceli takımları tercih ederekten yapıyorum sürekli..
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Online lig hocam yani sohbet gurubu kurup her kişi'e ait bir takım seçerek dostluk lobisinden yapılan maçlardan behsetmek istemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Valla şu oyunu son güncellemelerden sonra biraz daha zorlaşmıştır diyerekten gene kariyer açtım ama aynı tas aynı hamam herşey. Efsanede gene kolay gene kolay. Yani başlarda oturaklı başlıyor lig zorluk anlamında ondan sonra 2-3 maç kazanınca tamam oyun lehimize bir momentum veriyor bundan sonra maç filan kaybetmek imkansız. CPU adeta zavallıları oynuyor iyi takım vasat takım farketmeksizin. En iyi takıma bile 4-5 sallıyorsun rahat. En son Libertad ile Copa Libertadores modunda oynadım iyi bir takım olmasına rağmen gruptan çıkamadım ama kariyer çok kolay malesef bu sene keyif vermiyor bir türlü...
    Bende bir kariyer denemiştim Libertadla düşe kalka finale kadar çıkmıştım finalde atletico mineiro geldi mahvetti 7-1 yenildim acayip uçurmuşlar yav. Bocayı güç bela geçtim iki maçta zevkli geçmişti ama bu brezilya takımları neyse artık bot mudur aşırı şişirme midir nedir çok anormal bir boost vardı takımlarda.

• Ut oynayan ve season oynayanları kucuk goren zirtapozlar var forumlarda kulaklarini cinlatiyorum. Season div1 oynayanlar ut de div 6 da oynayanlarla denkmiş miş.ülkemin über zeki insanlari sizi

• KIBRISLl kullanıcısına yanıt
    Bizim öyle bir Whatsapp grubumuz var
    30 kişiyiz
    3. Turnuvamızı yapıyoruz
    Gelmek istersen özelden yaz ekleriz senide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FİFA 20 FULL TR ALMAK İSTEYEN VARSA ELİMDE KOD VAR HEDİYE GELDİ KONSOLUM OLMADIĞINDAN SATILIKTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Bende bir kariyer denemiştim Libertadla düşe kalka finale kadar çıkmıştım finalde atletico mineiro geldi mahvetti 7-1 yenildim acayip uçurmuşlar yav. Bocayı güç bela geçtim iki maçta zevkli geçmişti ama bu brezilya takımları neyse artık bot mudur aşırı şişirme midir nedir çok anormal bir boost vardı takımlarda.

Alıntıları Göster
    Hangi zorluk seviyesinde oynuyordun hocam birde oyun hızın nedir? Bende Boca'yı ilk maçta deplasmanda doksanda yemiştim 3-3 bitmişti. İkinci maçta kendi sahamda 3-1 yenilmiştim. Grupta 1 puan farkla Caracas'ın ardından 3. olup elenmiştim. Libertadores oyun içinde oturaklı gene sorun kariyer modda fazla kolaylaşıyor dediğim gibi seri galibiyetler alınca. Hiçbir keyfi kalmıyor insanın açıp devam edesi gelmiyor. Hayır kariyer modun bir anlamı yok böyle olunca. Önceki oyunlarda ligi orta sıralarda bitirdiğimiz zaman bir sonraki yıl iyi kadro kurup en azından şampiyon olmaya çalışırdık şimdi zaten vasat takımlarla buna ulaşıyoruz transfer yaparak bu defa 40 puan farklamı şampiyon olalım aşırı saçma bir durum.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Yalnız fifa 16 cidden böyle mi bilmiyorum ama görüntü olarak hareketler olarak mükemmel gözüküyor. Ben bir an gerçek maç özeti koymuşlar sandım. Benim en çok oynadıklarım fifa 5-6-7 olmuştu. İnternet cafeden çıkmazdık o zamanlar. Vay be izlerken cidden eski günler aklıma geldi. Ne günlerdi bee. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fifa 96 dan beri tüm seriyi oynadım simulasyona en yakın seri açık ara fifa16 idi neden vazgeçtiler anlamıyorum

• Arkadaşlar hepinize selamlar. Bu forumun çok eski üyelerinden biri olarak sizlere yazıyorum. Evlendik barklandık oyun işlerini azalttık. Bir süredir Brezilya’da yaşıyorum. Burada karantinadayım ve zaman geçmiyor. Ben de eldeki imkanlarla Youtube’da FIFA kariyer videoları yapıyorum. Çok keyif alıyorum :) Amatörce işler ama ekipman sıkıntısından dolayı.

Lütfen bana destek olun. Teşekkürler şimdiden hepinize.

Kanal linki :
    Petinhoyoutube
    FIFA 20 KARİYER MODU | KÖTÜ GİDİŞATA KİM DUR DİYECEK?
    https://www.youtube.com/watch?v=8sQzz2Z5Ccw&feature=youtu.be

• Klasik bir soru olacak ama kariyerde hangi zorluk seviyesi mantıklı çözemedim :) Üstün denedim gereksiz bir oyun zorluğu olmuş, dünya klası denedim çok rahat yeniyorum. Efsanevide ise ciddi anlamda zorlanıyorum. Adamlar hiç hatalı pas yapmıyorlar neredeyse. Ne önerirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: egonschiele

Klasik bir soru olacak ama kariyerde hangi zorluk seviyesi mantıklı çözemedim :) Üstün denedim gereksiz bir oyun zorluğu olmuş, dünya klası denedim çok rahat yeniyorum. Efsanevide ise ciddi anlamda zorlanıyorum. Adamlar hiç hatalı pas yapmıyorlar neredeyse. Ne önerirsiniz :)
    Hocam benim aylardır burada zerzenişte bulunduğum durumda tam da bu. Malesef bu sene bu işi bir türlü oturtamadı EA sports. Dediğiniz gibi elit seviye saçma ötesi bir durumda yani oynayan varmı şahsen zannetmiyorum o seviyede. İşte sıkıntı şurda dediğiniz gibi world class çok kolay ama malesef şahsım adına söylüyorum efsanede kolay. Özellikle kariyerde galibiyet serisi oldumu kaybetmek çok zor, kazanmak çok kolay. Ha gene momentumun maçın neticesini tayin ettiği durumlarda oluyor. Mesela şuan Kolombiya ligi yapıyorum Once Caldas ile aperturayı 5. bitirdim ve play-off lara yükseldim. Bakma öyle puan kaybettiğim maçlarda momentum un etkisi doğrudan vardı. Mesela rakip 2 defa gelip 2-1 yendi gibi, 5 şutun 4ü gol oldu gibi. Mesela 3.ile 4. İle aramda 1, 2 puan fark var ama 1. ve 2. takım aldı başlarını gitti 10 puan fark var maç kaybetmiyorlar. Yani sıkıntı maç kazanıyorsun çoğunlukla, kaybediyorsunda ama saha içinde şöyle sıkı maç oldu iyi rekabet vardı rakip zorladı diyemiyorsun. Dediğim gibi momentum tayin ediyor büyük oranda sonucu. Ha arada dediğim tarzda mücadele kalitesi yüksek maçlar da oluyor. Mesela son sıradaki patriotas ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığım maç valla beraberliğe şükrettim adamların kaçırdığı onca pozisyona rağmen. Sonra deportivo pasto gibi evimde ilk yarı tek kale oynadılar maçı 2. yarı zar zor 2-1 çevirdim. İşte böyle maçlar malesef çok denk gelmiyor. İşte kazanmak yada kaybetmekten ziyade rekabet kalitesi malesef tatmin etmiyor genel anlamda. Öyle zamanlar oluyor ki seriye bağlayınca tamam diyorsun bu lig bundan sonra böyle devam edecek maç kaybetmek mümkün değil diyorsun ama dediğim gibi yapay zeka gene bir şekilde sana puan kaybettiriyor. Biraz kaptırdık uzun bir cevap oldu ama :) yani gene tavsiyem efsanede oynaman hocam. Çünkü kırılgan bir seviye..

• Arkadaslar pesden yeni gectim
    Biri bana su defansi nasil yapacağımi anlatsin lutfen
    L2 olayini az cok anladim videolardan fakat pres vs oyuncu yanimdan gelip geciyor bisey yapamıyorum izliyorum
    Pesdeki X tuşu gibi herhangi birsey
    Ne yapacağız oyun guzel ama defans olayi sogutuyo varsa oneriniz bekliyorum

• pesci87 kullanıcısına yanıt
    Valla sen yeni geçmişsin ben hala müzdaribim bu konuda. Birçok iyi oyuncu iyi yapıyor adeta eski stil defans yapabiliyor. Ben de hala beceremedim. Şöyle ki adamlar sürekli çekebiliyor benim adamı. Çalımı atıyorum top geçiyor adam beni çekiyor ve alıp gidiyor topu. Bir de önüme dikiliyorlar 3 metre sağa bile pas atsam adam 1mlik ayağıyla alıyor topu. Kaç video izledim hep şöyle adam kaçırmayın diyor hikaye. Düzgün anlatan yok.Adam sürekli çalım atıyor ama çekme olayını bilen bunu yemiyor. Adamı geçtiğim anda yapışıyor eliyle ve geçmiş olsun. Karşılık versemde pozisyon kapanıyor.

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yorumun için :) Peki Fifa 19da durum nasıldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Valla sen yeni geçmişsin ben hala müzdaribim bu konuda. Birçok iyi oyuncu iyi yapıyor adeta eski stil defans yapabiliyor. Ben de hala beceremedim. Şöyle ki adamlar sürekli çekebiliyor benim adamı. Çalımı atıyorum top geçiyor adam beni çekiyor ve alıp gidiyor topu. Bir de önüme dikiliyorlar 3 metre sağa bile pas atsam adam 1mlik ayağıyla alıyor topu. Kaç video izledim hep şöyle adam kaçırmayın diyor hikaye. Düzgün anlatan yok.Adam sürekli çalım atıyor ama çekme olayını bilen bunu yemiyor. Adamı geçtiğim anda yapışıyor eliyle ve geçmiş olsun. Karşılık versemde pozisyon kapanıyor.
    Aynen hocam ben hicbisey yapamiyorum. Ayarlarda eski defans sistemi yaziyor o nasil ona gecsek

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.