Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
497.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firtina35

Oyunu son guncellemerle biraz toplarlamislar. 4 ay sonra corona gunlerinde yeniden oynayim dedim ve oyun biraz daha dengeli geldi.

Ortadan - kornerden gol atmayi biraz daha kolaylastirirlarsa daha zevkli olabilir. Yoksa goller hep ayni cesit gibi. Momentum konusuna hic girmiyorum.

Birkac seasons maci yaptiktan sonra, sampiyonlar ligi oynadim. World Class zorluk gecen yillara gore daha dengeli olmus gibime geldi. Ama geriye dustugunde adamlarin ayagindan top alamiyorsun. Son on alti macinda BDortmund ile ilk mac dengeli gecti ve deplasmanda son dakika goluyle 3-2 kaybettim. Istanbulda ustustu 5 mac yaptim bir turlu eleyemedim rakibi. CPU kendinden gecti son macta 2-1 ondeyim allahini seven defansa gelsin modunda oynuyorum. Ne yaptiysam beraberlik golune engel olamadim ve elendim.

Cpu ayarlarinda rakip kaleci ayarini 45, rakbin oyuncu kacirmasini 48 ve birkac diger ayari 48 e indirdim. Simdi en azindan cpu deli gibi pas yapmiyor veya oyuncularimla surekli baski kurmuyor. oyun daha dengeli ve zevkli oldu.

Neyse Besiktasimizi sampiyonlar ligi finalisti ve sampiyonu olarak gormekte varmis :)) Kalecimizin 90+ da yaptigi hata ile yedigimiz golude ayrica not edelim :)

https://www.youtube.com/watch?v=s9aRcUBmqVg
    https://www.youtube.com/watch?v=Iee6kUMAySA&t=297s
    Dengelenmedi kolaylaştırıldı hocam. Evet oyunda hep benzer senaryolar söz konusu bu yüzden her maç genel anlamda kendini tekrarlıyor. 4 ay önce en azından maç içinde farklı senaryolar ortaya çıkıyordu, mücadele kalitesi de bir hayli yüksekti şimdi efsanede her maçı kazanıyorsun. World class hele bildiğimiz semi-pro olmuş ki siz buna rağmen zorlandığınızı söylemişsiniz. Seçkin mod ise bozulup atıldı zaten oynayanın olduğunu zannetmiyorum. Evet momentum var zaten yenilinse dahi buna yeniliniyor başka türlü öyle çatır çatır oynayıp öyle defansa kapandıracak kadar bir olay yok ortada ki keşke olsa. Eleştiri manasında demiyorum ama anlattıklarınızdan yola çıkacak olursak biraz tecrübesiz olduğunuzu anlıyorum hocam. Çünkü bir kupayı kazanmak için 5 defa tekrar yaptığınızı, slider ayarlarıyla oynadığınızı söylüyorsunuz. Yani kimse bu oyunu dört dörtlük oynamak zorunda değil, kendim içinde çok iyi oynuyorum gibi bir iddiam da yok sonuçta bu bir oyun. Ama gerçek simülasyoncu finali bir kez bir oynar kazandım yada kaybettim der ve zaten kolay olan bir oyunda cpu'nun ayarlarını kendi lehine değiştirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Mrb hocam, bu korona gunlerinde sampiyonlar ligi deneyim dedim cpuya karsi, onun tecrubesini paylastim forumda. gercek simulasyoncu olup olmama konusu nerden cikti anlamadim. Sanirim siz fanatik oyuncusunuz. ben eglence ve iyi vakit gecirmek icin oynuyorum

finalin nasil oldugunu gormek icin, save ederek oynadim.

gectigimiz yillarda world classta, kariyer modunda cpu surekli baski kuruyorduki iki pas bile yapamiyordum. bu olmaz demiyorum ama surekli ve cok etkli yapmasi sacma geliyordu ve oyunun eglencesini kaciriyordu- daha dogrusu oynamiyordum world classta.

Son fifada bu biraz daha dengeli geldi (sizin deyiminizle basitlesmis). Grupta oynadigim iki mac disinda ve son Bdortmund macina kadar. Rovans macinda cpu turu gecmeyi kafaya koymus ne yapsam olmadi. ayni eski fifalardaki gibi oldu. bu sefer eski fifalardaki gibi tam surekli baski kurmuyorlar ama gol atmak istediklerinde deli gibi pas yapmaya ve surekli adam kacirmaya basliyorlar. kalecileri panterlesti filan.Ilk dort macta 1-0 one geciyordum ama sonra cpu cilgina donuyor maclar 1-3 2-4, 1-3, 2-3 bitiyordu. ozellikle 4uncu macta 2-1 one gecmisken, 5-3-2 taktigine gectim, butun oyunculari defansa cektim ama cpu ole bir baski kurdu ki. hic adam kaciramadim nede pas yapabildim.

ustuste 4 mac ayni karakterde oynayinca bende cpu defens baskisi ve panter kaleci ayarlarinda ufak degisiklik yaptim oyun daha dengeli olur mu diye. Boyle olunca ortalardan bir kac gol atma sansimda oldu. Siz buna basitlestirme demissiniz, ama cpu da isin ..okunu cikariyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina35 -- 18 Nisan 2020; 2:33:33 >

• Zaten bu slider ayarlarıyla oynamak demek kendi sprint hızını 75 cpu yu 25 e çekmek demek değil bence.
    Slider ayarlarını değiştirmek oyunu daha gerçekçi hale getirmektir benim için.
    Kendi ayarımı kaç yaptıysam cpu yu da o rakama getiriyorum. Mesala first touch kendimin 80 ise cpu yu da 80 yapiyorum. Bu arada first touch yükseltin çok gerçekçi ve zevkli oluyor. Öbür türlü top adamın ayağına yapışıyor. Pas ve şut ayarını da yukseltiyorum. Bu sekilde oyun otomatik olmaktan çıkıyor ve pozisyon zenginliği oluşuyor.

• Yaklaşık 1.5 - 2 milyon arası coinse ihtiyacım var. PS4 platformuyum, yardımcı olacak var mı?

• Bu FIFA ne zaman adam gibi oyun çıkaracak? Adamlar robot gibi gol sevinçleri berbat şutlar berbat yapay zeka bok gibi kaleciler armut gibi. Orta yapıyorum gol atılmıyor doğru düzgün kornerde gol yok süt cekiyosun birine çarpıyor top içerisi kalabalıkken hep aynı senaryolar Seyirciler karton hepsi birbirinin aynısı görsellik desen yok tırt. Yani single olayer oyunları gerçekten daha gerçek yapabilirken su futbol oyunlarını bı adam gibi yapamadılar yıllardır FIFA 20 aldım FIFA 15in aynısı aman aman bı değişiklik yok artık teknoloji el veriyor gerçeğe yakın bı futbol oyunun yapılması lazım bunu da EA beceremiycek anlaşılan keşke başka bı firma çıksa yeni nesilde de şu EA nin fişini çekse ne dua ederim adamlara.

• Fifa 20 Remastered fifa 16 gibi geliyo bana ben hala 19 u oynuyorum daha çok keyif alıyorum 750 saati geçtim arada sıkılıyorum ama elde başka futbol oyunu olmadığı için devam ediyorum

• quote:

Mrb hocam, bu korona gunlerinde sampiyonlar ligi deneyim dedim cpuya karsi, onun tecrubesini paylastim forumda. gercek simulasyoncu olup olmama konusu nerden cikti anlamadim. Sanirim siz fanatik oyuncusunuz. ben eglence ve iyi vakit gecirmek icin oynuyorum

finalin nasil oldugunu gormek icin, save ederek oynadim.

gectigimiz yillarda world classta, kariyer modunda cpu surekli baski kuruyorduki iki pas bile yapamiyordum. bu olmaz demiyorum ama surekli ve cok etkli yapmasi sacma geliyordu ve oyunun eglencesini kaciriyordu- daha dogrusu oynamiyordum world classta.

Son fifada bu biraz daha dengeli geldi (sizin deyiminizle basitlesmis). Grupta oynadigim iki mac disinda ve son Bdortmund macina kadar. Rovans macinda cpu turu gecmeyi kafaya koymus ne yapsam olmadi. ayni eski fifalardaki gibi oldu. bu sefer eski fifalardaki gibi tam surekli baski kurmuyorlar ama gol atmak istediklerinde deli gibi pas yapmaya ve surekli adam kacirmaya basliyorlar. kalecileri panterlesti filan.Ilk dort macta 1-0 one geciyordum ama sonra cpu cilgina donuyor maclar 1-3 2-4, 1-3, 2-3 bitiyordu. ozellikle 4uncu macta 2-1 one gecmisken, 5-3-2 taktigine gectim, butun oyunculari defansa cektim ama cpu ole bir baski kurdu ki. hic adam kaciramadim nede pas yapabildim.

ustuste 4 mac ayni karakterde oynayinca bende cpu defens baskisi ve panter kaleci ayarlarinda ufak degisiklik yaptim oyun daha dengeli olur mu diye. Boyle olunca ortalardan bir kac gol atma sansimda oldu. Siz buna basitlestirme demissiniz, ama cpu da isin ..okunu cikariyordu...
    Simulasyoncu şu oluyor sen sırf kazanmak için defalarca aynı maçı oynamışsında oynamışsın keyif bunun neresinde asıl oynadığından keyif alman için bir kere şans sunuyorya oyun sana onu oyna geç kazan kaybet berabere kal ne önemi var hayat gibi oynadığın bir maçın devamlı tekrarı olur mu gerçekte oluyor mu sebepsiz yere.Yoksa hayatın ne önemi kalır bir sezonda olmadı ise takımını geliştir oyununu değiştir geliştir yeni sezonda tekrara şansını dene yoksa keyif meyif almazsın sıkılırsın oyundan.

Bir şeyi defalarca kazanırsan kaybetmenin kazanma hissi kaybolur kaybedeceksin ki kazanmanın anlamı olsun.Simulasyon demek ne oynadıysan o demek bitti devamı yok demek.Oyunda hile açmaktan bir farkı yok dediğinin yoksa.

Oynadığın oyunu gerçekçilikten uzaklaştırıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 18 Nisan 2020; 0:45:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrVader

Fifa 20 Remastered fifa 16 gibi geliyo bana ben hala 19 u oynuyorum daha çok keyif alıyorum 750 saati geçtim arada sıkılıyorum ama elde başka futbol oyunu olmadığı için devam ediyorum
    Keşke Fifa 16-17 olsa oyun her sene bir öncekini aratıyor.Her sezon defans ayrı bir berbatlaşıyor oyuncular şapşallaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Simulasyoncu şu oluyor sen sırf kazanmak için defalarca aynı maçı oynamışsında oynamışsın keyif bunun neresinde asıl oynadığından keyif alman için bir kere şans sunuyorya oyun sana onu oyna geç kazan kaybet berabere kal ne önemi var hayat gibi oynadığın bir maçın devamlı tekrarı olur mu gerçekte oluyor mu sebepsiz yere.Yoksa hayatın ne önemi kalır bir sezonda olmadı ise takımını geliştir oyununu değiştir geliştir yeni sezonda tekrara şansını dene yoksa keyif meyif almazsın sıkılırsın oyundan.

Bir şeyi defalarca kazanırsan kaybetmenin kazanma hissi kaybolur kaybedeceksin ki kazanmanın anlamı olsun.Simulasyon demek ne oynadıysan o demek bitti devamı yok demek.Oyunda hile açmaktan bir farkı yok dediğinin yoksa.

Oynadığın oyunu gerçekçilikten uzaklaştırıyorsun.

Alıntıları Göster
    Hocam, simulasyon ile nedenmek istendigini farkindayim. Derdim simulasyon tecrube etmek degildi.

Finala kadar gidip finalin nasil olduguna gormek... surekli basa donmeye vaktim yoktu. Sampiyonlar ligi oynadim cpuya karsi ve basimdan geceni anlattim. Keyif kismida oyunu oynamakti.

O yuzden bu konuya neden takiligindigini anlamis degilim. Sizide anliyorum hep kazanirsan, kazanamanin keyfi ve oyunun heyecani kalmiyabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina35 -- 18 Nisan 2020; 1:29:51 >

• quote:

Hocam, simulasyon ile nedenmek istendigini farkindayim. Derdim simulasyon tecrube etmek degildi.

Finala kadar gidip finalin nasil olduguna gormek... surekli basa donmeye vaktim yoktu. Sampiyonlar ligi oynadim cpuya karsi ve basimdan geceni anlattim. Keyif kismida oyunu oynamakti.

O yuzden bu konuya neden takiligindigini anlamis degilim. Sizide anliyorum hep kazanirsan, kazanamanin keyfi ve oyunun heyecani kalmiyabilir.

Alıntıları Göster
    Final her turnuva modu için oyunun ana menüsünde var merak ediyorsanız oradan oynayabilirsiniz takım seçip.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Final her turnuva modu için oyunun ana menüsünde var merak ediyorsanız oradan oynayabilirsiniz takım seçip.

Alıntıları Göster
    Eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina35 -- 18 Nisan 2020; 1:40:55 >
  • Arkadaşlar kornerden gol olmuyor diyenler atmayı bilmiyor olabilir mi

Leblebi gibi gol atiyorum kornerlerden musait pozisyon denk geldi mi kornerden acilan ortayla röveşata bile giriyor veya arka direge tam oldurucu noktaya gidiyor oradan tamamlamak kaliyor

Dumduz kafayla da gayet atiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 18 Nisan 2020; 1:40:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Estağfurullah hocam yetenek bakimindan degil yanlis anlasildiysam duzelteyim o amacla yazmadim da hem ekside hem burada goruyorum kornerden gol olmuyor deniyor da o yüzden söyledim sasirdim açıkçası yorumları gorunce

Guncellemeden once de atılıyordu sanki

Online seasons oynuyorum futta filan durumlar mekanikler farkliysa bilemem tabii

• eyvallah hocam. sende yanlis anlama bazi arkadaslar cok iyi oynuyorlar o anlamda soledim. bilemiyorum ben oldukca zorlaniyordum. benim username psn ile ayni isterseniz ekleyin mac yapalim. haftasonu evdeyim oynayabilirim.

iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina35 -- 18 Nisan 2020; 2:17:11 >
  • quote:

eyvallah hocam. sende yanlis anlama bazi arkadaslar cok iyi oynuyorlar o anlamda soledim. bilemiyorum ben oldukca zorlaniyordum. benim username psn ile ayni isterseniz ekleyin mac yapalim. haftasonu evdeyim oynayabilirim.

iyi oyunlar...
    Olur hocam tamam sabah eklerim sizi oynayalim guzel olur

reddlngton34 benim psn de

Cogunlukla onlineim yarin mutlaka oynayalim :) online seasonsta sacma sapan rakiplerden gına geliyor golu atip sus yaparak orta sahaya koşanlar filan sinir sistemi alt üst oldu :D

Yarin gorusmek uzere diyelim o zaman hayirli geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 18 Nisan 2020; 2:18:19 >
  • gezerimTR benide ekliyebilirsiniz fia 2014den 2018 kadar div1de maç kaybetmeden bitirirdim sezonu son 2 fifadır div2-3 dolanıyoruz
  • firtina35 F kullanıcısına yanıt
    hocam tabikide herkes düşüncelerini burada özgürce ifade edecek buna herbirimizin saygısı var. ama siz biraz kendi düşüncelerinizi kendi oyun tarzınızı genel bir problem gibi anlatmışsınız yorumunuzda. bu yüzden eleştirim bunadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

hocam tabikide herkes düşüncelerini burada özgürce ifade edecek buna herbirimizin saygısı var. ama siz biraz kendi düşüncelerinizi kendi oyun tarzınızı genel bir problem gibi anlatmışsınız yorumunuzda. bu yüzden eleştirim bunadır.
    hocam ben yasadigim tecrubeyi paylastim, hatta mesajdan sonra baska arkadasta bana cpu ayarlarinda nasil degisiklik yaptigimi sordu. demek tek ben yasamamisim benzer problemi. Siz kendi dusuncelerinizi genelmis gibi empoze etmeye calisiyorsunuz yazdiklarinizla.

Herkes sizin gibi simulasyoncu olmak zorunda mi yada cpu ayarlarini degistirmeden bu oyunu oynama zorunlulugumu var. Bu forumda yazarken boyle bir kisitlama mi var..

siz benim iyi oyuncu olmadigimdan (ki zaten cok iyi oyuncu oldugumuz gibi bir iddamizda yok) ve simulasyoncu adam bole yapmazmis filan gibi laflar yazarak hic ilgisiz seylerle bana satasmissiniz. bunun yerine sadece kendi dusuncenizi paylasirdiniz -- gercek bir simulasyoncunuz, ve cpu ayarlarinda bir degisiklik yapmiyorsunuz ve zayif takimlarlada sampiyonlar ligini kazaniyorsunuz hic tekrar mac yapmadan - bizde cevap olarak tebrik ederdik, belki taktik sorardik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina35 -- 19 Nisan 2020; 17:51:57 >

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.