Şimdi Ara

FIFA 2006'dan ilk görüntüler!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ehp böyle oluyor gerçekten de çok fazla sallıyorlar sonra çıkınca fısssss....

valla herşey grafik değildir....oynanış önemli....pes le baş edebileceğini hiç sanmıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

Pesle fifanın karışımı bi oyun yapsınlar süper olur valla ama nerdeeeeeeeeee

bence karışım olmasın da piyasada bi tek pes kalsın.ea sports da bu işi bırakıp konamiye katılsın.cunku karısım olması için birindeki eksik bi yönün digerinde olması lazım ki boyle bişey söz konusu degil.
  • İğrenç oyunda hiç bir çekiciLik yok sadece görüntüLer var oda beş para etmez. PS1 deki Winning Eleven Daha güzeL
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***T.Ç.A***

Unutmayalım ki bu işe ilk başlayan EA Sports idi. Benim hatırladığım en az 8 yıldır FIFA var. Yani demek istediğim FIFA nın taklite falan ihtiyacı yok.Ayrıca Konami oyununu FIFA dan esinlenerek yarattı.Yani FIFA yı taklit etti.Bence FIFA olduğu gibi güzel.FIFA 2006 da daha güzel olacak... PES ciler de bi denesin,baksınlar bence harika bir oyun olacak....

ii ki dediin gibi olmadı da konami ea den etkilenmedi, eğer etkilenseydi işte o zmn halimiz haraptı anlayan anladı (((((((:

• Lütfen bu forumu da FIFA mı PES mi forumuna dönüştürmeyelim gene.Gereken bütün cevaplar diğer topic lerde yazıyor.Merak edenler oralara baksınlar....
  • arkadaşlarım hepsi pc de fifa oynarken ben ps1 de bir arkadaşla winning eleven oynuyordukk...bize gülüyorlardı ama sonradan baktım hepsi bizim yanımızda demi noldu fifaya 99 dan sonra berbat dediler....

futbol oyunu deyince winning eleven ve pes gelmeli bence akla nitekimde öle artık...
    ne oyundu be sağdan solaaaaaa,,bukamburu

İğrenç oyunda hiç bir çekiciLik yok sadece görüntüLer var oda beş para etmez. PS1 deki Winning Eleven Daha güzeL
  • Hayret birşey ya sanki oyunu biz yaptık da daha çıkmadan iğrenç diyoruz. Amma ön yargılı bir milletiz ha. Yaw kardeşim önce oyun bir piyasaya çıksın alın oynayın gene oynayamazsanız bu iğrenç dersiniz. Çünkü biz herzaman yapamadığımız şeylere ya iğrenç deriz, ya işe yaramaz deriz.Ama elimizden gelen birşey olduğunda da en iyisi o olur nedense.Nasıl bugün Fenerbahçelilere göre Türküyedeki en iyi takım Fenerbahçe ise FIFA ya alışmış olanlara göre de en iyi futbol oyunu FIFA...
  • Bakalım bu sefer fifa pes'in önüne geçebilecek mi?
  • valla bana kalırsa W.E da PES'de FIFA larda yalan..hiç brini oynarken zevk almıyorum..O yüzden FIFA 2004 aldıgım son futbol oyunudur bundan sonra almıyorum futbol oyunu
  • bu grafikler çok etkileyici ama oynanış genelde 0 fifa serisi PES in arkasında kalmaya mahkum bir oyun
  • bence görüntü ikici plan oyun zevki bir numara derim yani wining eleven derim onu oynadıgım dan berii fifayı oynamıyorum... wining tavsiyemdir
  • Ben her zaman şunu savunmuşumdur
    EA Hiç Bir Zaman PES/WE gibi bir oyun yapamaz
    Ya bu fifayı yapanlar hiçmi maç izlemiyor....
  • Göz boyamaktan başka bir anlam taşımıyor benim için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***T.Ç.A***

Unutmayalım ki bu işe ilk başlayan EA Sports idi. Benim hatırladığım en az 8 yıldır FIFA var. Yani demek istediğim FIFA nın taklite falan ihtiyacı yok.Ayrıca Konami oyununu FIFA dan esinlenerek yarattı.Yani FIFA yı taklit etti.Bence FIFA olduğu gibi güzel.FIFA 2006 da daha güzel olacak... PES ciler de bi denesin,baksınlar bence harika bir oyun olacak....

yanlısın cok...gıt bı pes oyna... adamlar 8 yıllık dıye taklıt etmezler mantıgı cok alakasız guzel kardesım fıfa bıtmıs bır serı... ya futbol bılen anlayan ınsan pes mı fıfamı olayına pes der objektıf bakarsa... ama 1 muhalefet olmak ıcın 2 harbıden zevkı yoktur yanı zevk ve renk olayına fıfa der.... genellıkle ben 1 cısını goruyorum... ya yukarda allah var haklı olan hakkını vermek gerekır... pes bu ısı bıtırdı... sımdı hepımız pescıyız ama pesden daha ıyı oyun cıksa ınan umrumda olmaz gıder daha ıyı olanı oynar ve bukadar pes ı ovmeme ragmen yenı cıkan ıyı oyuna ıyı derım ... hak ve hukuk olayı... pes gercekten bır numara... fıfa da beckham frıkık atarken kendı stılını koyuyomu bılmem ama pesde beckham ıle frıkık atmak ayrı bı zevk....

selametle...

• quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

yahu resimlere bakıp da nasıl olay yaratacak dersiniz ki.Her sene böle fifa, güzel resimler, manyak grafikler, iğrenç oynanış.Grafiklere bakıp da iyi olacak demek bence yanlış.Önemli olan oynanış.Ekim'de pes5 çıkacakmış galiba asıl o önemli.

iste bu arkadas tam da anlatmıs olayı yapmacık goruntulerle kandırıyorlar
  • yaw fifa işte ne kadar iyi olabilir ki
    adamlar 8 yıldır aynı oyunu ısıtıp ısıtıp onunuze koyuyolar herkes hersene alıyo oyunu, igrenç te bi oyun yani. almayın yaw şu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 6 Temmuz 2005, 17:23:38 >
  • fifa y la pesin hiç bi ortak özelliği yok ne esinlenmesi o berbat oyunların nesinden esinlencek pes ps1 deki versiyonu bile fifa 2005 i ikiye katlar ne esinlenmesi bırak arkadaşım ya çok yanlışsın önce çıktı diye

KONAMİ
  • böle verdikleri resimlerle bizi gaza getiriyorlar ancak oyunu alınca anlıyoruz ne kadar kötü old bence pek fazla umutlanmayın yine pese devam
  • eweeet pes fifadan esinlenio amaaa..
    pes fifanın yaptıklarının tam tersini yapıo we ortaya super bi oyun çkıo.
    yani.. fifa bize ornek kotu bi ornek onun yaptıklarını yapmayan ii bi oyun yapabilir
  • EA yine bir iğrençliğe imza atmış hatırlarmısınız bilmem fifanı 3 sene öneki serilerinde düdüz yürüyünce gol oluyordu şimdide çok zor diyenleriniz var helal olsun valla bi de pes karşılaştırıyorsunuz o da ayrı bi olay pes in kalitesi ve oyundan alınan zevk ortada...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.