Şimdi Ara

FIFA 2006'dan ilk görüntüler!!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalinden alıntı: musAKka

Valla Fifa konusuna son 2005 oyunundan itibaren ön yargılı yaklaşıyorum... Felaket oynanış, balon gibi uçan toplar, kütük gibi hareket eden oyuncular ve en önemlisi de Akıcı Olmayan oyananış... 15 frame ile oynanan bir oyundu...

Artık durmadan Pes serilerinin yaptıklarını hala taklit etmeye çalışacaklar. Ama sonuç sıfır olacak büyük ihtimal... Kesinlikle beklemediğim bir oyun...

+1
    çok farklı bişey olacağını zannetmiyorum
    yine ya kendilerini tekrar edecekler yada pes i taklit edecekler
    (inşallah yanılırım)
  • bence de oyun olay olacak millet diyecekki ulan fifa gene dandik çıktın bence hiç para vermeyin boşa (korsansa bile ) onun yerine pes5 alın derim hiç olmazsa futbol oyunu oynadım dersiniz
    fifa aslında futbola benzeyen garip bi oyun ben öyle tanımlıyorum :D
    fifa
    pes

• fifa'da grafik war oynanabilirlik yoq pes te grafik yok oynanabilirlik war

budur
  • quote:

Orijinalinden alıntı: texsaslı

fifa'da grafik war oynanabilirlik yoq pes te grafik yok oynanabilirlik war

budur

harbi mi
  • fifa2005 hayal kırıklığı bence.,nşallah fifa 2006 yı düzgün yaparlar.oynanabilrlik, grafik bazında.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: KeanuReeves

fifa2005 hayal kırıklığı bence.,nşallah fifa 2006 yı düzgün yaparlar.oynanabilrlik, grafik bazında.

fark yapmaz nası olursa olsun her şekil pesi de alcaz fifayı da
  • EVet bEn ce DE olay yaratacak bir oyun grafikler süper
  • SS daki resim gerçekten dehşet bir grafik ronaldinho nun tam kendisi. Fakat EA hala bazı şeylerin farkında değil. Oynanabilirlik olmadan bu iş gitmez. Tahminimce adamlar istedikleri kadar sattıkları için kendilerini yenileme ihtiyacı duymuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 13 Ağustos 2005, 14:50:10 >
  • bence de olay yarata bilir
  • Fifa 99 da öldü arkadaşlar başımız sağolsun. EA Fifayı yapan ekibi değiştirmesi lazım artık. Futbol bu değil. Adamın ayağına mıktanısla yapıştırılmış top istemiyorum. Angut kaleciler aynı tarzda goller hiç istemiyorum. Çok eskiye dönüp o fifa 96nın tadını yakalayabilirlerse inanın Konamiyi darma duman ederler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.