Şimdi Ara

FIFA 2006'dan ilk görüntüler!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa pesdeki gibi hareket özgürlüğü sağlarsa oyunculara eyvallah yoksa grafik falan hikaye ya isterse 2010 çıksın hiç tınlamam
  • fifa sadece grafik yapıyo
    oynanış sıfır
    inşallah güzel bir şeyler yapar ama pes i geçeceğini sanmıyorum
    güzel olursa onuda oynarız ama pes den asla vazgeçmem
  • Fifa Pes ten çok daha zevkli bu bariz, kesinlikle tartışmam ama, hep aynı şeyler oluyor, frikikten çatır çutur takıyorsun falan kolay sıkıldım ben de PES4 e geçt,m mesela, geçen sene de öyle oldu fifa dan sıkılıp pes e geçtim, çünkü peste herşey farklı gelişio, fifa da kalıp onu geçseler Fifa grafik açısından filan çok üstün, doğru Pes ile Fifa karışımı birşey olursa daha iyi olur ama şimdilik daha iyisi çıkana kadar en iyisi PES4
  • Formanın detaylarını çok tatlı yapmışlar.EA Games yine olay yaratacağa benziyor
  • baydı artk 96 dan berı aynı ısm artk başka şeylerın dgsmesı lzm
  • Konaminin arcade futbollarını unutmayın. Konami bu işe pes ile başlamadı ki. Arcade futbolları bile çok zevkliydi.
    Ea için büyük şans Pes 5 te grafikler pes4 ten çokta farklı olmayacak fifa da iyi grafiği oynanabilirlikle birleştirirse pesin önüne geçer. Tabi futbol oyununda oynanabilirliği vermek Kanadalıların işi değil.
  • pes nasıl bir oyun bilmiyorum ama bazıları fifada kontrol sorunu olduğunu söylediler bn böyle bir problemle hiç karşılaşmadım ama fifa 2006 nın grafikleri böyleyse hiç alamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

pes nasıl bir oyun bilmiyorum ama bazıları fifada kontrol sorunu olduğunu söylediler bn böyle bir problemle hiç karşılaşmadım ama fifa 2006 nın grafikleri böyleyse hiç alamam

bilmiyormusun pesin nası bi oyun olduığunu
  • ilk başlarda çok beğeniyodum ama sonradan çok monoton geldi bana hep aynı pozisyonlar aynı goller oluyo baydı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pappumpaa -- 7 Temmuz 2005, 14:21:21 >
  • FIFA 2006 gelir iyi bir başlangıç yapar.Bir süre sonra PES 5 gelir,FIFA yı sadece internet kafelerde görürüz.
    Online oyun olarak FIFA daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 7 Temmuz 2005, 14:39:21 >
  • Top balon kardeş balon balon.Bu yetmez mi bir futbol oyunu için.
  • BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA EA SPORTS KONAMİDEN ELAMAN ALMIŞTI BENCE BU SERİ DAHA İYİ OLACAK ÇÜNKÜ BU OYUNU GELİŞTİRMEDE ESKİDEN KONAMİDE ÇALIŞAN ELAMALARDA YARDIM ETTİ EA SPORTSA. BAKTI ADAMLAR BİZİM ELAMANLARDA İŞ YOK BAŞKA FİRMADAN ELAMAN ALDILAR
    AMA BU OYUN DAHA İYİ OLABİLİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

Bu görüntüler sizi kandırmasın bunlar oyun içi görüntüler değil....Sadece tanıtım amacıyla özenle yapılmış resimler...

İnşallah oyun içi görüntülerde böyle olur....

+ 99999999999999999999999999999999999999999999999999..............

bu görüntüler bile PES4 ün oyun içi olmayan görüntüleriyle karşılaştırılamaz.
  • oyun ici goruntuler bi cıksın da gorelim bence grafiklerde buyuk bi degisiklik oılmaz!!!
  • grafikler yüz modellemeleri baya güzel olmuş oynanışdada farklılık var sanırım oyuncunun topa vurmadan önceki topun duruşu oyuncunun duruşu farklı inş. güzel bir oyun çıkar ortaya
  • HAKKATTEN

• Doğru söylüyorsun yetmez mi?

• Sallama kardeş siz savaştan kaçarken biz savaşa gidiyorduk
  • cezadan mı aldın
  • fifa da beni kendine çeken bişiler var ama anlayamadım nedir pes 3 4 oynadım ama fifayı bırakamıyorum hele eskiden turnuvalar düzenlerdik üfff ne zevkli olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.