Şimdi Ara

FIFA 2006'dan ilk görüntüler!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hala akıllanmamışlar grafiklemi mi ön plana çıkmaya çalışıyorlar...
  • Fifa99 ilk çıktığında ne turnuvalar yapardık sabahlara kadar.. çok büyük zevk alıyordum Fifa oynarken ama daha sonra çıkan Fifalarda bu tadı bulamadım açıkcçası.. Pes şu an için Fifa'dan çok daha iyi durumda bence..
  • Baştan şunu söyleyim ki fifa serisini(99 dan sonrası) pes le kıyaslamak konami ve pes'e büyük bi hakarettir. Pes grafik olarakda (nasıl olurda fifanın görüntüleri daha güzel dersiniz anlayamadım) oyuncuların modellemesiyle muhteşem görkemli statlarıyla, kusursuz denilebilecek fizik motoruyla, futbolcuların gerçekçi hareketleriyle(kaleye ters yönde koşarkan şut a bastığınızda fifa da adam 180 derece dönüp çat diye gol atabiliyor) gerçekten efsana bir oyundur.Ve oyunculara sonsuz bir yaratıcılık sunuyo keşke fırsatım olsada sizlere golerimi ve klas hareketlerimi izletebilsem.
    Ve son olarak şunu demek istiyorum(fifa oynayanlar kızacak ama)
    fifa for kids
    pes for progamers.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallistA_fb -- 8 Temmuz 2005, 17:47:28 >
  • attığın çok belli bi kere ben bir ss gördüm forumda hakan şüküründü hortlak gibiydi modelleme berbattı bende grafikler şahane herşey high da
    birde fifa da 180 derece dönüp gol atma nereden çıktı 98 den bu yana oynuyorum fifa yı denesem bile olmuyor zaten 180 derece dönmüyor ki adamlar(yanlış yorumladıysam söyle)ben fifada penaltı noktasından zar zor gol atıyorum ve her şutumda kaleyi bulmuyor iskoçya liginde kilmarnockla karşılaşıyorum herifler bir gol attımı dahada azıyor ve durdurulması daha zor oluyor(world classta oynuyorum) o yüzden fifa for kids lafı çok abartı

bunları pesi kötülemek için söylemiyorum sizin anlattıklarınızdan ne kadar farklı bir oyun olduğunu anlatıyorum görmeden hiç bir yorum yapmam

ve şunu söylemek istiyorum herkesin zevki farklıdır
  • oyun olay olacak dort gozle beklıyorum
  • ben de sadece gulerım bu lafa
    quote:

Orjinalden alıntı: orangecat

oyun olay olacak dort gozle beklıyorum
  • fifa olay yaratır yine grafikleriyle heralde
  • Bende zmanında çok fifa oynadım pes le tanışmadan önce. Pesle tanıştıktan sonrada çok oynamaya çalıştım ama maalesef kendimi zorlamama rağmen oyunun yüklememle silmem bir oldu(hele 2002 world cup mıydı neydi ateşli toplar ölmüştüm gülmekten). Yazdıklarından anladığım kadarıyla daha önce pes oynamamışsın bbir oyna arkadaşım sonra bu deiklerinin hala arkasında duruyosan cevap wermeye bile gerek yok tamamen dediin gibi zevkler renkler diyip geçerim.(ha bu arada ben fifa 97 tıyla başladım fifa oyunlarına daha kıdemliyim yani)
    quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

attığın çok belli bi kere ben bir ss gördüm forumda hakan şüküründü hortlak gibiydi modelleme berbattı bende grafikler şahane herşey high da
    birde fifa da 180 derece dönüp gol atma nereden çıktı 98 den bu yana oynuyorum fifa yı denesem bile olmuyor zaten 180 derece dönmüyor ki adamlar(yanlış yorumladıysam söyle)ben fifada penaltı noktasından zar zor gol atıyorum ve her şutumda kaleyi bulmuyor iskoçya liginde kilmarnockla karşılaşıyorum herifler bir gol attımı dahada azıyor ve durdurulması daha zor oluyor(world classta oynuyorum) o yüzden fifa for kids lafı çok abartı

bunları pesi kötülemek için söylemiyorum sizin anlattıklarınızdan ne kadar farklı bir oyun olduğunu anlatıyorum görmeden hiç bir yorum yapmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallistA_fb -- 8 Temmuz 2005, 22:00:58 >

• oynanabilirliği pes kadar iyi olabileceğini sanmıyorum..(grafiklere sözüm yok)
  • (ha bişey daha hatırladım arkadaşla fifa2003 oynuyorduk multi topu bir adama werdikten sonra çok çok çok rahat bir şekilde zikzaklar çizerek kaleciyle karşı karşıya kalabiliyordum)

quote:

Orjinalden alıntı: BallistA_fb

Bende zmanında çok fifa oynadım pes le tanışmadan önce. Pesle tanıştıktan sonrada çok oynamaya çalıştım ama maalesef kendimi zorlamama rağmen oyunun yüklememle silmem bir oldu(hele 2002 world cup mıydı neydi ateşli toplar ölmüştüm gülmekten). Yazdıklarından anladığım kadarıyla daha önce pes oynamamışsın bbir oyna arkadaşım sonra bu deiklerinin hala arkasında duruyosan cevap wermeye bile gerek yok tamamen dediin gibi zevkler renkler diyip geçerim.(ha bu arada ben fifa 97 tıyla başladım fifa oyunlarına daha kıdemliyim yani)
    quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

attığın çok belli bi kere ben bir ss gördüm forumda hakan şüküründü hortlak gibiydi modelleme berbattı bende grafikler şahane herşey high da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallistA_fb -- 8 Temmuz 2005, 22:05:50 >

• ya benim hoşuma gitmeyen bişey var fifa serilerinin hepsinde tribünler dümüz kağıt gibi gözüküyo ya çok berbat gözüküyo yine dikkat ederseniz resimlerde de öyle
  • +10000000000
    pes oynuyanlar bilir stadium detail açıksa resmen gerçekten şampiyonlar ligi maçına çıkıyormuş gibi hissedebiliyorsunuz süpeer.
    quote:

Orjinalden alıntı: Dj_DeJaWu

ya benim hoşuma gitmeyen bişey var fifa serilerinin hepsinde tribünler dümüz kağıt gibi gözüküyo ya çok berbat gözüküyo yine dikkat ederseniz resimlerde de öyle

• ya şu ana kadar hiç pes serisi oynamadım deniycem alıp
  • quote:

ya şu ana kadar hiç pes serisi oynamadım deniycem alıp

Pişman olmassın emin ol...

Ama Fifa ve pes 'i fazla karştırmadan oynamanı tevsiye ederim bir gün biri bir gün biri mesela ...
    Aksi taktirde bu yapılan hareketlerin başarı oranı düşebiliyor...
  • ballista evet haklısın 2002 world cup gerçekten berbattı onlara diyecek bir sözüm yok orta sahadan gol çakıolardı bir tek o oyunu sevmedim az daha fifadan da kopuyodum 2003 de aynen kaleciler berbattı gol yiyolardı heryerden ama ayarlarla oynadım kalecileri güçlü yaptım zevk almaya başladım multi de oynadım ama dediğin şeyi hiç yaşamadım ama haklısın
  • haa evet oynayacaksanız birini oynamalısın harbiden. ben pes e alışana kadar canım çıktı ama alıştıktan sonra imkansız bırakamazsınız.19 kupanın 19 unuda aldım müzede duruyo, master lig de 9. sezonum, 3 sayfa replayım war(bunların anlamı oyunda yapılabilcek herşeyi yaptım demek ) ama halen

sıkılmadan oynuyorum
    pes5 i bekliyorum
    ve konami sana tapıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: XzibiT

quote:

ya şu ana kadar hiç pes serisi oynamadım deniycem alıp

Pişman olmassın emin ol...

Ama Fifa ve pes 'i fazla karştırmadan oynamanı tevsiye ederim bir gün biri bir gün biri mesela ...
    Aksi taktirde bu yapılan hareketlerin başarı oranı düşebiliyor...

• Ben de sabırsızlıkla PES 5 i bekliyorum.

Fifa'yı sadece İnternet Kafe'de oynarım artık.(LAN Party)
  • Bu PES i oynayanlar herhalde çocukluğunda ateri oyunlarını çok oynuyordu.
    Baksana hâlâ vazgeçememişler....
  • agalar o zaman ben pes 5 ile pes hayatıma bi giriş yapaıyım oyun ne zaman çıkıyo?
  • Görüntüler harikaya benziyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.