Şimdi Ara

FIFA 2006'dan ilk görüntüler!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 98 den beri fifa oynarım bu sene pes oynıcam yaw deneyelim bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

98 den beri fifa oynarım bu sene pes oynıcam yaw deneyelim bakalım

Dene bırakamayacaksın ama
    Ben kısacası şunu diyeyim oyun için: OYUN SENİ ANLIYOR(PES)
  • flaş flaş flaş olayyyyy manyak bişiiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: [topal]solucan

flaş flaş flaş olayyyyy manyak bişiiiii

• süper bi oyuna benziyo yyaw
  • eğer resimdeki gibi ise modeller elinizdeki pekçok kart bunları göstermeye yetmez gibime geliyor :) ona göre sevinin..
    ama EA sports çok satabilmek için mutlaka bi hile yapmıştır.. onlar işini bilir...
  • Yaa herseneki gibi screen ler müthişş YAAA İSTERSEE GERÇEK OLSUNNN..BU OYNANABİLİRLİKLEE Bİ .... OLMAZ BU OYUNDAN..
  • Oyun süper olacak süper...Koskoca EA Sports Konami'ye liderliğini vermemenin bir yolunu bulmuştur.Ve de FIFA 2006 ile bunu gösterir gibime geliyor. Sanmayın FIFA 2005 ile aynı olacağını. Dedim ya bu çok farklı olacak.....

• Arkadaş ea de çalışıyo galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: ***T.Ç.A***

Oyun süper olacak süper...Koskoca EA Sports Konami'ye liderliğini vermemenin bir yolunu bulmuştur.Ve de FIFA 2006 ile bunu gösterir gibime geliyor. Sanmayın FIFA 2005 ile aynı olacağını. Dedim ya bu çok farklı olacak.....

• Gerçeği söylemem gerekirse PES ciler anlaşılan ortalık karışıcak bu grafikle de ama yinede oynanabilirlik önemli benim için.

FİFA da hep aynı gol sitilleri ya 10 ya 15 tane gol şekilleri var PES de ise saymakla bitmiyoooooooo

• zaten fifa için grafik olsun yeter.gerek oynanırlık olsun gerekse takım ruhunu tam olarak sahaya yansıtamıyor fifa.o açıdan ne demişler.
    japonlar veya caponlar pes4
  • pes 5 onunu keser fifanin hersamanki gibi
  • fifa2005 hayal kırıklığı.hataların olduğu yetmiyormuş gibi grafik kaliteside düşük ve oyun futbol oyununa benzemiyordu.fifa2006 ile düzeltirler inşallah.
  • resimmmm mükemmmmelllllllllllllllll bu oyunnnn iddalı olacağı kesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • yenisi çıktımı hiç bilmiyodum eminim olay yaratacak
  • acaba ne zaman satışa çıkacak
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ***T.Ç.A***

Unutmayalım ki bu işe ilk başlayan EA Sports idi. Benim hatırladığım en az 8 yıldır FIFA var. Yani demek istediğim FIFA nın taklite falan ihtiyacı yok.Ayrıca Konami oyununu FIFA dan esinlenerek yarattı.Yani FIFA yı taklit etti.Bence FIFA olduğu gibi güzel.FIFA 2006 da daha güzel olacak... PES ciler de bi denesin,baksınlar bence harika bir oyun olacak....

KİM KİMDEN ESİNLENDİ ONU SORMAK LAZIM. HATIRLADIĞIM KADARIYLA İLK WINING ELEVENDA DA DA ŞUTLAR ENERJİ İLE BELİRLENİYORDU , FİFA DA YOKTU BÖLE BİŞİ VE KOLU İLERİ İTTİNMİ YERDEN GERİ ÇEKTİNMİ HAVADAN ŞUT ÇEKERDİ 1998 . YÜKSEK TOPLAR KEZA AYNI. AMA DAHA SONRA FİFA DA KONAMİDEKİ AYNI OLAYI KULLANMAYA BAŞLADI. YANİ ESİNLENDİ. FİFANIN 2006 DA OLACAĞI GİBİ TEK ARTI YÖNÜ GRAFİKLER KEŞKE KONAMİ BUNA ESİNLENSEDE SANA HAKLISIN DESEM.

• quote:

Orijinalinden alıntı: ***T.Ç.A***

Unutmayalım ki bu işe ilk başlayan EA Sports idi. Benim hatırladığım en az 8 yıldır FIFA var. Yani demek istediğim FIFA nın taklite falan ihtiyacı yok.Ayrıca Konami oyununu FIFA dan esinlenerek yarattı.Yani FIFA yı taklit etti.Bence FIFA olduğu gibi güzel.FIFA 2006 da daha güzel olacak... PES ciler de bi denesin,baksınlar bence harika bir oyun olacak....

herşeye katılıyorum ama şu pes cilerinde denemesine katılmıyorum oyunun b..kunu çıkartıyolarotursunlar onlar pes lerini oynasınlar

• Arkadaşlar bu görüntüler kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee vede kesinlikleeeeeeeeeee oyun içi görüntüsü değil klasik ea in başlangıç demolarında kullandığı ve milleti gaza getirmek için koyduğu ss ler başka bişey değiiiiil belki bana kızan olucak ama bu böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• Fifa kadar sinir bozucu oyun yok ya.Resmen insanın sinirlerini ölcuyo.Futboldan baska herseye benzıyo(Agır konustum ama fifayı 96 dan beri oynarım.2003 den sonra acaip bozdular)Pes ise bambaska bir oyun.Oynarken acaip keyif verıyor.40 kere oynasanız 41.oyunda farklı pozısyonlar ıle karsılasabılırsınız pes te.Futbol icin pes,iskence icin fifa onerıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.