Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye 1 - 0 Hırvatistan | 05.09.2017 | 21:45 | TV8 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
0
Favori
14.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Enes

Cengiz Ünder-Yunus(Yusuf Yazıcı)-Emre Mor

Emre Belözoğlu-Nuri Şahin

Caner Erkin-Çağlar-Ömer-Kaan Ayhan

Volkan

Şu takımla çıkmak çok mu zordu?Yenileceksek gençlerle yenilelim.Lucescu 2.5 M € alıyor kadro kurmaktan aciz.

Oguzhan varken emre ne Allah icin yazdin mi bunu cidden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan dünkü maç gerçekten iyiydi ama büyük maçlarda ortadan kayboluyor hocam.Dünkü maç hariç Milli Maçlarda,Şampiyonlar Ligi maçlarında,derbilerde ne yapmış Oğuzhan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oğuzhan dünkü maç gerçekten iyiydi ama büyük maçlarda ortadan kayboluyor hocam.Dünkü maç hariç Milli Maçlarda,Şampiyonlar Ligi maçlarında,derbilerde ne yapmış Oğuzhan?

Oguzhan iki senedir Besiktasi sampiyon yapan, Besiktasin oyun duzenini kuran kilit oyunculardan. Iyi oynadigini soyleyebilmek icin illa asist yapmasi, gol atmasi gerekmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucescu ukraynaya ilk maçı satmış, rakıya da benzine de her gün zam geliyor...ondan sonra millet niye bonzaici oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbyl03

quote:

Orijinalden alıntı: citra

Oguzhan maç boyu beni delirtti sürekli yanlış top kullandı uzun pasları rezaletti. Kaleciden dönen şutu gol olunca kahraman oldu.

Cenk'i Sergen de söyledi hiç görmedik. Tek bi olumlu hareketi yok. Dönen topu tamamladı kahraman oldu.

Maç boyu savaşan Çağlar, Nuri, Kaan Ayhan gibi maçın en önemli 3 kahramanı geri planda kaldı.

Beşiktaş kompleksi bu işte.Oguzhan maçın en fazla isabetli pas yapan oyuncusu. Nerenle izlediysen artık maçı bilmiyorum.ilk tehlikeli atagımızda da atmış oldugu ara pası muazzamdı. Cenk degerlendiremedi onu.

Ayrıca 8 maç oynamış milli takım. Oguzhan ın 11 başladıgı 4 maçı kazanıp diger 4 maçta puan kaybetmişiz.

Forma hakedilene verildigi zaman başarı geliyor işte.Fatih terim çapsızı olsa dün 45te çıkarmıştı Oguzhan ı. Ve de ozan ı muhtemelen 11 başlatıp 90 dakika sahada tutacaktı.

Oğuzhan'ın 11 oynadığı 4 maçın 2si Kosova biri de Finlandiye ile iç saha maçı olduğu için olmasın : D gelip burda boş algı operasyonu yapma Neymiş Oğuzhan ilk 11 çıkınca milli takım kazanıyormuş

• Oğuzhan küçük maçların topçusu.Talisca geçen sene Anadolu takımlarıyla oynanan maçlarda gol asist yapıyordu etkili oynuyordu.Şampiyonlar Liginde,derbilerde de gol asist yapıyor etkili oynuyordu.Oğuzhan Kayserispor'a Osmanlıspor'a şov yapıyor,Napoli maçında Benfica maçında Galatasaray maçında yok.

• quote:

Oğuzhan küçük maçların topçusu.Talisca geçen sene Anadolu takımlarıyla oynanan maçlarda gol asist yapıyordu etkili oynuyordu.Şampiyonlar Liginde,derbilerde de gol asist yapıyor etkili oynuyordu.Oğuzhan Kayserispor'a Osmanlıspor'a şov yapıyor,Napoli maçında Benfica maçında Galatasaray maçında yok.

Sen olmadığını sanıyorsun. Oğuzhan ile Talisca'nin bölgeleri aynı değil.
    Talisca daha ileride oynuyor, Oğuzhan ise geride.
    Kaldı ki Talisca daha skorer bir oyuncu ama pas oyununda çok etkili değil.
    Oğuzhan ise pas oyununda çok güzel işler çıkartıyor.
    Sosa varken neler yaptığını gördük geçen sezon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigesave

Lucescu ukraynaya ilk maçı satmış, rakıya da benzine de her gün zam geliyor...ondan sonra millet niye bonzaici oldu.

akpnin yabancı sınırını getirebilmek için getirdiği bir adam

rtenin demirörenin falan umrunda değil dünya kupası falan
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Diger maçlarda oynatsa emin ol şu an liderdik. Ukrayna maçında 70 dakika yokları oynayan takım Oguzhan girdikten sonra oynamaya başladı. Cengiz e attıgı ara pas mesela takımda hiçbir topçunun yapamayacagı bir pas. Net penaltı+kırmızı karttı.

Neyse madem begenmiyosunuz size tolga cigerci-ozan tufan müstehak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbyl03

Diger maçlarda oynatsa emin ol şu an liderdik. Ukrayna maçında 70 dakika yokları oynayan takım Oguzhan girdikten sonra oynamaya başladı. Cengiz e attıgı ara pas mesela takımda hiçbir topçunun yapamayacagı bir pas. Net penaltı+kırmızı karttı.

Neyse madem begenmiyosunuz size tolga cigerci-ozan tufan müstehak.

Ben beğenmiyorum demedim. Dünkü performansı da iyiydi ama algı yapmaya gerek yok. Ukrayna, İzlanda, Hırvatistan deplasmanlarında Oğuzhan'ın oynamasının bize herhangi bir katkısı olacağını sanmıyorum. Belki içerdeki Ukrayna maçında iş yapabilirdi puan kaybettiğimiz maçlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Lucescu ilk maçı satmasa nedemek kardeşim nereye lider çıkarkıyosun, 30 yaşındayım 30 senedir görmedim ki! türkiye A milli futbol takımı hangi guruptan lider çıkmış? sanki her turnuvaya guruplarında lider olarak çıkmışsında 1ci olurduk diyosun hee olurdun ! Türkiye futbol a milli takımı en iyi döneminde bile 2002 dünya kupasına giderken playoff oynadı!

Satan , satıcı zihniyet senin gibilerin zihniyeti ! Parası var, iş adamı diye , magazin de kendine yer bulmak için kameralarda tv ler de adı , görüntüsü geçsin diye sanayici , tekstilci futbol ile kel alaka insanların kulüplere fedarasyona başkanlık ve yöneticilik yaparlar ! Kimsede ses çıkmaz ama dimi , taraftarların parasıyla veya kulübü borca sokarak 3.cü sınıf oyunculara astronamik paralar verirler ooooo en büyük başkan oooo spor adamı ! Başgan bizi diskoya götür !

Türkiyede spor akademileri var ben görmedim duymadım spor akademisinde spor yöneticiliği okumuş olan gencecik okumuş etmiş insanların futbolda spor da kulüplerde fedarasyon da yöneticilik başkanlık yaptığını !

Parasızlıktan bu insanlar gidip beden öğretmeni oluyolar tabi oda olabilirseler kpps de puanı yeterse yetsede kurada adı çıkarsa !
    Niye sesiniz çıkmıyor sadece senin için söylemiyorum genel söylüyorum ! Hırvatistana başarılar diyolar bazı arkadaşlar desinler sıkıntı yokta , ama hal durum vaziyet buyken birileride çıkıp gidip bu hırsızların yakasına yapışmıyor insanlar tepki verdiği gün bu hırsızlar , ahlaksızlar yozlaştırdıkları SPOR dan kaçacaklar !

Ama insanlarımız ne yapıyor teknik adam satmasay mış , futbolcu koşsaymış , bunlar ne böle ya ! Yazık ya.

Senin yaşadığın ülkede devletin veya o fevakar gerçek spor sever başkanların kulüplerin halkına , semtine , köyüne , parkına , bedava yaptığı futbol sahaları yok ! Bu ülkede çocuklar mahalle arasında top oynuyor araba çarpıyor ölüyor niye bunları söylemiyosunuz ! Yazık yazık

Bunları da lucescu yaptı dimi ? Yazacak çok şey varda elim gitmiyor herkes adına utanıyorum!

Kusura bakma sana özel yazmadım genelledim sadece belkide sende benim gibi düşünüyorsun milli takımı sevdiğin için kaybetmeye tahammül edemiyorsun normal ben seni anlıyorum!

Daha önce lider çıkmadık diye bundan sonra hiç lider çıkamayacağız diye bir durum mu var?Dünkü maça kadar Hırvatistan'ı hiç yenememiştik,o zaman maçtan önce "tarihimizde hiç Hırvatistan'ı yenemedik o yüzden bu maçta da yenemeyiz" mi demeliydik?

Fenerbahçe'nin en kötü oyuncularını say desen Volkan,Topal,Ozan,İsmail,Şener diye gider.Ama sen bu adamlardan 4 tanesini ilk 11 de başlatıyorsun bu art niyetli bir seçim değil mi?İsmail'i kaç maç seyrettik Caner varken niye İsmail.Topal'ı konuşmaya bile gerek yok.Çağlar ve Ömer gibi asıl mevkisi defans olan adamlar devşirme bir oyuncudan ne kadar kötü olabilir ki?Kaldı ki Topal da Fenerbahçe maçlarında çok kötüydü.

İlk maçta olmayıp dün oynayan Nuri,Kaan,Çağlar maçın en iyilerindense burada bir problem yok mu?İlk maçta Caner olup dünkü gibi oynasa,"Caner kötüydü yerine İsmail oynasın" demeyecektik.Kimse Ozan,Topal,Şener'i aramazdı oynamasalar.

Lucescu'nun Ukrayna olan ilişkilerimi ya da bizim federasyon mu yabancı sınırını gündeme getirmek için kaybetme talimatı verdi bilmiyorum ama bu olay komple teorisi olacak kadar hayal ürünü bir durum değil.Lucescu gelir gelmez maçlarda Türk oyuncu görememekten şikayet etti.Rıdvan gibi siyasete yakın bir isim sürekli yabancı sınırını dile getirdi.Önceki gün de Burak'ın açıklamaları var.Sistematik bir şekilde yabancı sınırının gelmesi işleniyor ama şuanlık yeterli destek bulamadı,en azından bu sevindirici şimdilik.

Ayrıca yazdıklarına sporda yöneticilik yapma düşüncesinde olan biri olarak katılıyorum.Ama bu ayrı bir konuda tartışılması gereken çok geniş bir konu.Ve Lucescu konusunda duygusal yorum yapmış olabilirim çünkü artık başka takımları izlemek istemiyorum kupada.Ama hala geçen maçtaki kadronun bilerek kaybetme üzerine oluşturulduğunu düşünüyorum.Belki Lucescu kendi kurmadı kadroyu ama kendi takımının en kötüsü olan oyuncuların milli takımda ilk 11 başlamasına başka bir cevap bulamıyorum.

Ukrayna maçından sonra sabaha kadar sinirden zor uyudum. Komplo teorilerine pek inanmam bilerek kaybettiğini de sanmıyorum. Ama bu kadar salakca bir 11 çıkarmak için ciddi derecede bilinçli aptal olmak yada psikolojik sorunların olması lazım. Tombala ile çeksen rastgele oyuncular sürsen sahaya. Yinede ortalaması daha yüksek takım çıkardı.

• Maçla ilgili en güzel yorumu Sergen Yalçın yaptı.
    Gelelim çıkma ihtimalimize hala zor ama imkansız değil iki maçımızıda kazanalım en kötü ikinciliği garantileyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Ukrayna maçında Ozan tufanı 11 de başlatıp oğuzhanı yedek oturtanlar utansın.

Ozan ı yine sonradan oyuna aldı ve kritik yerde top kaybetti, bunun gol mü olması lazımdı bu adamın milli takımdan kovulması için?

Birisi çıksın açıklasın siz taraftar ve yorumcular hiç bir şeyden anlamıyorsunuz bu adamın şu özellikleri var, şu işe yarıyor desin biz de anlayalım. Teknik direktörlerin görüp bizim göremediğimiz nedir?

Aylardır bende bunu merak ediyorum. Artık başka açıklamada bulamıyorum bu herifi pazarlamaya çalışıp milli takımın başını yakıyorlar. Madem ortasahayı güçlendiricen ofansif adam çıkarıp, emre bölezoğlunu alsana adam tecrübe abidesi dakka 70 her türlü fiziğide götürür 20 dk. Hem kontrada iyi işler yapardı hemde dur yolcu olurdu. Bilen banada anlatsın ozan girince ne kazandık? Daha iyi defans mı yaptık daha iyi atak mı yaptık? Bence hiçbiri. Bu adam girince kıllanıyorum artık. Her an birşey olup gol yiyeceğiz gibi geliyor. Atak namına zaten ümidimi geçmiş yıllarda kaybettim ozan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 6 Eylül 2017; 23:13:59 >

• nxplay kullanıcısına yanıt
    Şener in ilk maçtaki rezil performansından sonra Carvajal etkisi yaptı çocuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Futbol olarak Hırvatlar kazandı,ancak skor olarak Milli Takım şans eseri atılan golle 3 puanı aldı.

Hırvatlar'ın tek eksiği pozisyonları laubali harcamaları ve net bir santraforlarının olmayışı,gerçi Kaliniç Milan'a transfer oldu daha yeni.Yine de Türk Milli Takımından 2 gömlek iyiler orası kesin.

Toplu ve topsuz oyunda ezildik,Hırvatlar gününde olsa ilk yarı 0-2 ile giderdik soyunma odasına.Zaten Burak kırmızı kart ve penaltı ile cezalandırılacaktı göremediler elle oynamasını.

Sonuç olarak kaos futbolu kazandı şans ile,kimse umut çiçekleri beslemesin bu organizasyondan

Çok karamsarsın ama haksızda sayılmazsın. Ofansif anlamda pek bir şey üretemedik. Üretkenliğimiz zayıftı. Ama gol yemeyişimizi sadece hırvatlara bağlama. Defanstaki çocuklar bence çok iyi çalıştı. Maçıda defans hattımız aldı.

Ona bakarsan bizimde kaçırdığımız nete yakın pozisyonlar vardı. Ardanın cenke pasın vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bu arada Ozan'ı seyirciler ilk önce yuhladılar, sonra Burak ellerini kaldırıp yapmayın alkış falan deyince, terse döndü. Milli takım olsun, kendi futbolcun olsun yuhlamanın bir anlamı yok. Oyuncuyu daha çok strese sokuyor, oynayacağı varsa da oynayamıyor. Hiç gerek yok böyle şeylere.

Ozanı kimse takımı vs. için yuhalamadı. Normalde bende karşıyım ama maçın sonunda yuhalanmasınada ses çıkarmam. Ülkece bu adamı milli takımda isteyen bir tane seyirci yok ısrarla oynatıyorlar adamı. Artık bunun temiz bir karar olduğunu düşünmüyorum. Bu eleman için arkada kirli bir takım işler dönüyor bence. Akıl mantıkla izah edileme ozanın banko her maç oynaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Swift.

Ozan oyuna girmeden yuhaliyorlar. Iki depar atıp artislik yapan arda alkışlanıyor . Hadi gidin işinize

Arda işe yaradı ozan yaramadı ve yaramayacak bu kadar net. İlk yarıda arda da neyi beğenmedin iyi top kesti geri geldi top aldı. İkinci yarı pili bitti çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Helal olsun sizeee beeeeeeee

Oğuzhan&Cenk&Caner size de kocaman alkış

Caner defansif olarak iyiydi ama ofansif anlamda bugün çok iyi oynamadı bence. En iyi yaptığı iş olan ortaları bugün rezaletti. Ayağında sakatlık gibi bir şeymi var acaba dedim. Yinede ismailden kat kat iyidir. Cenkide beğenmedim açıkcası 80 den sonra farkı cenk yüzünden açamadım bomboş hırvat defansı var koşu yapmıyor, dibinde oğuzhan falan var pas atmak için resmen bekledi. Oğuzhan enterasan bir şekilde kaptan gibi oynadı beni çok şaşırttı. Silik oynasada bir klası var bu ozinin ama bugün baya baya iyi oynadı.

Ben bjk lilerden ziyade defansı çok beğendim. Kaan ve çağlar maçın iki adamı bence. Mehmet topalda çok iyi oynadı aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Bu kadroda hakan,arda ve caner sırıttı sadece. İzlanda macinda emre-oguzhan-nuri üçlü ortasahasi ile cikmaliyiz ayagi top yapan adamlar yani izlandalilari bayiltir bu ortasaha kisa ve hizli paslarla. Kanada da cengiz ve emre mor olabilir iki forvet fazlaydi bir isimize yaramadi bu mac.
    Cengiz-----Cenk-----Mor
    ------Oguzhan-Nuri
    ----------Emre
    Caner(mecbur)-Caglar-Kaan-GG(iyilesirse)

Bu kadro yener iki maci da.

Bir farkla benimde hayalimdeki kadro buz emre b. nuri çok benzer oyuncular birinin yerine hakan ç. yada yusuf yazıcıyı yazarım. Sahada emre b. Nuri değişmeli, yusuf ilede hakanı değişmeli kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 7 Eylül 2017; 8:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWrong

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bu arada Ozan'ı seyirciler ilk önce yuhladılar, sonra Burak ellerini kaldırıp yapmayın alkış falan deyince, terse döndü. Milli takım olsun, kendi futbolcun olsun yuhlamanın bir anlamı yok. Oyuncuyu daha çok strese sokuyor, oynayacağı varsa da oynayamıyor. Hiç gerek yok böyle şeylere.

Ozanı kimse takımı vs. için yuhalamadı. Normalde bende karşıyım ama maçın sonunda yuhalanmasınada ses çıkarmam. Ülkece bu adamı milli takımda isteyen bir tane seyirci yok ısrarla oynatıyorlar adamı. Artık bunun temiz bir karar olduğunu düşünmüyorum. Bu eleman için arkada kirli bir takım işler dönüyor bence. Akıl mantıkla izah edileme ozanın banko her maç oynaması.

Hoca Ozan'ı oynatıyorsa O'nun ne suçu var? Zorla aldırtmıyor herhalde kendini takıma. Şu an için formsuz ama forma girdiği zaman oynayabilir neden olmasın.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.